Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022

Featured Replies

Opublikowano

Temu Infantino to już w ogole styki się przegrzały jak wpadł na pomysł żeby worldcup kobiet robiły wspólnie Korea PŁN i PŁD:kekw:

W wioskach kibicowskich namioty porobione gdzie łazienka oddzielnie jak na jakimś festiwalu i płacisz 175 bodaj dolarów za noc. A i to wokół nadal jeszcze coś robią i poprawiaja 

ponoc Budweisser ogłosił ze całe piwo pojedzie do zwycięzcy turnieju

ciekawe jakie jeszcze kwiatki wyjdą. No wspaniały to mundial nie zapomnę go nigdy….

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Wyświetleń 234,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Decyzja jest jedna i przekazał ją trener Gareth Southgate. Anglia uklęknie przed Irańczykami przed pierwszym swoim meczem na mundialu w Katarze. Ma w ten sposób dać wyraz dezaprobaty wobec nierówności rasowej.

Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/mundial-2022/news-anglicy-lamani-przez-fifa-w-sprawie-teczowej-opaski,nId,6424565#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Opublikowano

Swoją droga, przypomniał mi się dziś mój ulubiony mundial 2006. To był festiwal pięknych bramek. W tej kompilacji co chwila jakaś rakieta z dystansu.

Opublikowano
7 minutes ago, krupek said:

Swoją droga, przypomniał mi się dziś mój ulubiony mundial 2006. To był festiwal pięknych bramek. W tej kompilacji co chwila jakaś rakieta z dystansu.

Ta bramka na 4-2 Niemcy - Costa Rica :obama:

A kolejny mecz Polska - Ekwador :frog: Do dzisiaj o tym przypomina mi wrzuta na jednym z bloków u mnie w mieście Polska - Ekwador 0:2. Ktoś się bardzo zdenerwował. 

Opublikowano

Mecz był w piątek wieczorem, w sobotę rano ludzie z balkonów te flagi Tyskie ściągali xd

Opublikowano

Dawać już jutrzejszy dzień ! Kupon pocieszenia już postawiony xD

Opublikowano

Bardzo dobrze, trzeba uszanować kulturę i obyczaje Kataru.

Opublikowano

A flagi tęczowe, to sobie można na paradach zakładać i nosić, tutaj się gra w piłkę nożną.

Opublikowano
13 minutes ago, Rozi said:

A flagi tęczowe, to sobie można na paradach zakładać i nosić, tutaj się gra w piłkę nożną.

w takim razie nie wiem co tam robi Polska :kekw:

Opublikowano

dobrze że za lata będzie powrót normalności i mundial w Arabii Saudyjskiej.

Opublikowano

Do tego liczne prowokacje mediów, że niby budowlańcy poginęli. Na oficjalnej stronie mundialu wyczytałem, że podczas budów ściśle przestrzegano zasad BHP i dbano o warunki pracy. Niestety, mimo tego podają też informację, że zginęło dwóch pracowników, ale na stronie kajają się za to i przepraszają. Nie to co Zełenski.

Opublikowano

Nie no, na tych giga budowach w Katarze, czy Emiratach Arabskich to ginie mnóstwo ludzi, ale do statystyk nie trafiają, bo formalnie tych ludzie tam nie ma w ogóle xd

Opublikowano
5 minut temu, krupek napisał:

Nie no, na tych giga budowach w Katarze, czy Emiratach Arabskich to ginie mnóstwo ludzi, ale do statystyk nie trafiają, bo formalnie tych ludzie tam nie ma w ogóle xd

Sam więc widzisz, że nie da się tych informacji potwierdzić, dlatego proszę: nie psuj nam piłkarskiego święta. :)

Opublikowano

Sterling i Maguire w podstawowej 11 to jak granie w 9, ale chyba te kozojebcy z Iranu grać w piłkę nie potrafią, więc jest w miarę wyrównane.

Opublikowano
To chyba nie Angielki bo za ładne. Czekam na mecze Brazylii :tokar:

Starecff8e0deebba0cc6d143ba3492bb598d.jpg