Kaczi 814 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 To chyba drugi karny nie strzelony w reprze Lewego na 15 jakich miał. Także ja bym sie nie martwił. Po prostu oddało to całokształt tego meczu a był on zwyczajnie słaby po naszej stronie i po Meksykanskiej tez, z tym ze Meksyk zagrał trochę lepiej od naszych Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 3 minutes ago, Kaczi said: To chyba drugi karny nie strzelony w reprze Lewego na 15 jakich miał. Także ja bym sie nie martwił. Po prostu oddało to całokształt tego meczu a był on zwyczajnie słaby po naszej stronie i po Meksykanskiej tez, z tym ze Meksyk zagrał trochę lepiej od naszych Za to Ochoa obronił pierwszego karnego po serii 30stu nieobronionych Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 9 godzin temu, [InSaNe] napisał: Problem w tym, że to ewentualne zwycięstwo może nie dać awansu i znowu będzie rozpamiętywanie przez lata, co by było gdyby Lewandowski wykorzystał karnego Nie minęło 24h, a mnie już zaczyna boleć, co by to bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Nic by nie było i nie będzie. Skonczy się na 1 pkt. Argentyna teraz się bujnie i zmiecie nas i meksyk. Z AS to będzie strasznie ciężki mecz, bo naszych presja zje. Ze wszystkich stron. Tylko dlatego, że meksyk był niewiele lepszy, to mamy 1pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Jakaś nadzieja na sobotni mecz to fakt, że arabusom 2 kluczowi zawodnicy wypadli. Ale znając Czesia to i tak zasieki wystawi i dla niepoznaki obok Lewego postawi Świderskiego, żeby tym razem we dwóch sobie pobiegali za piłkami walonymi na oślep byle dalej. Remis z tak ekstremalnie silnym przeciwnikiem będzie oczywiście sukcesem i utrzyma nas w grze, bo później to już tylko formalność wygrać z rozjuszoną Argentyną. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Meksyk oddał 11/4 a nasi 6/2 strzałów. Posiadanie piłki 61-39. Meksykowi zabrakło wykończenia i dlatego był remis. Teraz gdybanie o wynikach i punktach nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Ja to się obawiam, żeby nie było jak z Kolumbią w Rosji, gdzie mieliśmy wyjść zmotywowani po blamażu w pierwszym meczu, a po nas walec przejechał. Potem już tylko błaznowanie z Japonią zostało i do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Poki co dobry mecz maroka z chorwacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 10 minut temu, PiotrekP napisał: Meksyk oddał 11/4 a nasi 6/2 strzałów. Tylko że z tych 11 strzałów chyba połowa to były takie walnięcia na wiwat w trybuny z dystansu, bo jednak murowanko było całkiem sprawne, choć czasami nerwowe. Klarownych sytuacji nie mieli wiele. Ale moim zdaniem kluczem z Arabią jest przynajmniej próba prowadzenia gry, a nie oddawanie pola tak jak Meksykowi (stąd to ich posiadanie), bo jeśli Arabia zagra tak jak z Argentyną, to wjadą z piłką do bramki, razem z naszymi orłami. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Nasi nie mają szczęścia do egzotycznych drużyn na imprezach. Co prawda ich dwóch bramek nie widziałem live, ale żeby z nami nie było podobnie- dwa szybkie gole i pilnowanie wyniku. Widać że chłopaki po karnym się nie poddali. Bardziej mnie jednak ciekawi co będzie w drugim meczu, bo teraz to Argentyna gra mecz o wszystko. Z nami zresztą też może grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Przypominam, że Arabia w pewnym momencie ustawiła 7 broniących, ten mecz był wczoraj, a niektórzy mają jakąś wizję tiki-taki Renarda. Siadły im dwa gole, zagrali mądrze w obronie, tyle. Czilera, rozjebiemy ich w sobotę, rozjedziemy, zmiażdżymy 1:0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 374 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Ponad 90% naszych i tak teraz będzie oczekiwało bardziej ofensywnej gry, a zagrają praktycznie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Albo się skończy jak z Senegalem No co, może tak być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Wczoraj Zieliński i Lewandowski wymienili 5 podań. Natomiast Szczęsny podawał do Roberta 18ście razy... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Gdyby nasi piłkarze umieli czytać, to zrobiłoby się im smutno czytając wasze posty. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 To dlatego Grosicki taki wesołek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 5 minut temu, Rozi napisał: Przypominam, że Arabia w pewnym momencie ustawiła 7 broniących, ten mecz był wczoraj, a niektórzy mają jakąś wizję tiki-taki Renarda. No ustawiła siedmiu w linii, ale jak już był doliczony czas (czy jakoś chwilę przed), prowadząc 2:1 z jednym z faworytów do tytułu, więc wydaje mi się, że to raczej o niczym nie świadczy w kontekście meczu z nami. Wcześniej w defensywie grali tak, że szok (wysoko i agresywnie, pressing i dynamika rewelacyjna). Wiadomo, że to nie są żadni wirtuozi, ale pokazali jak słabszy na papierze zespół powinien grać z mocniejszym. Pod tym względem na mnie zrobili duże wrażenie i bardzo jestem ciekaw jak to będzie wyglądało w sobotę w zderzeniu z naszą taktyką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Nie rozumiem też, czemu nie wpuścił Czesław Turbodzbana albo Skórasia, zawsze coś pokręciliby z przodu. No chyba, że faktycznie założenia były, żeby nie strzelić nic i murować XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 11 minutes ago, Czoperrr said: Wczoraj Zieliński i Lewandowski wymienili 5 podań. Natomiast Szczęsny podawał do Roberta 18ście razy... Ja nie rozumiem, Czesio im zabronil podawac tylko wypierdolka? Czy to mental jak zawsze nie dojechal do większości i bali się cokolwiek wymyślić kreatywnego? Ehh juz naprawdę wszyscy myśleli ze Zielińskiemu przeskoczylo jak rozstawial Liverpool po kątach w lidze mistrzów, a Napoli wymiata w lidze, a tu znowu to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Mamy jednego z najlepszych napastników na świecie, jako taki środek pola z Zielinskim i Szymańskim. Jest Cash i Zalewski, którzy totalnymi ogórami nie są. I my z takimi zawodnikami obawiamy się Arabii Saudyjskiej. Do czego to doszło, aż tak nam piłkarski świat odjechał? Czemu Michniewicz ustawia takich piłkarzy jakby grał Legią z Leicester, gdzie było bronienie się przez 90 i liczenie na te jedną kontre, która może zaboleć drugą stronę? Granie takim system z cienkim Meksykiem to jakieś nieporozumienie. Niech już Arabia nas rozjedzie i skończy śmieszną kadencje grubasa Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 010 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Myślę, że to genialna taktyka Michniewicza bo on z gry z polotem znany nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Ja tylko przypominam że Arabia to już nic nie musi. Oni sobie mogą ustawić 10 piłkarzy na swojej połowie i grać w pozostałych meczach na remis, i wyjdą z grupy. To my musimy zaatakować. Ale patrząc na tą padaczke wczoraj to pewnie będzie 0-0 i jeden z najgorszych meczów na całym mundialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grze(pipi) 521 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Pan Czesław założenia taktyczne wypełnił i tego się trzeba trzymać, choć karnego oczywiście szkoda. Arabów pykniemy na luzaku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 5 minut temu, Grze(pipi) napisał: Arabów pykniemy na luzaku. Argentyna pewnie też tak myślała Cytuj Odnośnik do komentarza
Damian14 226 Opublikowano 23 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 Gruby nie doszedł do tego jeszcze, że do składu trzeba dobrać taktyke Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi