Opublikowano 30 listopada 20222 l To chyba teraz lepiej ogladac arabia-meksyk bo wazniejszy mecz dla nas
Opublikowano 30 listopada 20222 l 48. minuta, sędzia nam gwiżdże pierwszy faul po obijance. Uu i kartka nawet, combo.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Teraz, schabek napisał: Klasyczny gownogol ktorego musimy zaliczyc na kazdym mundialu. Spokojnie No kurwa musiało w końcu wpaść Ale po taktyce Czesia to bym się niczego wielkiego w ofensywie nie spodziewał xd
Opublikowano 30 listopada 20222 l Teraz, BRY@N napisał: Kurwa Meksyk strzelił No i dobrze, Arabia nie może wygrać.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Dopiero włączyłem i już gol:/ Vectra niby puszcza mecz w 4K HDR ale nie mam tam głosu, wtf
Opublikowano 30 listopada 20222 l Teraz, Rozi napisał: No i dobrze, Arabia nie może wygrać. Tylko jak strzelą jeszcze dwa to my tez nie wyjdziemy
Opublikowano 30 listopada 20222 l Ale czego wy się spodziewacie po naszych? Chujowo grają oprócz bramkarza, a Argentyna zasłużenie rozpierdala naszych w drugiej części, grają, podają sobie, asekurują, a nasi? Pizda częstochowska się włączyła.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Teraz, Rozi napisał: Ten sędzia jest popierdolony. sędzia jest proargentyński i tyle.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Teraz, PanKamil napisał: Przy tym bilansie na kogo trafimy w fazie pucharowej? Od razu dzika karta do finału. 1 miejsce, gramy z Australią, 2 miejsce - z Francją.
Opublikowano 30 listopada 20222 l Ja pier.dole, jak golba baba w indiach tak nasi otoczyli messiego xD A Prawa strona niekryta.
Opublikowano 30 listopada 20222 l 1 minutę temu, Figaro napisał: czemu tak ciężko być polakiem. Bo mieszkamy na chujowej szerokości geograficznej która nie sprzyja graniu w piłkę.
Opublikowano 30 listopada 20222 l 1 minutę temu, Rozi napisał: Ten sędzia jest popierdolony. Pierdolony ignorant, pewnie za zasługi finał dostanie.
Opublikowano 30 listopada 20222 l 4 minutes ago, Bartg said: Pora na królowa nauk - MATEMATYKE Cala Polska zaczyna liczyć