Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Wydaje mi się, że FM jest niczym swojego czasu GTSport, czyli podwaliny pod grę rewelacyjną. Myślałem, że się wkręcę, ale jednak to nie jest to - poczekam na sequel.
Opublikowano 2 maja2 maj W dniu 30.04.2025 o 19:43, Paolo de Vesir napisał(a):Wydaje mi się, że FM jest niczym swojego czasu GTSport, czyli podwaliny pod grę rewelacyjną. Myślałem, że się wkręcę, ale jednak to nie jest to - poczekam na sequel.Spędziłem w tej grze 300h, bo gameplay ma rewelacyjny. Jednak tej grze po prostu brakuje duszy motoryzacji. Nie powinna wyjść w takim stanie jak na premierę. Jak w ogóle powstanie kolejna część, to niech sobie odświeżą od 6 w dół. Chociaż nawet 7 tym zamiata.
Opublikowano 3 maja3 maj Dla Fujimi gra powróciła na dysk, w nocy w deszczu to będzie mam nadzieję kosmos Oczywiście szkoda, że półtora roku po premierze, gdzie zainteresowanie sama gra jest homeopatyczne.
Opublikowano 3 maja3 maj dużo napracowania tu poszło, trasa zupełnie inna od tego które do tej pory były w grze, trzeba było tworzyć zupełnie nowe assety, chyba że skorzystali z assettów innego bratniego studia, które robi akurat grę w podobnej miejscówce
Opublikowano 3 maja3 maj 7 minut temu, ASX napisał(a):dużo napracowania tu poszło, trasa zupełnie inna od tego które do tej pory były w grze, trzeba było tworzyć zupełnie nowe assety, chyba że skorzystali z assettów innego bratniego studia, które robi akurat grę w podobnej miejscówceFh6 Japonia?
Opublikowano 3 maja3 maj To tyle moje spekulacje. Po prostu dziwie się ile pracy zostało tu włożone, półtora roku po premierze
Opublikowano 5 maja5 maj Co ciekawe to Hakone miało być pierwotnie nową miejscówką startową Fujimi. Ale obie trasy zostały rozdzielone. Z samego Fujimi widać natomiast Hakone.Forza Motorsport Multiwersum. Edytowane 5 maja5 maj przez SnoD
Opublikowano 5 maja5 maj 10 i pół giga aktualizacji już do pobrania. w czwartek się sprawdzi i pojeździ znowu.na chwilę odpaliłem. Fujimi już jest do jeżdżenia, do tego widzę że na dwudziestolecie też coś przygotowali
Opublikowano 5 maja5 maj Zgadza się, chwilę dzisiaj pojeździłem. Pamiętam ten tor jeszcze z czasów FM3 i robi wrażenie, mnóstwo pracy tutaj zostało włożone. Wreszcie widać jakieś postaranko
Opublikowano 6 maja6 maj 12 godzin temu, Bartg napisał(a):Tyle nowych assetów z Japonii, że FH6 Japan confirmed jak nic Byłaby to bardzo dobra informacja. Dość już Europy i Ameryk, czas na Azję.
Opublikowano 7 maja7 maj Fujimi Kaido z tym modelem jazdy motoryzacyjny orgazm Jeszcze jadac "swoim" autem z reala. Pozostaje żałować, że nie moglo tak być na premierę.