Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

kolejne usprawnienia

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 168,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No cóż, po ponad tygodniu od premiery muszę powiedzieć że gra mnie rozczarowała, ale w zasadzie wiedziałem że tak będzie zanim ona wyjdzie, bo miałem bardzo wysokie oczekiwania. Jednocześnie nie powie

• Nie żeby kopać leżącego... ale szczerze to bym polemizował z tymi torami. Przewaga FM jest tu taka, że ma bogatszą geometrię terenu na niektórych trasach i 99% drzewek przy trasie jest w 3D.

• GT7 ma chyba jedną z najnudniejszych karier jakie widziałem. Pół roku ponad gram i nadal nie mogę skończyć tych Café Menu. Prawie każdy wyścig polega na tym, że startujesz na końcu, przebijasz się prz

Opublikowano
W dniu 30.04.2025 o 19:43, Paolo de Vesir napisał(a):

Wydaje mi się, że FM jest niczym swojego czasu GTSport, czyli podwaliny pod grę rewelacyjną. Myślałem, że się wkręcę, ale jednak to nie jest to - poczekam na sequel.

Spędziłem w tej grze 300h, bo gameplay ma rewelacyjny. Jednak tej grze po prostu brakuje duszy motoryzacji. Nie powinna wyjść w takim stanie jak na premierę. Jak w ogóle powstanie kolejna część, to niech sobie odświeżą od 6 w dół. Chociaż nawet 7 tym zamiata.

Opublikowano

Dla Fujimi gra powróciła na dysk, w nocy w deszczu to będzie mam nadzieję kosmos banderas Oczywiście szkoda, że półtora roku po premierze, gdzie zainteresowanie sama gra jest homeopatyczne.

Opublikowano

image.png

massive_Forza_Motorsport_Fujimi_Kaido_18

massive_Forza_Motorsport_Fujimi_Kaido_21

massive_Forza_Motorsport_Fujimi_Kaido_25

massive_Forza_Motorsport_Fujimi_Kaido_28

dużo napracowania tu poszło, trasa zupełnie inna od tego które do tej pory były w grze, trzeba było tworzyć zupełnie nowe assety, chyba że skorzystali z assettów innego bratniego studia, które robi akurat grę w podobnej miejscówce

Opublikowano

7 minut temu, ASX napisał(a):

image.png

massive_Forza_Motorsport_Fujimi_Kaido_18

massive_Forza_Motorsport_Fujimi_Kaido_21

massive_Forza_Motorsport_Fujimi_Kaido_25

massive_Forza_Motorsport_Fujimi_Kaido_28

dużo napracowania tu poszło, trasa zupełnie inna od tego które do tej pory były w grze, trzeba było tworzyć zupełnie nowe assety, chyba że skorzystali z assettów innego bratniego studia, które robi akurat grę w podobnej miejscówce

Fh6 Japonia?

Opublikowano

To tyle moje spekulacje. Po prostu dziwie się ile pracy zostało tu włożone, półtora roku po premierze

Opublikowano

Co ciekawe to Hakone miało być pierwotnie nową miejscówką startową Fujimi. Ale obie trasy zostały rozdzielone. Z samego Fujimi widać natomiast Hakone.

Forza Motorsport Multiwersum.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

10 i pół giga aktualizacji już do pobrania. w czwartek się sprawdzi i pojeździ znowu.

na chwilę odpaliłem. Fujimi już jest do jeżdżenia, do tego widzę że na dwudziestolecie też coś przygotowali

Opublikowano

Zgadza się, chwilę dzisiaj pojeździłem. Pamiętam ten tor jeszcze z czasów FM3 i robi wrażenie, mnóstwo pracy tutaj zostało włożone. Wreszcie widać jakieś postaranko D

Opublikowano
12 godzin temu, Bartg napisał(a):

Tyle nowych assetów z Japonii, że FH6 Japan confirmed jak nic obama

Byłaby to bardzo dobra informacja. Dość już Europy i Ameryk, czas na Azję.

Opublikowano

Fujimi Kaido z tym modelem jazdy motoryzacyjny orgazm banderas Jeszcze jadac "swoim" autem z reala. Pozostaje żałować, że nie moglo tak być na premierę.