Opublikowano 30 kwietnia30 kwi Wydaje mi się, że FM jest niczym swojego czasu GTSport, czyli podwaliny pod grę rewelacyjną. Myślałem, że się wkręcę, ale jednak to nie jest to - poczekam na sequel.
Opublikowano 2 maja2 maj W dniu 30.04.2025 o 19:43, Paolo de Vesir napisał(a):Wydaje mi się, że FM jest niczym swojego czasu GTSport, czyli podwaliny pod grę rewelacyjną. Myślałem, że się wkręcę, ale jednak to nie jest to - poczekam na sequel.Spędziłem w tej grze 300h, bo gameplay ma rewelacyjny. Jednak tej grze po prostu brakuje duszy motoryzacji. Nie powinna wyjść w takim stanie jak na premierę. Jak w ogóle powstanie kolejna część, to niech sobie odświeżą od 6 w dół. Chociaż nawet 7 tym zamiata.
Opublikowano 3 maja3 maj Dla Fujimi gra powróciła na dysk, w nocy w deszczu to będzie mam nadzieję kosmos Oczywiście szkoda, że półtora roku po premierze, gdzie zainteresowanie sama gra jest homeopatyczne.
Opublikowano 3 maja3 maj dużo napracowania tu poszło, trasa zupełnie inna od tego które do tej pory były w grze, trzeba było tworzyć zupełnie nowe assety, chyba że skorzystali z assettów innego bratniego studia, które robi akurat grę w podobnej miejscówce
Opublikowano 3 maja3 maj 7 minut temu, ASX napisał(a):dużo napracowania tu poszło, trasa zupełnie inna od tego które do tej pory były w grze, trzeba było tworzyć zupełnie nowe assety, chyba że skorzystali z assettów innego bratniego studia, które robi akurat grę w podobnej miejscówceFh6 Japonia?
Opublikowano 3 maja3 maj To tyle moje spekulacje. Po prostu dziwie się ile pracy zostało tu włożone, półtora roku po premierze
Opublikowano 5 maja5 maj Co ciekawe to Hakone miało być pierwotnie nową miejscówką startową Fujimi. Ale obie trasy zostały rozdzielone. Z samego Fujimi widać natomiast Hakone.Forza Motorsport Multiwersum. Edytowane 5 maja5 maj przez SnoD
Opublikowano 5 maja5 maj 10 i pół giga aktualizacji już do pobrania. w czwartek się sprawdzi i pojeździ znowu.na chwilę odpaliłem. Fujimi już jest do jeżdżenia, do tego widzę że na dwudziestolecie też coś przygotowali
Opublikowano 5 maja5 maj Zgadza się, chwilę dzisiaj pojeździłem. Pamiętam ten tor jeszcze z czasów FM3 i robi wrażenie, mnóstwo pracy tutaj zostało włożone. Wreszcie widać jakieś postaranko
Opublikowano 6 maja6 maj 12 godzin temu, Bartg napisał(a):Tyle nowych assetów z Japonii, że FH6 Japan confirmed jak nic Byłaby to bardzo dobra informacja. Dość już Europy i Ameryk, czas na Azję.
Opublikowano 7 maja7 maj Fujimi Kaido z tym modelem jazdy motoryzacyjny orgazm Jeszcze jadac "swoim" autem z reala. Pozostaje żałować, że nie moglo tak być na premierę.
Opublikowano 17 czerwca17 cze Race with IndyCar and Compete in the Champions CupUpdate który wprowadził 111 nowych wyścigów do singla teraz można już naprawdę powiedzieć że gra jest kompletna, widzę też poprawki w AI i troszkę czystsza grafika.
Opublikowano 17 czerwca17 cze Ciągle brakuje mi kwalifikacji do wyścigów, a nie to ręczne wybieranie pozycji. Niemniej, bardzo dobra zmiana bo mijały miesiące, a contentem gra była jak na premierę.
Opublikowano 18 czerwca18 cze Gralem w FM jakos na premiere, gra byla spoko ale nie wciągnęła mnie i gralem w cos innego. Gra jest juz duzo lepsza i mozna śmiało powiedziec ze jest bardzo dobra w tym momencie i mozna spokojnie wrocic do gry?