Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

S.T.A.L.K.E.R. 2

Featured Replies

Opublikowano

Ale tutaj jest normalnie i przykładowo ja bardzo chętnie dowiem się, w jakich cyferkach chodzi STALKER 2, z jakich technik upscalingu korzysta i generalnie jak ktoś będzie mieć konkretne informacje o stronie technicznej to z chęcią je poznam. A z tym gryzieniem się po kostkach o uczuciach i innych takich to wiecie gdzie trzeba iść :lapka:

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 124,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• To nie będą bugi, to będą anomalie.

• Dla samej gry nie ma to wielkiego znaczenia w chwili obecnej, ale to kolejna furtka do dojenia kasy dla wydawców. Z tego co ogarnąłem (wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę), to rzeczy kupione w fo

• Nie bój żaby  Twojego kompa niszczy siedmioletni Wiedźmin 3, a co dopiero będzie na UE5 

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał(a):

Ale tutaj jest normalnie i przykładowo ja bardzo chętnie dowiem się, w jakich cyferkach chodzi STALKER 2, z jakich technik upscalingu korzysta i generalnie jak ktoś będzie mieć konkretne informacje o stronie technicznej to z chęcią je poznam. A z tym gryzieniem się po kostkach o uczuciach i innych takich to wiecie gdzie trzeba iść :lapka:

Ale po co? Wiadomo, że będzie wyglądać lepiej niż na ps5 pro :lol:

Opublikowano
16 minutes ago, Bzduras said:

Wypad! 4K60 będzie chodzić. Z ray tracingiem. Na Series S. #swietograczy

Opublikowano

Jutro premierka taka w ciemno bym powiedział, nawet DF nic nie opublikowało, chyba ratowanie patchami do końca...

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał(a):

No oby to nie był optymalizacyjny gniot i powinno być dobrze. Warto poczekać chociaż do czwartku. Oczywiście ci co chcą wybulić 60 euro.

No ja tym razem pierwszy raz w tym roku nie brałem preordera :leo:. Ale zamierzam jednak sięgnąć po wersję Steam po kilku wrażeniach forumowiczów.  

Opublikowano
1 minute ago, Paolo de Vesir said:

Nie no, gry na premierę w 2024? Jest w tym dużo heroizmu. Z przyjemnością poczytam jednak wasze wrażenia to może się skuszę na miesiąc godpassa.

Ja z gaypassem czekam na Indianę. To priorytet. Potem CoD, a jak starczy czasu to sprawdzę Stalkera. Ale hype poziom zerowy u mnie. 

Opublikowano

Ciekawe co wyjdzie z tego HDD, Hope Driven Development. No jak wyjdzie gra bez tony bugów, to będzie zaskoczenie roku. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
4 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

No jak wyjdzie gra bez tony bugów, to będzie zaskoczenie roku. 

To nie będą bugi, to będą anomalie.

Opublikowano
17 minutes ago, kendzikk said:

To nie będą bugi, to będą anomalie.

To nie bugi, to ficzery

Opublikowano

Wygląda ciekawie :) ale zobaczymy jak gracze dadzą znać jak to chodzi.

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał(a):

No a gp xsx? 

No a co z nim?

1 minutę temu, Banan91PL napisał(a):

Patent z Nowa Zelandia działa ?

Nie, premiera jest globalna.

Opublikowano
59 minut temu, Fraczek napisał(a):

Little sneak peek ;]

Bethesde to trzeba zakopać a Todda wyjebać a nie podbierać utalentowanych devów. Filmik dość stary bo już się pojawiał na prezentacjach co nie zmienia faktu, że klimat świetny. 

Opublikowano
Godzinę temu, Fraczek napisał(a):

Little sneak peek ;]

Kurde, klimat niesamowity. 

Opublikowano

Krótki update od chopa (zaufane źródło xD) co gra przed premierą na komsoli po paczu

image.thumb.png.520960daee1c208817d86885aa895e98.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Patrząc po wymaganiach zapowiada się, że STALKER 2 będzie Cyberpunkiem tej generacji. Aż ciekaw jestem wersji na XSS. 

~30fps 720-1440p tak strzelam 

A średnia gry, szklana kula mówi 80-85%

Opublikowano

Cos mi się wydaje, że nawet na filmie od Nvidii jest stuttering czasem. UE5...