Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mam nadzieję, że będzie można zrobić chłopa z cyckami i że zostawią ten cwelowaty chód, sądzę że tylko zwiększy to immersję.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 9 minut temu, ASX napisał(a):Masz jakąś dokładna wypowiedź z tego wywiadu?Wyraźnie mówił, że zmieniamy tylko głowy, nie ma co ukrywać tam pracuje bardzo duża społeczność LGBT, to widać i słychać, ale jak zarzucą przynajmniej rodzaj chodzenia, to jakoś będzie można to pewnie ogarnąć...
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Krychu doomposting przed premierą gry Microsoftu odcinek 2137, jeszcze dziś w Jedynce
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ale ma rację - dyskusja dotyczy pedalskiej animacji chodzenia z powodu jednego rodzaju animacji przysługującego bohaterowi (obojętnie jakiej płci, bo przecież "płeć to spektrum") i to że zmieniamy tylko głowę też było widać w tych wcześniejszych materiałach, więc nie wiem, czym Ci Krychu podpadł, ale tu akurat przypierdolka bez sensu.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mam nadzieję, że Capcom wyjdzie z tego samego założenia i Chris w nowym RE będzie biegał tak samo jak Claire.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Autor dla mnie ta wypowiedź że można customizować głowy bohatera to trochę jednak trochę za mało by potwierdzić że miał być jeden zestaw animacji. To bardziej przypuszczenie niż dowód.Tak czy inaczej spoko że faceci nie mają już tego kobiecego chodu
Opublikowano 43 minuty temu43 min Jest to swego rodzaju ewolucja:Male/Female > Body Type A/Body Type B > możesz zmienić głowę osoby bohaterskiej