Opublikowano piątek o 20:012 dni Miałem tak samo Tu ktoś w temacie pisał, że jak za łatwo idzie to pewnie będzie druga faza. Edytowane piątek o 20:152 dni przez BRY@N
Opublikowano piątek o 20:182 dni No i by się zgadzało bo w drugiej fazie pierwszym ciosem mnie załatwił. Ta pierwsza faza jest dla mnie wymagająca, wszystkie tykwy i zaklęcia/przemiany. Jak już dodali mapę mogli dać możliwość zostawiania znaczników bo bym poszedł gdzie indziej i wrócił bardziej dopakowany.
Opublikowano piątek o 21:522 dni Tylko w tym pierwszym rozdziale raczej nie masz dużo opcji.Tutaj też ktoś w temacie wrzucał dobrą opcję z unikiem. Jak robisz unik bez kierunku to przenosi małpę za przeciwników. Bardzo przydatne w walce.Jeszcze dobra jest umiejętność gdzie w czasie kombinacji lekkiego ataku, jak masz naładowany pasek, odpalasz silny atak i jesteś przez chwilę niewrażliwy na ataki przeciwnika. Edytowane piątek o 22:012 dni przez BRY@N
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Wczoraj skończyłem pierwszy raz, łącznie z pokonaniem Erlanga, który obok bezimiennej marionetki z Lies of P powoduje nieopisaną euforię po pokonaniu i pozostawia bolące palce. Teraz cisnę drugi raz, odblokowanie umiejętności reliktu, że kopie robią te same silne ataki co my powoduje, że niektórzy bosowie są na strzała
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ja skończyłem pierwszy rozdział i jest całkiem spoko. Ładnie gierka wygląda i się rusza, ale kamera potrafi przyświrować w niektórych momentach.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Drugi rozdział szedł mi w miarę płynnie, niektórzy poszli na strzała, niektórzy za 2-3 razem aż do pewnego momentuTen szczur w burzy piaskowej jest wkruwiający. Już pomijając te jego ataki dystansowe i to, że jak zamiata tym swoim kijem to ciężko czasem idealnie zrobić unik żeby nie dostać strzała ale to, że w pewnym momencie jest on po za naszym zasięgiem przez tą burzę to przegięcie. Zmniejsza się obszar do manewrów a ta łajza cały czas może mnie atakować a ja go nie mogę sięgnąć bo przeszkadza ta burza.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zdobyłeś item za bossa z sekretnej lokacji w tym chapterze? Przydaje się do tej walki o której mówisz ;)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ogólnie brakuje mi broni dystansowej. Wkurzali mnie mega Ci łucznicy na końcu pierwszego rozdziału ale na razie gra się miodnie zacząłem drugi rozdział ale tylko początek. Pierwszy rozdział w takim klimacie dżungli mi się podobał. Drugi widzę pustynny.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tak na szybko patrząc to nie, jeszcze nie byłem w sekretnej lokacji.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 7 minut temu, BRY@N napisał(a):Tak na szybko patrząc to nie, jeszcze nie byłem w sekretnej lokacji.Polecam ogarnąć, bo to taki ogólny motyw też w tej grze, tak jak w 1 chapterze dostaje się item pod ogień aby ogarnąć misia na koniec, tak w 2 chapterze też jest taki item, w sekretnej lokacji. Jak dobrze pamiętam to trzeba zrobić całego questa z guźcem. Pewnie da się go pokonać bez tego, no ale robienie sekretnych lokacji jest ważne dla późniejszych patentów też ;)
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 minuty temu, Szermac napisał(a):Polecam ogarnąć, bo to taki ogólny motyw też w tej grze, tak jak w 1 chapterze dostaje się item pod ogień aby ogarnąć misia na koniec, tak w 2 chapterze też jest taki item, w sekretnej lokacji. Jak dobrze pamiętam to trzeba zrobić całego questa z guźcem. Pewnie da się go pokonać bez tego, no ale robienie sekretnych lokacji jest ważne dla późniejszych patentów też ;)Sprawdzę w takim razie to co mówisz bo oprócz tego bossa został mi już tylko do odkrycia wioska i to co dalej za nią bo resztę w tym rozdziale mam ogarnięte.