Opublikowano 16 lipca16 lip Przy pierwszej walce z Elrangiem prawie go pokonałem był na 2 uderzenia może, ale wyproiwadza tyle ataków i często unika ładowanych ataków więc będzie z nim trudniej.Ale walka bedzie trudna bo ma dużo dystansowych ataków i może z daleka atakować i lata jak powalony i jest poza zasięgiem uderzeń. Edytowane 16 lipca16 lip przez mario10
Opublikowano 16 lipca16 lip Przekombinowali z tą końcówką, Elrang powinien być finalnym bossem normalnego zakończenia, dla mnie byłaby to naturalne biorąc pod uwagę to co się działo w tych przydługich wstępnych animacjach.
Opublikowano 16 lipca16 lip 51 minut temu, mario10 napisał(a):Przy pierwszej walce z Elrangiem prawie go pokonałem był na 2 uderzenia może, ale wyproiwadza tyle ataków i często unika ładowanych ataków więc będzie z nim trudniej.Ale walka bedzie trudna bo ma dużo dystansowych ataków i może z daleka atakować i lata jak powalony i jest poza zasięgiem uderzeń.Pozostałe fazy to już formalność tylko ten początek jest trudny. Ten atak co strzela najlepiej unikać biegnąc w bok w stosunku do jego pozycji.
Opublikowano 16 lipca16 lip Powiem, że ta walka z Erlandem łatwiej mi poszła niż finałowa walka w kampanii. Co nie zmienia faktu, że była wymagająca i dopiero jak odkryłem , że wachlarz zbija mu tą osłonęto walka stała się zdecydowanie łatwiejsza. Co nie zmienia faktu, że lekko się z nim namęczyłem ale jakoś łatwiej mi poszedł niż finałowa walka. Później świetna walka "formalność" z pozostałymi przeciwnikami.Fajnie, że mi się udało też tą walkę zaliczyć bo jest elegancja.Potwierdza to fakt, że gra jako całość jest przekozacka, ma całą masę opcjonalnych bossów, a jednocześni eksploracja jest fajnie wyważona i nie nudzi. Piękna przygoda oby więcej takich perełek, a mam nadzieję, że będzie druga część.
Opublikowano 17 lipca17 lip Ja robię drugie przejście i teraz to wchodzi się jak w masło. Wczoraj w drugim rozdziale przez godzinę zrobiłem tyle co wcześniej przez 2-3 sesje grania.
Opublikowano 17 lipca17 lip No z najlepszym kosturem i wszystkimi umiejętnościami to zapewne inna bajka.