Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Skusiłem się też na wersję na kloca w promce żeby móc sobie pograć w chmurze i te 720p to tak samo jak 800p w Dead Space - rozdzielczość, z której gierka jest skalowana w górę. Wygląda to porządnie, gdzieniegdzie da się zauważyć downgrade względem peceta, ale betonowe 60fps które nie chrupie ani przez moment to ja pochwalić muszę, więc pochwalam. Nie jest to najlepszy port z PS5, ale też nie ma tragedii której się trochę obawiałem. Jak ktoś z klockarzy się zastanawia to warto, ten spektakl walk Eikonów to rzecz, którą rzadko widuje się w gierkach na taką skalę.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Najlepsze setpiecy i najgorsze sidequesty w grach wideo. FF XVI w jednym zdaniu.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jak sobie przypomnę o sidequestach w tej grze i ze zrobiłem je wszystkie to teraz mi trochę wstyd. Ale do konca wierzyłem, że:
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Uczciwie rzecz ujmując, to w drugiej połowie gry, tej po:przeskoku w czasiete questy zaczynają być lepiej napisane, choć niewybitnie. Natomiast pierwsza połowa gry pod tym kątem to zazwyczaj kabaret i niemalże dosłownie bieganie z kanapkami.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Trzy misję nie zmieniają postaci rzeczy gdy jest ich...uwaga.... 76
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Tych bardziej fabularnych questów jest więcej, co powinieneś wiedzieć, skoro zrobiłeś wszystkie 76
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 26 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a):Tych bardziej fabularnych questów jest więcej, co powinieneś wiedzieć, skoro zrobiłeś wszystkie 76 Z całej tej ujowości nawet tych "fabularnych" subquestów tzn, ze były połączone z naszymi kompanami nie pamiętam dosłownie ani jednego.Za to pamiętam noszenie zupy - czyli moja pamięć zakodowała pierwszy sidequest w tej grze oraz questa z jakimiś dziećmi we wiosce (to chyba była ta kraina gdzie był lewiatan).Takie to były siequesty, ze mój mózg prawdopodobnie się wyłączył na czas robienia ich
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Hehe, mam tak samo. Pamiętam jak nosiłem zupę, ale nie pamiętam ani jednego questa z reszty gry. Nie ukończyłem, to dla mnie chyba najgorszy Fajnal.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ja pamiętam z pierwszej połowy zupę, questa z wilkiem i "zabawką", a z drugiej połowy gry te "linie fabularne" jak z byłym sędzią itp. Nic, co byłoby wybitne, ale też uważam, że jebanie po subquestach w tej grze jest nieco przesadzone przez ich słabą jakość przed tym, co umieściłem w spoilerze.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 13 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a):jebanie po subquestach w tej grze jest nieco przesadzoneSzczerze mówiąc, to już questy z Yakuzy typu "opowiem ci historię mojego życia, żebyś mógł mi przynieść paczkę chusteczek" są sto razy bardziej angażujące niż to, co było w tej grze.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 3 minuty temu, Goshkee napisał(a):Szczerze mówiąc, to już questy z Yakuzy typu "opowiem ci historię mojego życia, żebyś mógł mi przynieść paczkę chusteczek" są sto razy bardziej angażujące niż to, co było w tej grze.Yakuzy mają najlepsze subquesty w giereczkach akurat.
Opublikowano 36 minut temu36 min Wskarzcie palcem najgorszy subquest Yakuzy którejkolwiek i tak będzie to przepaść narracyjna względem noszenia zupy.