Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Skusiłem się też na wersję na kloca w promce żeby móc sobie pograć w chmurze i te 720p to tak samo jak 800p w Dead Space - rozdzielczość, z której gierka jest skalowana w górę. Wygląda to porządnie, gdzieniegdzie da się zauważyć downgrade względem peceta, ale betonowe 60fps które nie chrupie ani przez moment to ja pochwalić muszę, więc pochwalam. Nie jest to najlepszy port z PS5, ale też nie ma tragedii której się trochę obawiałem. Jak ktoś z klockarzy się zastanawia to warto, ten spektakl walk Eikonów to rzecz, którą rzadko widuje się w gierkach na taką skalę.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 249,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra miałem już nie pisać na forum ale jak czytam niektórych wypowiedzi to nie mogę się powstrzymać.    Zacznę od tego że kupiłem ps5 w grudniu między innymi dla fajnala (i gow ragnarok bo

• Nie mam absolutnie bladego pojęcia dlaczego ludzie tak zachwalają ten tytuł? Do momentu okłamywania innych użytkowników na temat mechanik i wydarzeń których w grze po prostu człowiek nie uświadcza? Ha

Opublikowano

Najlepsze setpiecy i najgorsze sidequesty w grach wideo. FF XVI w jednym zdaniu.

Opublikowano

Jak sobie przypomnę o sidequestach w tej grze i ze zrobiłem je wszystkie to teraz mi trochę wstyd. Ale do konca wierzyłem, że:

17654516400783182908144607420727.jpg

Opublikowano

Uczciwie rzecz ujmując, to w drugiej połowie gry, tej po:

przeskoku w czasie

te questy zaczynają być lepiej napisane, choć niewybitnie. Natomiast pierwsza połowa gry pod tym kątem to zazwyczaj kabaret i niemalże dosłownie bieganie z kanapkami.

Opublikowano

Trzy misję nie zmieniają postaci rzeczy gdy jest ich...uwaga.... 76

wujaszek

Opublikowano

Tych bardziej fabularnych questów jest więcej, co powinieneś wiedzieć, skoro zrobiłeś wszystkie 76 wujaszek

Opublikowano
26 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a):

Tych bardziej fabularnych questów jest więcej, co powinieneś wiedzieć, skoro zrobiłeś wszystkie 76 wujaszek

Z całej tej ujowości nawet tych "fabularnych" subquestów tzn, ze były połączone z naszymi kompanami nie pamiętam dosłownie ani jednego.

Za to pamiętam noszenie zupy - czyli moja pamięć zakodowała pierwszy sidequest w tej grze oraz questa z jakimiś dziećmi we wiosce (to chyba była ta kraina gdzie był lewiatan).

Takie to były siequesty, ze mój mózg prawdopodobnie się wyłączył na czas robienia ich CoolStoryBro

Opublikowano

Hehe, mam tak samo. Pamiętam jak nosiłem zupę, ale nie pamiętam ani jednego questa z reszty gry. Nie ukończyłem, to dla mnie chyba najgorszy Fajnal.

Opublikowano

Ja pamiętam z pierwszej połowy zupę, questa z wilkiem i "zabawką", a z drugiej połowy gry te "linie fabularne" jak z byłym sędzią itp. Nic, co byłoby wybitne, ale też uważam, że jebanie po subquestach w tej grze jest nieco przesadzone przez ich słabą jakość przed tym, co umieściłem w spoilerze.

Opublikowano
13 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a):

jebanie po subquestach w tej grze jest nieco przesadzone

Szczerze mówiąc, to już questy z Yakuzy typu "opowiem ci historię mojego życia, żebyś mógł mi przynieść paczkę chusteczek" są sto razy bardziej angażujące niż to, co było w tej grze.

Opublikowano
3 minuty temu, Goshkee napisał(a):

Szczerze mówiąc, to już questy z Yakuzy typu "opowiem ci historię mojego życia, żebyś mógł mi przynieść paczkę chusteczek" są sto razy bardziej angażujące niż to, co było w tej grze.

Yakuzy mają najlepsze subquesty w giereczkach akurat.

Opublikowano

Wskarzcie palcem najgorszy subquest Yakuzy którejkolwiek i tak będzie to przepaść narracyjna względem noszenia zupy.