kredens 3 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Ja nie załapałem się na sprzedaż w czwartek, a chcę pograć przed świetami i teraz dylemat... próbować 25.11 zamawiać gdziekolwiek jak ma być kolejny rzut czy zamawiać z OLX za 3000? Cytuj Odnośnik do komentarza
matizek92 3 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Z tego co wiem to ten drugi rzut to tylko w rtv euro agd. Reszta wyprzedała 19 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 46 minut temu, kredens napisał: Ja nie załapałem się na sprzedaż w czwartek, a chcę pograć przed świetami i teraz dylemat... próbować 25.11 zamawiać gdziekolwiek jak ma być kolejny rzut czy zamawiać z OLX za 3000? A dostałeś maila z euro rtv ? Jak nie, to raczej marne szanse na kupienie w normalnej cenie. Ten 2, grudniowy rzut okazał się być ps5 kupionymi na premierę, więc kolejne będą dopiero po nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Szukam od wczoraj. Nigdzie nie ma konsol. Ale tez nie chce mi sie wierzyć, że każą nam czekać do Nowego Roku. Popyt w końcu spadnie i ludzie wezmą konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza
kredens 3 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 15 minut temu, Sewesew napisał: A dostałeś maila z euro rtv ? Jak nie, to raczej marne szanse na kupienie w normalnej cenie. Ten 2, grudniowy rzut okazał się być ps5 kupionymi na premierę, więc kolejne będą dopiero po nowym roku. Nie, nie dostałem maila. Myślałem, że będzie normalnie drugi rzut dla wszystkich sklepów, sugerowałem się tym, że na karcie produktu PS5 w Empiku jest zaznaczona dostępność od 25.11 nie ma ktoś odstąpić miejsce w Euro? Mogę nawet dobrą flaszkę podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 jest cos wiadomo kiedy te konsole pojawia sie normalnie w sklepach ? moze warto do niemiec podjechac moze tam sa w Media i Medimaxach? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Przecież ty już swoj egzemplarz sprzedales xxDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
xMAFIA_PLxMICHAL 46 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 chce kolejne 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 chce kolejne Kolejne na handel? Cytuj Odnośnik do komentarza
gnom 63 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Godzinę temu, xMAFIA_PLxMICHAL napisał: chce kolejne Niektorzy nie maja wstydu... Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 18 minut temu, gnom napisał: Niektorzy nie maja wstydu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 753 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Starczyłoby na wyżywienie całego forumka Cytuj Odnośnik do komentarza
matizek92 3 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Jakby ludzie nie kupowali, tylko poczekali, to jeszcze byłby stratny. Dziwi mnie ta chęć posiadania next gena w dniu premiery (przepłacania)gdzie gier ciekawych brak - DS nie jest dla wszystkich, a spider jest tez na ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ranger86 12 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 (edytowane) Jeśli EuroRTV zadzoni do mnie z opcją kupna konsoli, poinformuje tutaj, bo konsole tak jak pisałem wcześniej udało mi się kupić od miłego gracza na OLX po sklepowej cenie + flaszka. Także jeśli będzie taka opcja oddam to co zostało mi dane Edytowane 21 Listopada 2020 przez Ranger86 Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 712 Opublikowano 21 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 1 minutę temu, Ranger86 napisał: poinformuje tutaj, bo konsole tak jak pisałem wcześniej udało mi się kupić od miłego gracza na OLX po sklepowej cenie + flaszka. ale zdajesz sobie sprawę, że w Twoim przypadku stał się cud? takich ludzi ze świecą szukać gratki że się udało Cytuj Odnośnik do komentarza
Ranger86 12 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 (edytowane) Zdaje sobie sprawe bo zanim dodzwoniłem się do niego, dzwoniłem do osób które wystawiły konsole za 2600/3000zl... I szkoda słow. Najlepsze były oferty z dopiskiem "cena do negocjacji".... Do negocjacji ale tylko w góre Miałem mega farta i w sumie uwierzyłem dopiero jak konsole podpinałem w domu Edytowane 21 Listopada 2020 przez Ranger86 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sewesew 9 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 (edytowane) 39 minut temu, Ranger86 napisał: Zdaje sobie sprawe bo zanim dodzwoniłem się do niego, dzwoniłem do osób które wystawiły konsole za 2600/3000zl... I szkoda słow. Najlepsze były oferty z dopiskiem "cena do negocjacji".... Do negocjacji ale tylko w góre Miałem mega farta i w sumie uwierzyłem dopiero jak konsole podpinałem w domu Chociaż dobrą flaszkę mu kupiłeś ? xd Edytowane 21 Listopada 2020 przez Sewesew wstawienie url Cytuj Odnośnik do komentarza
Ranger86 12 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Dobrą łyche Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Musze koniecznie napisac pochwale do DPD, bo sie popisali. Paczka miala jechac 4 dni, a dostarczyli na drugi(sobota). Jestem w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza
NeYoLDZ 5 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 1 godzinę temu, Ranger86 napisał: Jeśli EuroRTV zadzoni do mnie z opcją kupna konsoli, poinformuje tutaj, bo konsole tak jak pisałem wcześniej udało mi się kupić od miłego gracza na OLX po sklepowej cenie + flaszka. Także jeśli będzie taka opcja oddam to co zostało mi dane Jak cos to wołaj. Chętnie postawię Ci flache Miałem tego pecha że Swój preorder odebrałem, udało mi się kupić 19.11 na Neonet , więc z czystym sumieniem swoją konsolę dałem chrześniakowi lvl 12. Na drugi dzień mail od Neonetu że zamówienie anulowane No przecież nie pojadę teraz do niego żeby mi oddał Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 21 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2020 Podobno 25 listopada ma być drugi rzut konsol. To jakieś potwierdzone info? Cynk dał jeden na FB w grupie PS5 Polska jakiś typ co rzekomo w jednej z sieci sklepów pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Godzinę temu, MEVEK napisał: Musze koniecznie napisac pochwale do DPD, bo sie popisali. Paczka miala jechac 4 dni, a dostarczyli na drugi(sobota). Jestem w szoku. Ja teraz wszystko DPD wysyłam, wysłałem Xboxa sobie z Polski to przyjechał nawet bez zagiętego narożnika na kartonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek27 3 Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 7 godzin temu, Nemesis napisał: Podobno 25 listopada ma być drugi rzut konsol. To jakieś potwierdzone info? Cynk dał jeden na FB w grupie PS5 Polska jakiś typ co rzekomo w jednej z sieci sklepów pracuje. Tak, ale to są zamówienia z 19 XI. Deadline na realizacje tych zamówienia to 15 XII. Spodziewałbym się kolejnych rzutów konsol bliżej tego terminu - pewno jeszcze przed świetami uda się coś wyrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xoltro 32 Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Ciekawe czy uda się załapać na ps5 z Euro. W ogóle zabawne, bo całkowicie odpuściłem o 11 kupno konsoli i stwierdziłem, że nie będę brać udziału w tym cyrku a konsolę kupię po nowym roku jak będzie jakiś rzut może nawet z fajnym bundlem do tego czasu. Teraz to info z euroagd, ja się do newstellera zapisałem około 10-15 października. Mam nadzieję, że wystarczy xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 826 Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Ja też mam maila z euro i jeżeli będę mieli dla mnie konsole to mogę komuś oddać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi