Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 843,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

spoko tylko strona pada i nic sie nie da zrobic

Opublikowano

A ja już odpuściłem. Szkoda nerwów. Do rodziny xboxa dołączy ps5 po nowym roku jak będzie fajna oferta z bundlem. Tym czasem miłej gry dla każdego. 

Opublikowano

Neonet da się zamówić, ale jest dopisek małym drukiem dostawa za 21 dni

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

ME wyłączyło samo sprzedaż na allegro tej za 4k xd

Opublikowano

Dzień dobry,

czytam Was regularnie ale to mój pierwszy post tutaj.
Trochę mi od(pipi)ało przez ten temat i taki o to efekt. Będą fajne święta [emoji3060]1aa137e7db417de1dd5beffbf8690dd9.jpg

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pudła już stoją, teraz tylko zetrzeć wszystkie kurze, przesunąć inne konsole i postawić koło 65 oledowego bydlaka

https://ibb.co/ykY9CtF

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Nie udało się załapać na wersje digital :( czekamy wiec na święta. Szkoda, że podali godzinę,  wszyscy się rzucili. 

Opublikowano

Komuś z tutaj obecnych wg udało się zakupić konsole na ME? 3 razy miałem w koszyku i 3 razy sam się opróżnił :)

Opublikowano

Kupione w Media Markt i empik , empik pewnie anuluje tak więc pozostaje mm .

Opublikowano
3 minuty temu, Snake_Plissken napisał:

Empik w ogóle dzisiaj coś wrzucał?

Podobno rzucili przed 10 i wszystko się rozeszło.

Edytowane przez tata_arek

Opublikowano
2 minuty temu, Snake_Plissken napisał:

Tak , kilka minut były dostępne zestawy z napędem .

Opublikowano
Teraz, schabek napisał:

No, dalej zamawiajcie w xkomach i empikach a w dniu dostawy

0551f506725ac1deeaa85d46f8b9a5fd.jpg

Hej. Dalej czekasz zeby jechac odebrać do ME ? I jaki masz status na ta chwile ? Ja ciągle czekam za kodem.Chyba dzis juz będzie lipa

Opublikowano
2 minuty temu, schabek napisał:

No, dalej zamawiajcie w xkomach i empikach a w dniu dostawy

0551f506725ac1deeaa85d46f8b9a5fd.jpg

Empik akurat z pre-orderów się wywiązał :)

Opublikowano

No ja pier.dole gamestop mial przyjmowac dzisiaj zamowienia od 12 w poludnie a jest 10:55 i jest komunikat ze juz nie ma nic i na razie nie bedzie. Ku.rwa nienawidze tego gow.nosklepu.

Edytowane przez Il Brutto

Opublikowano
3 minuty temu, Snake_Plissken napisał:

To by było dziwne, skoro wczoraj anulowali ludziom część preorderów z września.

A mnie wysłali 2 konsole zamiast jednej (oczywiście musiałem dopłacić). Coś tam chyba poszło mocno nie tak, ale przynajmniej prezent dla brata na święta mam ogarnięty:).

Opublikowano

Mnie udało się zamówić i zapłacić Blikiem w Neonet, potem mnie wywaliło. Ale na emaila dostałem potwierdzenie zapłaty i tylko tyle.

Zadzwoniłem na infolinie, i Pan powiedział że 25 Listopada wjeżdzają do nich 860 szt. ps5 i JEŚLI moja się załapie i podepnie bo maja ogrom zamówień

to dostane emaila z realizacją. Czekamy, Zobaczymy.

Opublikowano
2 minuty temu, Dawid30 napisał:

Hej. Dalej czekasz zeby jechac odebrać do ME ? I jaki masz status na ta chwile ? Ja ciągle czekam za kodem.Chyba dzis juz będzie lipa

Ta, gosc w sklepie dal mi wizytowke i mam dzwonic juz bezposrednio do nich. Dostawy na sklepy sa rzucane miedzy 13-16 wiec luz