Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano

Oki dzięki..tylko ja jeszcze kodu nie mam nawet

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 844,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

W Silesii w MM byly 4 osoby za mną. 

Musieli mi na miejscu wygenerować kod pin. Chwilke trwało. 

Powodzenia dla reszty z was. :kaz::xboss:

Opublikowano

Wielkolud już w domu :banderas: 

Ale kurier to trochę pudełko potarmosił.

Opublikowano

U mnie dalej lipa. Dzwoniłem do MM mają ponoć sztukę podpięta ale muszą zrobić coś w systemie mam czekać. 

Opublikowano
  • Autor

była PS1, PS2, PS3, PS4, jest i ona po raz 5ty #zwycięstwo 

bez żadnych PINów srinów, MM Łódź Manufaktura, iść do łysego typa, już go zakręciłem odpowiednio i już jest wytresowany że "strona wam padła i dawaj konsolę na oświadczenie" także nie będziecie mieć już kłopotów z odbiorem tam :] konsol było na oko 30+ a ludzi 20+ ale wszystko czeka na odbiór, czyli tak w miarę cywilizowanie

hype mi zaraz rozerwie głowę, wjeżdżam w przyszłość na pełnej gurwie

kFymcEG.jpg

Edytowane przez nero2082

Opublikowano

Jestem ciekawy czy MM od 15 grudnia faktycznie zacznie wysyłac konsole i czy inne sieciowki do tego czasu nie beda miec nowych sztuk, bo wtedy bedzie mi smutno ze na tak dlugi czas zamrozilem sobie kase

Opublikowano

Poczekamy, zobaczymy. Mogą znowu robić np. na dwie transze, w zależności od momentu zakupu. Ja się wbilem pomiędzy 360-350. Może na Cyberpunka dojdzie. 

Opublikowano
14 minut temu, mozi napisał:

U mnie dalej lipa. Dzwoniłem do MM mają ponoć sztukę podpięta ale muszą zrobić coś w systemie mam czekać. 

Przy mnie dopiero jak podałem nazwisko babka wklepała do systemu i po 10 min doszedł PIN

Opublikowano
Spoiler

Spoiler

Hej jeśli komuś z was udało się odebrać paczkę z paczkomatu proszę o info bo sam czekam i stres na pełnej 

Opublikowano

Mam zamowiona z MM z dzisiaj z 2xpadem i gierka FIFA 21 i czas na zaplate za zamowienie 24h i tak wlasnie sie zastanawiam tez czy brac czy wczesniej nie upoluje od reki czegos. Siedze poza PL, zalalo dzisiaj na lokalnym odpowiedniku OLX ponad 150 sztuk za 700-900€ i mysle czy wczesniej jej nie dorwe nawet za te 600€ czy czekac na Swieta w PL az miesiac :(

Opublikowano
16 minut temu, Sarna1992 napisał:
  Ukryj zawartość

Ukryj zawartość

Hej jeśli komuś z was udało się odebrać paczkę z paczkomatu proszę o info bo sam czekam i stres na pełnej 

No wrzucałem wczoraj info że Roger odebrał z paczkamatu (gabaryt C)

74ba9b303d0bf.jpg

Opublikowano

No na olx to jeszcze jeszcze, na allegro kupuja za 4000+ xD

Nie no jakbym nie mial preorderu to pewnie cos by peklo i 3000 jeszcze moze bym dal. To jest taka granica bolu, powyzej tego to juz glupota ale kazdy ze swoim hajsem niech robi co chce :shieeet:

Opublikowano
8 minut temu, Ryo-San napisał:

No wrzucałem wczoraj info że Roger odebrał z paczkamatu (gabaryt C)

74ba9b303d0bf.jpg

On odbierał Konsole Nintendo Game & Watch

Opublikowano

Ktoś chyba nie ogarnia że refresh strony ją wywali z koszyka :nosacz3:

31F9B16D-1D18-4EDF-ABBB-ABD99F96523E.jpeg

Opublikowano

No to jak zwykle dpd się u mnie popisało, po dodzwonieniu się na infolinie, paczka utknęła gdzieś w oddziale (nadane w tym samym mieście) i może jutro dojdzie

https://prnt.sc/vm3gt8

Edytowane przez drakan9

Opublikowano

No po 20 minutach na kiblu w pracy udało mi się dojść do adresu wysyłki i już miało mnie przekierować do płatności i co się stało? Wyjebał komunikat o pustym koszyku. Tak więc bawcie się dobrze chłopaki ze swoimi ps5, ja może następnym razem się złapie. Teraz przechodzę na xbot mode przynajmniej na razie.

Opublikowano

Mi żona pomogła i kupiła w Empiku ;) MM i ME padły i nic nie mogłem zrobić.
Empik ma dostarczyć konsole do poniedziałku
Status - w realizacji :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Jest w ogóle ktos kto mial odbiór w sklepie (ME) i juz odebral ? Bo to masakra czekac az w sklepie sie ogarna

Opublikowano

Ja odebrałem z ME i MM, info o odbiorze z obu sklepów dostałem koło 10.

Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

@Nataniel taka żona to złoto, to weź się jakoś odwdzięcz specjalnie wieczorem za specjalne zamówienie :rayos:

Opublikowano
[mention=68431]Nataniel[/mention] taka żona to złoto, to weź się jakoś odwdzięcz specjalnie wieczorem za specjalne zamówienie :rayos:

Jak tylko dziecko mi pozwoli ;)
Pzdr!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
5 minut temu, iks napisał:

Ja odebrałem z ME i MM, info o odbiorze z obu sklepów dostałem koło 10.

Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka

Z ME dostałeś jakiegos smsa z kodem ?