Skocz do zawartości

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Sewesew napisał:

Nie, nie, nie

MI media markt odpisał tak:

"W nawiązaniu do wiadomości informuję, że zamówienie zostanie wysłane do 15.12."

Zamówiłeś wczoraj z allegro z puli 500 sztuk?

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 843,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

Opublikowano

Zamówienia z Allegro będą realizowane PO 15 grudnia.

Opublikowano

Tak, zamówiłem z allegro. Dzwoniłem na infolinię i napisałem wiadomość na allegro. 2 osoby powiedziały, że zamówienie będzie zrealizowane do 15.12. 

Opublikowano
Godzinę temu, aset napisał:

Właśnie MM napisało, że zamówienia z allegro będą realizowane po 15 grudnia a te ze strony do 15 grudnia

A gdzie tak napisali?

Opublikowano

Zamówiłem wczoraj w neonet. Dziś przyszedł meil że wyślą 25 listopada

Edytowane przez Ehq

Opublikowano
9 minut temu, zagul napisał:

A gdzie tak napisali?

Na fanpage

Opublikowano

Neonet

Szanowny Kliencie,

Z przykrością informujemy, że zamówienie  XXXXXXXX na konsolę PlayStation 5 z dnia 19.11.2020 zostało zarejestrowane w naszym systemie po wyczerpaniu rezerwy dostępnych produktów.

Jesteśmy zmuszeni anulować zamówienie. Środki zostaną jak najpilniej zwrócone na konto, z którego dokonano zapłaty.

Poinformujemy mailowo w pierwszej kolejności o ponownej dostępności produktu. Uczynimy to przed ogłoszeniem startu sprzedaży kolejnej puli produktu.

Przepraszamy za spowodowane kłopoty.

Pozdrawiamy
Zespół Neonet

NEONET S.A.
ul. Nyska 48a
50-505 Wrocław
Tel.  71 39 74 998

Edytowane przez NeYoLDZ

Opublikowano
Teraz, Janush napisał:

Ja z kolei właśnie dostałem informacje od Neonet, że termin wysyłki konsoli to 25.11 :D 

Szczęściarz 

Opublikowano
6 minut temu, NeYoLDZ napisał:

Neonet

Szanowny Kliencie,

Z przykrością informujemy, że zamówienie  XXXXXXXX na konsolę PlayStation 5 z dnia 19.11.2020 zostało zarejestrowane w naszym systemie po wyczerpaniu rezerwy dostępnych produktów.

Jesteśmy zmuszeni anulować zamówienie. Środki zostaną jak najpilniej zwrócone na konto, z którego dokonano zapłaty.

Poinformujemy mailowo w pierwszej kolejności o ponownej dostępności produktu. Uczynimy to przed ogłoszeniem startu sprzedaży kolejnej puli produktu.

Przepraszamy za spowodowane kłopoty.

Pozdrawiamy
Zespół Neonet

NEONET S.A.
ul. Nyska 48a
50-505 Wrocław
Tel.  71 39 74 998

O której godzinie zamówiłeś?

Opublikowano
6 minut temu, Janush napisał:

Ja z kolei właśnie dostałem informacje od Neonet, że termin wysyłki konsoli to 25.11 :D 

Też dostałem, konsola dotrze 26.11. :shotgun:

Edytowane przez Snake_Plissken

Opublikowano

Tak jak koledzy z góry dostałem takiego samego emalia.

Konsola po wielu trudach zamówiona wczoraj o godz. 10.28.

Na infolinii ziomek mówił że mają dostać 25 listopada ok. 850 szt. czy mówił prawde, zmyślał, nie wiadomo

ale takie wiadomości cieszą.

Oby się wywiązali

Szanowny Kliencie,

Potwierdzamy realizację zamówienia nr  xxxxxxxx

Termin wysyłki konsoli PlayStation to 25.11, a data dostawy to 26.11.2020.

Dziękujemy za zakupy w Neonet.

Pozdrawiamy
Zespół Neonet

Edytowane przez polaki899

Opublikowano
8 minut temu, Janush napisał:

A o której godzinie złożyłeś zamówienie?

10.55 mam maila

Opublikowano
13 minut temu, gnom napisał:

10:38 neonet anulacja zamowienia

Hmm ja 10;37 i potwierdzenie. Cos czuję że jeszcze mogą namieszać

Opublikowano

Pewnie jeszcze wywalili mnie bo placilem przelewem tradycyjnym

Coz za ironia... minuta...

Opublikowano

Podobno osoby, które zamówiły w pierwszym rzucie w ME dostają już maile, że ich zamówienia są gotowe do wysyłki. 

Opublikowano

Zamiast się tam męczyć proponowałbym zapolować na OLX i w ostateczności dołożyć te dwie stówki i grać już teraz. 

Opublikowano

E tam wale to, do tego jakies 200zl ? 800zl Januszowi w kieszen ? Tfu... w zyciu. Jak nie teraz, to za miesiac, jak nie za miesiac to w przyszlym roku. 

Opublikowano

Dzwoniłem do Media Expert i nie wiedzą kiedy przyjedzie nowa dostawa. Gość powiedział, że może po Nowym Roku. Ale lipa.

Opublikowano

Ciekawe czy to sie tyczy wszystkich zamowien ze strony MM. Ja bralem z dwoma padami i fifa i niby przedsprzedaz, wysylka 15.12. zaplacilem i nawet maila zadnego nie dostalem z potwierdzeniem.

image.png.389aa288e2d64c97f17d5229d23a1f67.png