Opublikowano 10 grudnia 20204 l U mnie działa ale konsol niema , zaraz pewnie cyk i sprzedane wszystko
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Teraz, xMAFIA_PLxMICHAL napisał: otworzyla sie tylko powiadom o destepnosci Była chyba ta opcja już wcześniej, nic się nie zmieniło na moje oko.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l 6 minut temu, Koleś88 napisał: Euro rtv ma oficjalny sklep na allegro? Ma. Ole ole to przecież RTV EURO AGD
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Ej, a jak nie mogą w sklepie zmienić statusu dostępności, bo ruch jest taki, że im panel administracyjny nie może się załadować to co?
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Ole Ole nic nie trąbi o PS5, więc raczej na tym etapie nie ma co liczyć, że odpalą nagle sprzedaż na Allegro.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Strona mobilna działa bez problemu. Ale brak dostępności. Próbuję zamówić koleżance z pracy.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Konsola pojawiła się. W bundle. Za 3600, z trzema grami, kamerą i dodatkowym padem. Edytowane 10 grudnia 20204 l przez KamileQ