Opublikowano 18 czerwca 20213 l Aktualnie chyba tylko duże elektromarkety mają w miarę regularnej sprzedaży.
Opublikowano 18 czerwca 20213 l W dniu 16.06.2021 o 12:23, Figuś napisał: Nierozsądnie jest marnować niedzielny rosół jak w poniedziałek można na nim pomidorówkę ugotować Wnoszę o dodanie Borasa do emotikonek forumowych, panie @Square ?
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Cześć, jaka cena za ps5 z napędem jest w miarę "tania" na daną chwilę? kupić teraz czy może poczekać 3-4 msc aż stanieje/poprawią 1 gen?
Opublikowano 19 czerwca 20213 l 45 minut temu, nenesior napisał: 3-4 msc aż stanieje/poprawią 1 gen? W wymienionym czasie nic z tego się nie stanie. Najkorzystniejsze były te oferty w euro z grą Ratchet & Clank.
Opublikowano 19 czerwca 20213 l Teraz, McDrive napisał: W wymienionym czasie nic z tego się nie stanie. Najkorzystniejsze były te oferty w euro z grą Ratchet & Clank. Kiedy zazwyczaj wychodziły poprawione konsole?
Opublikowano 19 czerwca 20213 l 55 minut temu, nenesior napisał: Kiedy zazwyczaj wychodziły poprawione konsole? Ok po roku
Opublikowano 20 czerwca 20213 l https://www.olx.pl/d/oferta/playstation-5-digital-ps-plus-12mies-dodatek-CID99-IDKdpcm.html#70f40ecdc8 to dobra cena za ten zestaw? rozumiem, że jak digital to wszystkie gry musze miec sciagniete na swoje konto i kwestia wymiany nie wchodzi w gre?
Opublikowano 20 czerwca 20213 l 9 minut temu, nenesior napisał: https://www.olx.pl/d/oferta/playstation-5-digital-ps-plus-12mies-dodatek-CID99-IDKdpcm.html#70f40ecdc8 to dobra cena za ten zestaw? rozumiem, że jak digital to wszystkie gry musze miec sciagniete na swoje konto i kwestia wymiany nie wchodzi w gre? Nie wiem dokładnie po ile teraz chodzi digital, ale te słuchawki są warte jakieś 80zł (nie, to nie są słuchawki Sony), PS Plus to jakieś 160-170, więc sama konsola wychodzi za ok. 2250. Wydaje się drogo, zwłaszcza że nie ze sklepu tylko od janusza, a sugerowana cena wersji z napędem to 50zł więcej. Edytowane 20 czerwca 20213 l przez Chmielinski
Opublikowano 20 czerwca 20213 l W porządku tylko cena sugerowana nie istnieje już od prawie 8 miesięcy. Goła konsola była dostępna tylko na premierę czy się mylę ? Taka a nie inna sytuacja na rynku wspierana przez prawa ekonomii uaktualniła ceny sprzętu i moim zdaniem nie ma sensu równać wszystkiego do 2400.
Opublikowano 20 czerwca 20213 l Z tego co kojarzę to tak tylko w preorderze chyba się dało golasa kupić. Nie wiem czy sytuacja się poprawi bo dalej jest problem z tymi komponentami jakimiś półprzewodnikami itd i nie tylko konsole mają z tym problem, ale rynek ogólnie elektroniki. Trochę szkoda bo pewnie PS5 dużo więcej by się już sprzedało jak by się dało wejść do sklepu i kupić z półki. Liczę, że się rozkręci sprzedaż konsol i też gierek będzie więcej Ja na razie poza Returnalem ogrywam gry z Ps4 ale śmiga to o wiele lepiej.
Opublikowano 20 czerwca 20213 l 10 minut temu, mario10 napisał: Trochę szkoda bo pewnie PS5 dużo więcej by się już sprzedało Oczywiście, że tak by było, szał na nowe konsole był/jest ogromny. PS5 teraz przy brakach sprzedało się lepiej niż PS4 z tego co kojarzę, samo Sony na początku planowało chyba 13(?) milionów konsol do końca marca 2021.
Opublikowano 20 czerwca 20213 l Też gdzieś czytałem, że mają większą sprzedaż, a co dopiero jakby konsola była dostępna "od ręki", trochę słabo to wyszło przez tą pandemię, ale w sumie mamy dopiero początek generacji więc mam nadzieję, że się to wszystko rozkręci.
Opublikowano 20 czerwca 20213 l Czy cena z drugiej reki (olx) 2750zł ps5 z napedem + pad to dobra cena czy moze czekac na jakas oferte ze sklepu z elektronika?
Opublikowano 20 czerwca 20213 l Niezła była oferta nówki z Ratchetem oraz nówki ze stacją dokującą i dodatkowym padem. Ja bym szukał czegoś w tym rodzaju.
Opublikowano 20 czerwca 20213 l Nadal chyba jest dostępne PS5+Ratchet+Spider/Immortals za 2950. Bardziej opłacalne niż samo PS5 za 2750.
Opublikowano 20 czerwca 20213 l Myśliscie, ze te ceny beda sie dlugo utrzymywac? czy za jakis czas moga spasc do 2200-2300 za konsole?
Opublikowano 20 czerwca 20213 l Myślę, że najlepiej kupić konsolę, grać i się tym cieszyć zamiast czekać nie wiadomo ile.
Opublikowano 20 czerwca 20213 l Patrząc na to jak cena tranzytu rośnie, silnę euro, inflację, braki półprzewodników to nie liczyłbym na spadki cen, raczej ich wzrost.
Opublikowano 20 czerwca 20213 l Godzinę temu, nenesior napisał: Czy cena z drugiej reki (olx) 2750zł ps5 z napedem + pad to dobra cena czy moze czekac na jakas oferte ze sklepu z elektronika? Daj sobie spokój z januszami z oeliksa i kup jak człowiek w sklepie. Przynajmniej nie będziesz się yebał z debilami gdyby coś nie działało.
Opublikowano 20 czerwca 20213 l 8 minut temu, McDrive napisał: Daj sobie spokój z januszami z oeliksa i kup jak człowiek w sklepie. Przynajmniej nie będziesz się yebał z debilami gdyby coś nie działało. sprawdzam oferty, ale nie ma nic ciekawego, najlepiej jakby sie trafila konsola z napedem + psn plus bez zbednych gier (wiem, mozna sprzedac, ale nie zawsze jest popyt na dana gre)
Opublikowano 20 czerwca 20213 l 4 minuty temu, nenesior napisał: sprawdzam oferty, ale nie ma nic ciekawego, najlepiej jakby sie trafila konsola z napedem + psn plus bez zbednych gier (wiem, mozna sprzedac, ale nie zawsze jest popyt na dana gre) Poczekaj chwilę, może znowu pojawi się zestaw z R&C
Opublikowano 20 czerwca 20213 l Teraz, McDrive napisał: Poczekaj chwilę, może znowu pojawi się zestaw z R&C w jakim to sklepie było?