Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, aset napisał(a):

Tutaj dam radę - jeśli będziesz kupował oleda od LG to sytuacja wygląda tak:

LG wydaje telewizory co roku które w wersji C i 65 cali kosztują na premierę około 13 - 14k i za nic w świecie nie kupuj za tyle. Dlaczego? Bo w momencie premiery nowego modelu (okolice kwietnia) to starszy model który praktycznie niczym się nie różni jest na wyprzedaży i spokojnie kosztuje od 6500 do 8000 MAX. Dlatego nie przepłacaj i kup jakiś na wyprzedaży bo kupując nówkę flagową stracisz dobre kilka tysięcy 

Dzięki za super radę!

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 911,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano

Jest już znana cena zestawu 30 lecia PS5 PRO - 1000-1050 euro.

Opublikowano
34 minuty temu, AsmWalker napisał(a):

"Musimy jeszcze zweryfikować dostępność zamówionych przez Ciebie produktów, dlatego ta wiadomość nie jest jeszcze potwierdzeniem zawarcia Umowy Kupna-Sprzedaży. Zawarcie umowy nastąpi wraz z przesłaniem przez nas kolejnej wiadomości." tez taką wiadomosc macie ...

Tak kazdy na pewno kto zlozyl zamowienie tak dostal. To dupochron gdyby Sony wyslalo 5 im konsol ;)

Edytowane przez gnom

Opublikowano
Teraz, gnom napisał(a):

Zamawialem kilka minut po polnocy. Nie dostalem takiego maila

O której zamówiłeś? Ja gdzieś około 0:40 i przyszła taka wzmianka nad listą zakupową w mailu.

Opublikowano

Ja zrezygnowałem. To anulowanie mojego zamówienia na napęd ostudziło mój głupi entuzjazm. Mam PS5 Fat i mi do tych gier, które skończę wystarczy. Pro kupie dopiero gdy wyjdzie GTA 6, jeśli w ogole będzie tak jak obiecują 60 Fps.

Na dziś dzień to puste obiecanki sony bez zadnego pokrycia w nowych grach. I chwalenie sie jakie to gówno obsrane The Last of US Part II jest zajebiste tylko utwierdza mnie w tym ze sony wali w choya. Potwierdeniem tego są kolejne zapowiedzi remasterów, czyli Days Gone i Horizon :down: Ps5 Pro ma sens tylko dla nowych gier, a do tych, które już są to szczerze mówiąc wystarczy PS5. 

Dziś wole wydać 15.000 na stacjonarny komputer niż trzy razy mniej na Pro. Używam laptopa gl553vd i poważnie myślę o takim upgrade niż nad wydaniem kasy bezsensownie na Prosiaczka. Takie jest moje Zdanie w tym temacie. Yebac sony do czasu premiery GTA 6. Potem może będziemy trzepać gruchy :lapka: a narazie nie warto. 

I do tego ten brak napędu :down::facepalm:

Gratulacje dla kazdego kto kupil sobie wersje Pro :drinks: Mój brat już rozgląda sie na olx za tanią PS5. Widac wylew konsol można przebierac w ciekawych ofertach. Szczęście jednych jest szczęściem drugich. 

Widzę ze napędy do PS5 Slim ponownie pojawiaja sie w sklepach. Ale cena podskoczyla o 100 zl bo podczas premiery mozna go bylo kupic za 549. 

https://mediamarkt.pl/pl/product/_naped-optyczny-sony-do-konsoli-ps5-digital-edition-1479254.html?tduid=b100ce2ab2b7370817b83c21386d0ae8&utm_source=tradedoubler&utm_medium=aff-&utm_term=3153863&utm_content=https%3A%2F%2Fwww.ppe.pl+(PL)&utm_campaign=rt_affiliate_performance_nsp_na

Opublikowano

Ja zamawialem ok 00:06 i tez dostalem takiego maila, jak wszyscy

Opublikowano
11 minut temu, Sewesew napisał(a):

Jest już znana cena zestawu 30 lecia PS5 PRO - 1000-1050 euro.

Polski oczywiście brak, strzelam, że będzie 5 sztuk w Euro AGD dla pracowników

Opublikowano
Teraz, Shen napisał(a):

Polska kraj PlayStation:banderas:

Nawet qrwa Luksemburg ma PS direct xD. 

Opublikowano

W media nachapali zamowien a pozniej beda anulowac jak beda wiedzieli ile konsol maja... normalka... normalka ze jest ciagle do kupienia

Opublikowano
Teraz, KOŁD napisał(a):

W Media dalej nie wyprzedane te pre-orderki wiec turbo hajpu nie ma

Tam raczej to działa na zasadzie zbierania zamówień, a nie sprzedaży z magazynu.

Opublikowano

No ale jakiś limit zamówień też raczej mają ustawiony

Opublikowano
2 minuty temu, gnom napisał(a):

W media nachapali zamowien a pozniej beda anulowac jak beda wiedzieli ile konsol maja... normalka... normalka ze jest ciagle do kupienia

PS5 na premierę normalnie dostarczyli, a pre-ordery 2 dni przyjmowali. Widzę, że niektórzy się za dużo naczytali się jojczenia w USA, itp.

Edytowane przez Chmielinski

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał(a):

A Anniversary nie ma nigdzie, dobra wypierdalać z tymi sklepami, najwyżej się kupi od skalpera jak będzie ciśnienie. 

Opublikowano

Na Euro raczej podobnie jak w MM, poinformują czy się dostanie swój egzemplarz później
image.png.6f46cb48f166512f72a242844cb09d5f.png

Opublikowano

Te bundle to po 100 koła mają xD

obraz_2024-09-26_100602536.png