Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS5 PROpremiera, preorder i ogólna szajba :]

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Wyświetleń 906,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też nie rozumiem a na dodatek dostałem  dzisiaj od żony, która oczywiście nie jest zbytnio świadoma że potajemnie wymieniłem PS5 na wersję Pro- Stellar Blade w wersji pudełkowej. Zamiast cieszyć si

• https://www.mediaexpert.pl/gaming/playstation-5/konsole-ps5/konsola-sony-playstation-5-pro-ea-sports-fc-25-gra-ps5    Polecam! Konsola bez napędu w zestawie z grą na płycie  

Opublikowano
6 godzin temu, ThePatrickyo napisał(a):

Przy PS5 Pro duże znaczenie ma też fakt, że jest to Pro, a przy PS4 jednak dali zwykłą wersję. 

No innej nie mieli wtedy dostępnej.

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/353072/limitowane-ps5-pro-z-zaskakujacymi-wymogami-sony-walczy-ze-skalperami.html

Mniejmy nadzieje ze przy nastepnej okazji sie cos zmieni na lepsze i wszyscy bedziemy mieli jednakowe szanse.  No bo co to za problem polaczyc swoje PSN ID z Playstation Direct. Skoro u nas nie ma to wystarczyloby aby udostepnili link pozwalajacy na polaczenie np. z sasiadujacym nas krajem ktory posiada PS Direct. W tym wypadku Niemcy byly by najlepszym wyborem. I tyle w temacie.

Opublikowano
1 godzinę temu, Sewesew napisał(a):

Na allegro są już pierwsze aukcje PS5 30th A. Ceny nawet do 5 tys.

https://allegro.pl/oferta/konsola-sony-playstation-5-digital-slim-30th-anniversary-szary-16568595594

500 zl przebitki to nie tak źle, może się skuszę

EDIT:

ehh, dopiero zauważyłem, że to zwykła slimka

Edytowane przez Kafaresko

Opublikowano

Panele Slimki i Pro są takie same? Czy to oznacza, że mogę ze swojej slimki Anniversary zrobić Prosiaka Anniversary? :kekw::obama: Było tak od razu :boomer:

Opublikowano

Po ile teraz schodzi biała ślimka? :Aloy_cool1:

Opublikowano
Godzinę temu, jimmy napisał(a):

Panele Slimki i Pro są takie same? Czy to oznacza, że mogę ze swojej slimki Anniversary zrobić Prosiaka Anniversary? :kekw::obama: Było tak od razu :boomer:

image.png.77618894b8435f2941554643c1b3ceb2.png

Wygląda jak dobry deal xD. 

Opublikowano

wyglądają obrzydliwie 

Opublikowano

Czyli kupić ps5 pro za 3500, dokupić dysk za 500 i dodatkowo rocznicową slimkę za 2400 i można wystawić od razu za 20 tys. :nosacz3:

Opublikowano

Zamienić panele i dualsensy, zostawić gadżety i ten zajebisty kabel do ładowania, spylić Slimkę jako białą nówkę i Prosiak Anniversary w kolekcji bez łaski Playstation Polska :CoolStoryBro:

No i w ten sposób nie inwestuje się niepotrzebnie w te dodatkowe rzeczy z zestawu Pro Anniversary jak Edge i ładowarka. 

Opublikowano
10 minut temu, jimmy napisał(a):

Zamienić panele i dualsensy, zostawić gadżety i ten zajebisty kabel do ładowania, spylić Slimkę jako białą nówkę i Prosiak Anniversary w kolekcji bez łaski Playstation Polska :CoolStoryBro:

No i w ten sposób nie inwestuje się niepotrzebnie w te dodatkowe rzeczy z zestawu Pro Anniversary jak Edge i ładowarka. 

To teraz w drugą stronę - czekam na oferty Slimek w obudowie Pro :kekw:

Opublikowano

Dla ostudzenia fantazji - w limitkach srodek jest innego koloru

Opublikowano

Dostałem z roboty bon na 1000zł do media expert, kurde, az sie prosi, żeby zamowic prosiaka, szczegolnie, ze ziomka mam chetnego na moje ps5 amator :red:

Opublikowano

Nie wiem po co się zastanawiać.

Opublikowano

Na napęd Ci starczy :gachigasm:

A tak poważnie to żal nie wymienić masz 1000zł w bonie plus kasa ze sprzedaży ps5 to dużo nie będziesz musiał dołożyć.

Opublikowano

Jest jakaś opcja przeniesienia danych z jednej konsoli na drugą, żeby nie sciagac wszystkiego od nowa?

Opublikowano

Tak, podłączasz kablem i czekasz.

Opublikowano
20 hours ago, Shen said:

Dostałem z roboty bon na 1000zł do media expert, kurde, az sie prosi, żeby zamowic prosiaka, szczegolnie, ze ziomka mam chetnego na moje ps5 amator :red:

a za ile chce kupić?

Opublikowano
3 minuty temu, Alpha Trion napisał(a):

a za ile chce kupić?

Nie zdzieram z kumpli, jak ps4 amator sprzedawalem to wzialem najnizsza cene za podobny zestaw i opuscilem jeszcze 2 stowki. Nie wiem po ile chodza uzywane ps5, jeszcze sie nie interesowalem.

Opublikowano
13 minutes ago, Shen said:

Nie zdzieram z kumpli, jak ps4 amator sprzedawalem to wzialem najnizsza cene za podobny zestaw i opuscilem jeszcze 2 stowki. Nie wiem po ile chodza uzywane ps5, jeszcze sie nie interesowalem.

No to zobacz, już za 1000 ludzie sprzedają