Opublikowano 4 grudnia 20204 l Ale premiera PS5 będzie trwała jeszcze z pół roku, bo to konsola widmo.
Opublikowano 4 grudnia 20204 l 5 minut temu, Koleś88 napisał: Ale premiera PS5 będzie trwała jeszcze z pół roku, bo to konsola widmo. Chyba nie wiesz na czym polega premiera widmo. PS5 jest na rynku dużo. Ze wstępnych danych wynika, że w skali świata przebija wyniki PS4. Konsola widmo byłaby gdyby wyprodukowano śmieszną ilość egzemplarzy, tworząc sztuczny niedobór towaru.
Opublikowano 4 grudnia 20204 l https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-sony-playstation-5 W galerii młociny odbiór od razu - ALE JEDEN MYK - jedyna możliwość zapłaty to LEASING dla firm ahhahahahhahahhahah czyli mają na magazynie a nam nie wyślą wcześniejszych zamówień A ostatnio mnie wyśmiewaliście, że ich wyzywam że to najgorszy sklep.
Opublikowano 4 grudnia 20204 l 18 minut temu, aset napisał: https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/konsola-sony-playstation-5 W galerii młociny odbiór od razu - ALE JEDEN MYK - jedyna możliwość zapłaty to LEASING dla firm ahhahahahhahahhahah czyli mają na magazynie a nam nie wyślą wcześniejszych zamówień A ostatnio mnie wyśmiewaliście, że ich wyzywam że to najgorszy sklep. Jest okazja więc golą frajerów Edytowane 4 grudnia 20204 l przez NeYoLDZ
Opublikowano 4 grudnia 20204 l Konsola z napędem dostępna w MM, da się dodać do koszyka, strona stabilna. Podejrzewam, że lepiej się spieszyć. :)
Opublikowano 4 grudnia 20204 l Teraz, LeifErikson napisał: Konsola z napędem dostępna w MM, da się dodać do koszyka, strona stabilna. Podejrzewam, że lepiej się spieszyć. Przeczytaj to co wyżej napisałem zanim coś dodasz.
Opublikowano 4 grudnia 20204 l 1 minutę temu, aset napisał: Przeczytaj to co wyżej napisałem zanim coś dodasz. A co się nie zgadza w moim poście?
Opublikowano 4 grudnia 20204 l Cytat To jakisz szwindel, specjalnie zablokowali ludziom zakup, żeby jakis januszex na spokojnie na firmę wszystkie kupił, zapłacił jedną ratke i sprzedal z przebitką.Takie coś powinno się do prokuratury zgłaszać i ktoś z MM wyprowadzony (najlepiej Prezes) został w kajdankach. xD co za ludzie
Opublikowano 4 grudnia 20204 l Tak chamskiej oferty pchania leasingu to nie widziałem już dawno wychodzi 2580 zl brutto Edytowane 4 grudnia 20204 l przez matizek92
Opublikowano 4 grudnia 20204 l Teraz, NeYoLDZ napisał: dzwoniłem do MM. To jest błąd na stronie. Konsol nie ma. A na galerii młociny pokazuje odbiór w ciągu 29min xD
Opublikowano 4 grudnia 20204 l Nie było opcji, wywala z koszyka i tyle możesz. Już się nie da dodać do koszyka
Opublikowano 4 grudnia 20204 l 7 godzin temu, aset napisał: A na galerii młociny pokazuje odbiór w ciągu 29min xD Byłem w galerii młociny ostatnio, gość z działu informacji mówił że konsoli fizycznie na sklepie teraz ani w najbliższym czasie na pewno nie będą mieć a wszystko będzie wysyłane bezpośrednio z magazynu centralnego, wprowadził mnie tylko w błąd mówiąc że zamówienie już powinienem otrzymać (zamówienie z dnia 19.11 ps5 fifa + pad, nie allegro) . Zagłębiłem się w temacie i szanse na to są nikłe celował bym po 15.12. Ogólnie spoko... do piętnastego była taka informacja na stronie gdy kupowałem konsole więc wszystko zgodnie z zamówieniem, póki co.
Opublikowano 5 grudnia 20204 l W dniu 4.12.2020 o 07:27, Ehq napisał: Tak, to nie ta odklejająca się naklejka, niestety. Mam ten głośniejszy wentylator. Teraz po rozkręceniu mam wrażenie że jeszcze głośniej chodzi. Mam słuchawki założone, jestem metr od konsoli i dalej ten dzwięk słyszę. Coś jest ewidentnie nie tak skoro tak wszyscy chwalił że konsola jest cicha Ja dziś sprawdziłem w swojej (obudowa zdejmuje się bardzo prosto) i mam ten cichszy wentylator akurat, ma 24 łopatki. Nie mam torxa dziś pod ręką aby sprawdzić ta naklejke, ale łopatki da się policzyć przez grill. Nie przejmuj się tym wentylatorem, ciesz się tym że masz konsole w domu https://ithardware.pl/aktualnosci/ps5_z_dwoma_roznymi_wentylatorami_szczesliwcy_moga_trafic_na_cichsza_wersje-14217.html btw. przenosimy się z tym do tematu Awaryjność
Opublikowano 5 grudnia 20204 l To jak to jest. Cichszy wentylator słabsze chłodzenie, głośniejszy lepsze?
Opublikowano 5 grudnia 20204 l Dla mnie po PROsiaku to bez różnicy. Gram ze słuchawkami. Ważniejsze aby konsola nie była głośniejsza od Pro i nie obudziła mi dziecka późnym wieczorem. Przy TLoU2 na Pro było mega głośno. Dalej czekam na swoje zamówienie z 23.11. Mam nadzieję, że za 1.5 tygodnia dostanę. PS. Ciekaw jestem jak to będzie z tymi zestawami z MM na Allegro z dodatkowym padem, Fifą i Moralesem za 3029. Na fakturze powinny być wyszczególnione wszystkie pozycje. Jeśli konsola będzie za 2299 a pozostałe dodatki w pozostałej kwocie, to nic nie stoi na przeszkodzie aby zwrócić częściowo zamówienie w trybie 14-dniowym właśnie na te dodatki i zostawić samą konsolę. Dobrze myślę? Edytowane 5 grudnia 20204 l przez RadkoR
Opublikowano 5 grudnia 20204 l Dla mnie po PROsiaku to bez różnicy. Gram ze słuchawkami. Ważniejsze aby konsola nie była głośniejsza od Pro i nie obudziła mi dziecka późnym wieczorem. Przy TLoU2 na Pro było mega głośno. Dalej czekam na swoje zamówienie z 23.11. Mam nadzieję, że za 1.5 tygodnia dostanę. PS. Ciekaw jestem jak to będzie z tymi zestawami z MM na Allegro z dodatkowym padem, Fifą i Moralesem za 3029. Na fakturze powinny być wyszczególnione wszystkie pozycje. Jeśli konsola będzie za 2299 a pozostałe dodatki w pozostałej kwocie, to nic nie stoi na przeszkodzie aby zwrócić częściowo zamówienie w trybie 14-dniowym właśnie na te dodatki i zostawić samą konsolę. Dobrze myślę? [emoji6] Może być w 1 pozycji to wszystko na fakturze i wtedy już lipa.
Opublikowano 5 grudnia 20204 l Jeśli tak to aby móc odstąpić od umowy w ciągu 14 dni nie mogę odfoliować Moralesa, Fify i otworzyć pudełka z padem, bo wtedy przy odstąpieniu jest wymagany zwrot całości... Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Na Allegro pojawiła się taka oferta za 2999. Co o tym myślicie?https://allegro.pl/oferta/konsola-ps5-825gb-4k-uhd-blu-ray-9995255860?utm_medium=app_share&utm_source=facebookWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 6 grudnia 20204 l 1000 sztuk? Wał jak nic...Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Teraz, RadkoR napisał: 1000 sztuk? Wał jak nic... Nawet 1100, bo są dwie oferty. Też mi się wydaje, że to ściema, tym bardziej, że wysyłka do 10 grudnia
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Ciekawe czy przed świętami pojawi się w dużych marketach jeszcze jakaś oferta? Czuję że normalna dostępność będzie gdzieś w okolicach marca.
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Jak jest w końcu z tą kompatybilnością wsteczną w 5, można grać we wszystkie gry z 4?
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Do marca to im tak spadnie popyt, że ludzie w końcu odpuszczą zakup na kilka miesięcy. Nie mogą sobie na to pozwolić.