Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak internet wpłynął na twoje postrzeganie świata gier oraz samych gier?

Featured Replies

Opublikowano

Na mnie Internet ma wpływ dość spory. Głównie fora, reddit i opnie na youtube.

Np. TLOU2 wiem, że nie sprawdzę, bo internet mnie do tego przekonał. I dobrze w sumie. Kiedyś musiałem sprawdzić samemu, ale już mi się nie chce wpierać finansowo takiego SJW gó.w.na i wierzę ludziom na słowo.

Star Wars - obejrzałem, ale internet mi popsuł film. Wielu wstawek sjw i dziur w fabule bym nie zauważył inaczej. 

Generalnie jednak staram się unikać negatywnych info i jak mnie coś zaintryguje, to sam szukam trailerów i max pozytywnych recenzji. Wolę się  nadmiernie nahajpować, niż pesymistycznie patrzeć na świat.

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Internet w pewnym sensie zabił magie gier pod względem ilości materiałów jakimi jesteśmy zasypywani przed premierą i to nawet kilka lat przed tym zanim gra ukaże się na rynku. Pamiętam jeszcze czasy p

• Ja chciałem tylko napisać że zaskoczył mnie autor wątku, spodziewałem się @C1REXa   A co do tematu to oglądam bardzo mało materiałów z gier zazwyczaj tylko trailery, a w przypadku tytułów co

• A nie można po prostu nie oglądać trailerów? Ostatni trailer gierki jaki obejrzałem to chyba GTA 5 w 2013 roku. Z filmami mam tak samo - żadnych trailerów (czasami pierwszy, ale rzadko), żadnego doczy

Opublikowano

to musisz szukam potwierdzenia u innych by wiedzieć ze możesz kupic dana gre? slabo. Ja kupiłem Gregory Horror Show dla siebie bez oglądania sie dla innych no i jestem bardzo rad, ze kupiłem te gre. Ominęłaby mnie bardzo przyjemna gra :)

Opublikowano

recenzje days gone utwierdziły mnie w przekonaniu zeby nigdy nie wierzyc recenzentom ani youtubowi.

Opublikowano

Mnie Days gone utwierdził żeby ufać tylko sobie. Forumek mnie zdradził, nigdy wam tego nie wybacze.

Opublikowano

@Pupcio kogo próbujesz wziąć pod włos? Być może nigdy nam nie wybaczysz, ale ponownie zaufać będziesz w końcu musiał.

Opublikowano

nie moja wina, że nie umiesz w dobre gierki.

Opublikowano
7 godzin temu, Pupcio napisał:

Mnie Days gone utwierdził żeby ufać tylko sobie. Forumek mnie zdradził, nigdy wam tego nie wybacze.

Mialem tak z RDR. I przylozyles do tego reke mlody.

Opublikowano
12 hours ago, michal said:

to musisz szukam potwierdzenia u innych by wiedzieć ze możesz kupic dana gre? slabo. Ja kupiłem Gregory Horror Show dla siebie bez oglądania sie dla innych no i jestem bardzo rad, ze kupiłem te gre. Ominęłaby mnie bardzo przyjemna gra :)

Jeśli ludzie ostrzegają przed SJW, to już wierzę w ślepo. Open worldy omijam, bo mi się prawie nigdy nie podobają.

Natomiast już połowa forum wie, że bardzo mi się podobał Crackdown 3, który miał oceny w okolicach 6/10.

Znając jednak swoją naturę, to czasami się lubię nahajpować oglądając jakieś super pozytywne recenzje gier.

Opublikowano

Nieźle. Mi chyba nikt nie jest w stanie obrzydzić gry jeśli po jakichś trailerach mi się podoba. Zawsze wole sprawdzić i wypróbować. Nierzadko oczywiście wiekszość ma rację ale i często jest zupełnie odwrotnie, więc sugerować się czyjąś opinią tak w 100% jest mega słabe.