Opublikowano piątek o 08:412 dni Oprócz Spider-Mana, sporą niespodzianką są 2 części Monster Hunter Stories - akurat na ostatniej wyprzedaży już prawie zakupiłem pakiet, ale dodałem do listy życzeń ten z wersjami Deluxe. A tu proszę, jaka wrzuta! I stówka w kieszeni!
Opublikowano piątek o 10:012 dni O, a dla mnie Echoes of the End! Gra na premierę była takim średniakiem, ale studio pracowało nadal nad nią wypuszczając kolejne aktualizacje i dużo poprawili. Wydaje mi się, że mogło być już dla nich za późno. Na grafice tego nie ma, tu jest pełna rozpiska: https://blog.playstation.com/2026/02/12/playstation-plus-game-catalog-for-february-marvels-spider-man-2-test-drive-unlimited-solar-crown-neva-season-a-letter-to-the-future-and-more/
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wskoczyła promocja 35% na Premium. Cena spadła z 630 zł do 409,50 zł.Oferta jest ważna do 27 lutego. Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Sylvan Wielki
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Mi się jutro kończy premium, proponują przedłużenie za 470 zł na kolejne 12 miesięcy. A promki o której pisze @Sylvan Wielki nie widzę.
Opublikowano 40 minut temu40 min Mi wczoraj skończyła sie roczna subskrypcja premium i od razu wskoczyła zniżka na 409zl.
Opublikowano 38 minut temu38 min Właśnie jak anulowałem subskrypcję to byla propozycja z ich strony -25%. Ale pierdziele, jutro jak będę chciał zagrać w Arc Raiders to ewentualnie kupię na rok bieda plusa. Zastanawiam się tylko czy w Silent Hill 2 Remake którego niedawno zacząłem będę mógł grać na biedę plusie bo nie pamiętam czy do katalogu wpadł w którymś miesiącu jako gra comiesięczna.