Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, Square napisał(a):Rok temu było jakoś na przełomie marca/kwietnia i potem pod koniec maja więc pewnie coś wleci za niedługo. Mi się kończy 03.06 to może się załapię.To kupowałeś wtedy kiedy ja. Rok temu promka trwała 2 tygodnie do 12 czerwca, więc luźno.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 godzinę temu, PiotrekP napisał(a):na tej enebie taką opłatą sobie doliczyli, że wychodzi mi dychę taniej niż w store. Szkoda fatygi.Sprawdzaj sobie na Łowcy gier tam często się pojawiają/https://www.instant-gaming.com/en/17220-buy-playstation-store-gift-card-350-pln-350-pln-card-playstation-4-playstation-5-game-playstation-store-poland/?igr=lowcygiertutaj na przykład doładowanie 350zł za niecałe 300zł więc całkiem spoko
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, mario10 napisał(a):tutaj na przykład doładowanie 350zł za niecałe 300zł więc całkiem spokoNie bardzo, prawie 86 zł. Wiadomo, że lepiej niż normalnie, te kilka zł w tą czy tamtą, ale to jedna z wyższych cen.12 minut temu, Shen napisał(a):To kupowałeś wtedy kiedy ja. Rok temu promka trwała 2 tygodnie do 12 czerwca, więc luźno.Taa, Plus kończył mi się 17.04 i wziąłem od razu jak wpadło promo na koniec maja. Może te ekstra 5 dni od Sony nie będzie miało wpływu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To taka pierwsza lepsza ale myślę, że teraz będzie ciężko zejść niżej niż okolice 85zł za 100zł doładowania.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No zależy. Jak pisałem wyżej, dwa tygodnie temu brałem po 81,14 i 80,73 zł. Gdyby nie to, że w portfelu już miałem prawie kafla to bym wziął więcej niż sześć doładowań.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ja też staram się mieć jakiś hajs zawsze na nieprzewidziane zakupy na pewno będę śledził teraz bo faktycznie jak będzie promka to odnowię plusa. A jak jest promka np dla powracających to oni pozwalają np doładować 2 lata czy tylko rok?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Nawet po 84-85zl to spora znizka, jak jeszcze rabat na plusa bedzie
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, mario10 napisał(a):A jak jest promka np dla powracających to oni pozwalają np doładować 2 lata czy tylko rok?Chyba tylko rok. Chociaż ktoś tam chyba wspominał o zakupie na dwa+, nie wiem czy nie @_Red_ Ja to w sumie nie wiem po co mi ten Plus, gry mało interesujące, a online obecnie to darmowe Rocket League.
Opublikowano 58 minut temu58 min Roznie bywalo, kiedyś dało się doładowywać na parę lat, potem stackowanie wyłączyli, a finalnie ostatnio dla obecnych klientów dało się kumulować okresy PS+ ponownie.Spróbujcie w RTV Euro wbić urodziny w profil i korzystajcie z kuponu 50 zł rabatu za zakupy na 300 zł, bo to daje bardzo dobry przelicznik na zakup środków do portfela Sony.