Skocz do zawartości

PlayStation Plus (PS+ Collection, PS+ Premium)

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Square napisał(a):

Rok temu było jakoś na przełomie marca/kwietnia i potem pod koniec maja więc pewnie coś wleci za niedługo. Mi się kończy 03.06 to może się załapię.

To kupowałeś wtedy kiedy ja. Rok temu promka trwała 2 tygodnie do 12 czerwca, więc luźno.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 294,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• czarek250885
    czarek250885

Już problem rozwiązany,  kwiat zasłaniał mi prawy róg ekranu i nie widziałem, że R1 przechodzimy do główne menu. 

• co za kurwy bo inaczej tego nazwać nie można, to że trzeba będzie dopłacić różnice w cenie za cały okres to ok wiadomo było od dawna że nie będzie fajnie jak u konkurencji, ale kurwa kazać sobie jeszc

• Jak twój Nick kończy się na "pl" to automatycznie Cię tam wrzucają podobno

Opublikowano
1 godzinę temu, PiotrekP napisał(a):

na tej enebie taką opłatą sobie doliczyli, że wychodzi mi dychę taniej niż w store. Szkoda fatygi.

Sprawdzaj sobie na Łowcy gier tam często się pojawiają/

https://www.instant-gaming.com/en/17220-buy-playstation-store-gift-card-350-pln-350-pln-card-playstation-4-playstation-5-game-playstation-store-poland/?igr=lowcygier

tutaj na przykład doładowanie 350zł za niecałe 300zł więc całkiem spoko

Opublikowano
3 minuty temu, mario10 napisał(a):

tutaj na przykład doładowanie 350zł za niecałe 300zł więc całkiem spoko

Nie bardzo, prawie 86 zł. Wiadomo, że lepiej niż normalnie, te kilka zł w tą czy tamtą, ale to jedna z wyższych cen.

12 minut temu, Shen napisał(a):

To kupowałeś wtedy kiedy ja. Rok temu promka trwała 2 tygodnie do 12 czerwca, więc luźno.

Taa, Plus kończył mi się 17.04 i wziąłem od razu jak wpadło promo na koniec maja. Może te ekstra 5 dni od Sony nie będzie miało wpływu.

Opublikowano

To taka pierwsza lepsza ale myślę, że teraz będzie ciężko zejść niżej niż okolice 85zł za 100zł doładowania.

Opublikowano

No zależy. Jak pisałem wyżej, dwa tygodnie temu brałem po 81,14 i 80,73 zł. Gdyby nie to, że w portfelu już miałem prawie kafla to bym wziął więcej niż sześć doładowań.

Opublikowano

Ja też staram się mieć jakiś hajs zawsze na nieprzewidziane zakupy ) na pewno będę śledził teraz bo faktycznie jak będzie promka to odnowię plusa. A jak jest promka np dla powracających to oni pozwalają np doładować 2 lata czy tylko rok?

Opublikowano

Nawet po 84-85zl to spora znizka, jak jeszcze rabat na plusa bedzie

Opublikowano
1 minutę temu, mario10 napisał(a):

A jak jest promka np dla powracających to oni pozwalają np doładować 2 lata czy tylko rok?

Chyba tylko rok. Chociaż ktoś tam chyba wspominał o zakupie na dwa+, nie wiem czy nie @_Red_

Ja to w sumie nie wiem po co mi ten Plus, gry mało interesujące, a online obecnie to darmowe Rocket League.

Opublikowano

Roznie bywalo, kiedyś dało się doładowywać na parę lat, potem stackowanie wyłączyli, a finalnie ostatnio dla obecnych klientów dało się kumulować okresy PS+ ponownie.

Spróbujcie w RTV Euro wbić urodziny w profil i korzystajcie z kuponu 50 zł rabatu za zakupy na 300 zł, bo to daje bardzo dobry przelicznik na zakup środków do portfela Sony.