Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

JA PIER DO LE :dynia::dynia::dynia:

przeciez to gunwo nie jest godne aby ratchet się na to wysral :dynia:

E0keux7XsAM0yqZ.jpeg

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 934,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wiece, że te coorvy jako jedyne biora kasę od deva/wydawcy jak jest crossplay w grze? #4theplayers

Opublikowano

Cudownie wygląda ten Psychonauts 2, oryginalna gra, swój styl, widać w tym duszę. W Ratchecie widać jedynie kalkulację i smutek developera, że zamiast się rozwijać to trzeba trzepać piętnastego Ratcheta identycznego z poprzedniczkami. :( Mam nadzieję, że nie skończą jak Housemarque, kłamiąc graczom, że ich gra śmiga w 4K/60 kiedy faktycznie wydajność to 1080p/43-60. Koszmar.

Sony PlayStation 5? Raczej #PiekłoDevelopera 

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Wiece, że te coorvy jako jedyne biora kasę od deva/wydawcy jak jest crossplay w grze? #4theplayers

Jeśli biorą za crossplay z blacharstwem to ja się szczerze mówiąc temu nie dziwię:yano:

Opublikowano
22 minuty temu, 20inchDT napisał:

A ty co kurwa z mopsu bierzesz kase? Chcą być na najpotężniejszej konsoli na rynku - niech płaca :)

Opublikowano

Jeśli Last of Us 2 wybrany był grą zeszłego roku z notami 10/10 to branża na serio jest męczona przez raka. Przecież ten balas to jest jakiś plaskacz w ryj dla fanów jedynki, trzeba być zaślepionym napisane TYLKO NA PLAYSTATION by tym tytułem się jarać. Serio, to jest jakaś choroba klaperska, która każe spuszczać się nad każdym tytułem tylko dlatego, że jest EXEM.

Opublikowano

Ten Psychonauts 2 to na X360? Poważnie traktujący gość swoich klientów nie pozwoliłby tego wydać na nextegenie. Chociaż sumie jaki nextgen. RetroBox. 

Opublikowano
40 minut temu, 20inchDT napisał:

Make sony look like heroes

Tak samo jak boty robią bohaterów z MSu który chciał ruchać na 120$ za rocznego golda ale się wycofał po płaczach na tłiterku nawet w końcu ściągnął myto z gier f2p, do party chatu dalej jest wymagany gold, jak na początku XO? XD

Zapamiętajcie sobie że eldorado będziecie mieli do momentu w którym MS odbuduje pozycje Xboxa. Jak się poczuje pewnie to kija w dupę będą wam coraz mocniej wkładać, a wy dalej będziecie śpiewać jak to fajnie kiedy Spermcer wchodzi bez mydła.

ThriftyThisIsabellinewheatear-size_restr

Opublikowano

E0khPwnX0AE_AGz?format=jpg&name=4096x409

vs

śmieciara 4.5 bez gier

E0QMgMyWYAczhGn?format=jpg&name=medium

:kaz:

Opublikowano

Ta podwyżka golda była dla nas, graczy, żebyśmy przejrzeli na oczy i brali GPU!

Opublikowano

Nie, ona była wprowadzona dla klapow którzy przeszli z PlayStation, oni w zwyczaju maja płacić za coś więcej mimo ze mogą mieć to samo taniej.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ja to widzę tak:

M$ próbuje podwyżyć ceny golda -> zostaje zjebany -> wycofuje się z decyzji i znosi opłaty za granie f2p

$ony podwyższa ceny gier -> Sony Soldiers bronią tej decyzji -> $ony cieszy się z dodatkowego hajsu

nie wiem jak wy ale ja jednak wole to pierwsze podejście

Opublikowano

Dokładnie, te jego try hardy, zawsze są śmieszne. 

Opublikowano
1 minutę temu, ASX napisał:

Sony Soldiers bronią tej decyzji

Są to po prostu idioci który są marginesem tylko najgłośniej krzyczą, poza tym gównoburza jest do tej pory w necie o te ceny, pięknie też pominąłeś że gracze pomogli $ony wycofać się z decyzji o zamknięciu PS Stora na PS3 i Vicie

1 minutę temu, Soul napisał:

Dokładnie, te jego try hardy, zawsze są śmieszne. 

o twoich nie będę nawet wspominał

Opublikowano

a potem fable mmo robione specjalnie pod model abonamentowy ze śladowym singlem bo trzeba gre utrzymać:dynia: Brakuje singli AAA i to dostarcza top wydawców na rynku czyli wielkie SONY prawdziwa bestia na rynku gier:banderas: Jezu ale te boty kochaja chujowe gierki :banderas:

Opublikowano

Klasyka, niby coś tam mam ale jak wywołany do tablicy to no szkoda mi czasu :usmiech:

Opublikowano

Ja perdyole:obama: szkoda mi botow, że ostatnie gierki singleplayer AAA dostaną od bethesdy bo stworzyli je za czasów jak becia była niezależna. W perspektywie tylko chuyowe gierki mmo nastawione na nowy model abonamentowy aby cisnac przez pare miesiecy gry ktora juz nie ma spójnego początku i końca a jedynie wrzucanie chuyowego conntentu zapychacza:obama: Dosłownie nie najdzie mnie dzisiaj bardziej smutna refleksja:smutas:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano

Souls myśli, że jak będzie tak często zmieniać avatary to Spencer zacznie z taką samą częstotliwością wydawać exy. Ewentualnie Soul zaczął praktykować voodoo i inne czary. 

Opublikowano
27 minut temu, Daddy napisał:

E0khPwnX0AE_AGz?format=jpg&name=4096x409

vs

śmieciara 4.5 bez gier

E0QMgMyWYAczhGn?format=jpg&name=medium

:kaz:

Wypożyczenie crapa na 6 za 50zl na miesiąc, który wygląda jak kupa guwna Vs grywalna bajka Pixara, czyli kolejne GOTY od Sony na własność. 

Opublikowano

Jakość adekwatna do ceny:obama: gunwo zawsze jest tansze niz wykwintny obiad w restauracji :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.