Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Teraz, dee napisał:

Myślę, że ludzi yebie czy grasz na xboksie, ps5 czy flecie schabka.

Kurva, co to ostatnio za wyscigi na najwiekszego atencjusza tematu?

Nie rozumiem. Po co w ogóle w takim razie posiadać konto na forum? Twoim tokiem rozumowania, po co w ogóle tutaj piszesz? kogo interesuje zdanie jakiegoś dee?

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Atencjo przybywaj :shieeet:

Opublikowano

Wracając do tematu Mediuma. Piękne jest to, że w takiej fabularnej grze mogę przestać grać KIEDY CHCE i wrócić do niej w DOWOLNYM MOMENCIE. Nie ma tego pierdolonego braku szacunku do gracza jak np. w Returnalu, w którym podobno musisz grać godzinę non stop bo inaczej postęp w pizdę. Mówię podobno bo nie będę wydawał 350 zł na grę studia, które nie szanuje czasu gracza czyli swojego Klienta. Oczywiście Sony mogłoby załatwić sprawę funkcją Quick Resume ale Ci partacze nawet apki do HBO nie mogą dodać od pół roku..

2 minuty temu, dee napisał:

Atencjo przybywaj :shieeet:

Jeżeli przykuję uwagę chociaż jednej zagubionej duszy, która dzięki mnie kupi Seriesa X - było warto.

Opublikowano
52 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

Jak tak się stanie to proszę moderację o usunięcie moje konto również.

Pomijając fakt że zamiast usuwania konta przez ciebie bardziej bym chciał żeby 1000 razy napisał w statusach "NIGDY NIE LEKCEWAŻ POTĘGI EXA NA PLAYSTATION", 

to powiedz mi czemu ten drugi ma kasować konto skoro to ty przejebałeś?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Bo on też kiedyś przejebal i dalej tu jest xd

Opublikowano

Najlepsze jest to ze boty dalej nie sie nie pokapowaly ze to co wypisuje Whisker misternie zaplanowalismy w elitarnym gronie graczy krolestwa niebieskiego. Lykaja bez popity wszystko i jeszcze sie ciesza

Opublikowano
14 minut temu, LiŚciu napisał:

Pomijając fakt że zamiast usuwania konta przez ciebie bardziej bym chciał żeby 1000 razy napisał w statusach "NIGDY NIE LEKCEWAŻ POTĘGI EXA NA PLAYSTATION", 

to powiedz mi czemu ten drugi ma kasować konto skoro to ty przejebałeś?

Rozi się kiedyś założył o konto, przegrał i zrobił z gęby dupę, ja osobiscie chciałem konto usunąć, plusiki mnie nie interesuja, założyłem się o konto a nie o zakaz wejścia na forumek, zrobiłbym sobie nowe konto i jaja wywalone, nie mogłem jednak kompletnie nigdzie znaleźć opcji usunięcia konta a koledzy doradzili żeby tego nie robić skoro Rozi i tak nie ma honoru.

Mam nadzieje ze ten post rozwieje wątpliwości dlaczego tu jeszcze jestem.

Teraz, schabek napisał:

Najlepsze jest to ze boty dalej nie sie nie pokapowaly ze to co wypisuje Whisker misternie zaplanowalismy w elitarnym gronie graczy krolestwa niebieskiego. Lykaja bez popity wszystko i jeszcze sie ciesza

Ale tu nie ma co łykać, wszystko co pisze jest prawda, poza jego fascynacja Xboxem.

Opublikowano
9 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Rozi się kiedyś założył o konto, przegrał i zrobił z gęby dupę, ja osobiscie chciałem konto usunąć, plusiki mnie nie interesuja, założyłem się o konto a nie o zakaz wejścia na forumek, zrobiłbym sobie nowe konto i jaja wywalone, nie mogłem jednak kompletnie nigdzie znaleźć opcji usunięcia konta a koledzy doradzili żeby tego nie robić skoro Rozi i tak nie ma honoru.

Ale tu nie ma co łykać, wszystko co pisze jest prawda, poza jego fascynacja Xboxem.

Spoko, to jest jakaś linia ucieczki od śmierci forumowej. Ale wiedz że teraz będziesz taki jak rozi bo zrobisz tak samo i każdy zakład z tobą też będzie można olać jak się przegra :)

Opublikowano
11 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Koledzy doradzali aby nie mieć honoru? I posłuchałeś? Brawo. Nie powinno cie obchodzić co zrobił Rozi bo to jego sprawa i wyszedł na tym jak wyszedł. 

Troche słabo tak się migać i szukać wymowek. Szczególnie, że to Ty wyskoczyłeś z tym zakładem. Nikt cie nie podpuszczał ani do niczego nie zmuszał.

Opublikowano

Ale szkoda exacta, śmieszny nie jest ale za to pocieszny. Niech napisze w sygnaturze "NIGDY NIE LEKCEWAŻ POTĘGI EXA NA PLAYSTATION" żeby zakład się zakończył i po temacie.

Opublikowano

Ja powiedziałem, mogę usunąć konto ale nigdzie nie widzę opcji usunięcia konta.

Opublikowano

Na chuj masz usuwać konto? Nie masz co robić? #ZostanZnami

Edytowane przez izon

Opublikowano
2 godziny temu, izon napisał:

Wracając do tematu Mediuma. Piękne jest to, że w takiej fabularnej grze mogę przestać grać KIEDY CHCE i wrócić do niej w DOWOLNYM MOMENCIE. Nie ma tego pierdolonego braku szacunku do gracza jak np. w Returnalu, w którym podobno musisz grać godzinę non stop bo inaczej postęp w pizdę. Mówię podobno bo nie będę wydawał 350 zł na grę studia, które nie szanuje czasu gracza czyli swojego Klienta. Oczywiście Sony mogłoby załatwić sprawę funkcją Quick Resume ale Ci partacze nawet apki do HBO nie mogą dodać od pół roku..

Jeżeli przykuję uwagę chociaż jednej zagubionej duszy, która dzięki mnie kupi Seriesa X - było warto.

Kolejny trolling. Wy to tam chyba jakieś nauki u Cirexa pobieracie, cnie? 

Nie da się tego czytać o tej sonce a te pierdzielenie w waszym wykonaniu o xboxie jest tak samo żałosne. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Ja tu nie widzę, żadnego trollingu, pisze jak jest..

Edytowane przez izon

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Ja tu nie widzę, żadnego trollingu, pisze jak jest..

Weź się puzon nie wygłupiaj... 

Jeszcze niech pulpet tam do was dołączy a sam usunę konto. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Rozi nie usunął konta 10 (powtarzam 10 lat temu), kiedy miał słabą psychę? Niemożliwe, nie może być, skandal!

Opublikowano
Godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Ja powiedziałem, mogę usunąć konto ale nigdzie nie widzę opcji usunięcia konta.

Zawsze możesz zakończyć w jakiś efektowny sposób wbrew regulaminowi. Oczywiście wariantu Spermatello nie polecam bo okryje cię wieczną infamią.

1 minutę temu, 20inchDT napisał:

Jak teraz masz silną to dawaj.

comment_0OBDcUc5TMkCxu1ECx2IdTbaZ7u8kOFn,w1200h627f.jpg

Opublikowano
10 minut temu, lpcl napisał:

Weź się puzon nie wygłupiaj... 

Jeszcze niech pulpet tam do was dołączy a sam usunę konto. 

Nie mam czasu z Wami gadać. 
Screeny dla Pioterka wrzucę jutro.

0C0E20C5-C9E2-4EBC-BD5D-32B5954D9AAF.jpeg

Opublikowano

@izon dzieki.

Screeny od klapika próbującego udowodnić wyższość PS5 nad XSX graniem na konsoli Microsoftu, niezmiennie mnie bawią:pawel:

Opublikowano
26 minut temu, Rozi napisał:

Rozi nie usunął konta 10 (powtarzam 10 lat temu), kiedy miał słabą psychę? Niemożliwe, nie może być, skandal!

Dobrze, że teraz masz silną xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Premiera Village to była wczoraj, pozdrawiam małżownika. Capcom tak bardzo ma wyłożone na plejstajszon, że dało wam demko na otarcie łez, podczas gdy wczoraj zielona brać została uraczona pełniakiem bez jakichś śmiesznych limitów czasowych :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.