Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Premiera Village to była wczoraj, pozdrawiam małżownika. Capcom tak bardzo ma wyłożone na plejstajszon, że dało wam demko na otarcie łez, podczas gdy wczoraj zielona brać została uraczona pełniakiem bez jakichś śmiesznych limitów czasowych :banderas:

Dzisiaj jest oficjalna i chuj

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Wczoraj była, nie pierdol, już chadzam po zameczku :banderas:Tylko plejstejszon jak zawsze w piździe i z tyłu za konkurencją.

Opublikowano

RE Village? Czy nawet ta gierka nie wygląda lepiej niż Returnal? 

Opublikowano
26 minut temu, Bzduras napisał:

Premiera Village to była wczoraj, pozdrawiam małżownika. Capcom tak bardzo ma wyłożone na plejstajszon, że dało wam demko na otarcie łez, podczas gdy wczoraj zielona brać została uraczona pełniakiem bez jakichś śmiesznych limitów czasowych :banderas:

Przy fikołkach ze zmiana regionu? Tracić własną tożsamość geograficzną bo xbox pozwala zmienić region i zagrać pół dnia szybciej? No tylko zieloni tak robią. 

Opublikowano

Dwa wciśnięcia guziczka na padzie to niezły fikołek, nie dziwi mnie, że czynność wykraczająca poza "wychyl gałkę w przód" przeraża klapersów, w końcu od lat robią tylko to w swoich eksikach.

Tożsamość geograficzną XD Może jeszcze miałem się obrazić i nie kupić, bo brak polskich napisów godzi w moją tożsamość? Takie wygibasy intelektualne mające na celu zracjonalizowanie sobie rzeczywistości zostawiam wam, niebieskie plebejusze.

Opublikowano

Klapy i tak nie zagrają w REVIII przez najbliższe pół roku bo nie można wyłączyć Returnala żeby progresu nie stracić :yao:

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

Dwa wciśnięcia guziczka na padzie to niezły fikołek,sze.

Biorąc pod uwagę fakt że dzwiek tego guzika potrafi trupa obudzić to tak, niezy fikoł. 

Opublikowano

Spadki do 20fps na hamulcu generacji xss :dynia:

3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

https://www.ppe.pl/news/157118/resident-evil-village-dziala-lepiej-niz-zapowiadano-digital-foundry-wskazuje-przewage-jednej-platformy.html

8,5 sekundy wczytuje się na XSX podczas gdy na PS5 tylko 1 sekundę hahahahhaha

Na XSS działa katastrofalnie hahhahaha

No, ale czego oczekiwać po retroboksie.

Opublikowano

Więcej takich katastrof w 4K z rtx, z płynnymi 60 klatkami i dropami o klatkę czy dwie eliminowanymi przez VRR i loadingami siegajacymi czterech sekund poproszę :banderas:A wy jak tam? Kurier już napisał, że przyjedzie jutro, bo dzisiaj nie ma czasu latać z pudełkiem dla karakanów? Hatfu, nawet mi was nie żal.

Opublikowano
8 minut temu, Donatello1991 napisał:

https://www.ppe.pl/news/157118/resident-evil-village-dziala-lepiej-niz-zapowiadano-digital-foundry-wskazuje-przewage-jednej-platformy.html

8,5 sekundy wczytuje się na XSX podczas gdy na PS5 tylko 1 sekundę hahahahhaha

Na XSS działa katastrofalnie hahhahaha

No, ale czego oczekiwać po retroboksie.

Dzięki Quick Resume i tak będzie szybciej niż na plejkurwie xD

Opublikowano
3 minuty temu, YETI napisał:

Kurier? Ja czekam jak będzie w mops passie. 

Może nawet do tego czasu kupisz jakąś konsolę?

Opublikowano

MS do Sony.

- I wish you were born a Green that stood beside me.

- I bless fate that it was not so. 

I ja dziękuję, że urodziłem się niebieski. Taka niespodzianka od losu to najlepsze co może spotkać gracza.

Opublikowano
8 minut temu, YETI napisał:

Pół dnia szybciej, bo muszą nadrobić te loadingi. 

A nie było jakiejś akcji ostatnio o tym, że Sony dało w łape żeby RE Village nie działał gorzej na PS5 niż na XSX? 

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Może nawet do tego czasu kupisz jakąś konsolę?

Konsole? Po co, skoro gp jako aplikacja na tv niebawem, albo Switch Pro się kupi. 

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

A nie było jakiejś akcji ostatnio o tym, że Sony dało w łape żeby RE Village nie działał gorzej na PS5 niż na XSX? 

Nawet jak była to jestem za. Ubić te zielone robactwo i ich śmiećkonsole.

Opublikowano
6 minut temu, YETI napisał:

Konsole? Po co, skoro gp jako aplikacja na tv niebawem, albo Switch Pro się kupi. 

Czyli nie kupisz PS5, tylko będziesz jechał na chmurze w ekosystemie Xboxa? 

Kurtyna. 

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Kurtyna. 

Oczywiście że kupię Nadkonsole 5, tak jak każdy trzeźwo myślący i zdrowy na głowę gracz, który jest głodny najlepszych gier generacji. 

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Kurtyna. 

a dziwisz się? Yeti całą generację przesiedział na PS4 amator i był z tego co wiem bardzo zadowolony. Nie każdy potrzebuje najpotężniejszej konsoli by ogrywać gierki w najlepszych konsolowych wersjach, niektórzy zadowalają się gorszą jakością i dla takich osób będzie Series S i granie w chmurze.

Opublikowano
19 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Musi bolec, ze teoria o 2 sekundowych roznicach w loadingach legla w gruzach. :) Moze wrzuc jakiegos screena bysmy zobaczyli roznice w grafice na korzysc Xsmiecia.

Opublikowano

@eX4cT_PL

Po prostu napisz, że jednak jesteś pizda i po sprawie

Spoiler

Koledzy namawiają, nie wiem jak usunąć konto:dynia::dynia:

Screenshot_20210507-090323_Chrome.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.