Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Returnal, to ten indyk, który ocenami ośmieszył ostatnie 8 lat śmiech boxa? 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 933 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Z tym returnalem to tak specjalnie żeby zmusić klapy do skończenia gry a nie zaraz na pt bo za trudne dla Januszy niedzielniaków :)

Opublikowano

Schabek udaje że daje radę i nie chce dawać returnala na pt  :(

Opublikowano

Wczotaj wsparłem edycją deluxe Sony na Store kupując RE8, żeby producent widział, że nie warto dawać gry do GP.

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano

Co tam pierdolicie zielone karaluchy na past genach bez gier i serwisu za to z easy mode i autosejwem? Bo w zrodle gamingu nic was nie slychacD3A73615-C557-41F9-A5AB-7FFB09871627.jpeg.05945634ba33c8ad85ecbc0daf5fb10f.jpeg

Opublikowano

czyli returnal wcale nie taki trudny jak mówili :) 

Opublikowano

Sony już wprowadziło ten autoplay za pieniążki że masz platyne schaboszczak?  :)

Opublikowano

Jako 162 osobie na swiecie ktora wbila platyne w returnala nie wypada mi rozmawiac z casualami

Opublikowano

162 osoby to elita którą stać żeby kupić indyka na 8 za 3 i pół bomby. Jak dorosne chciałbym mieć tyle pieniędzy żeby je wyrzucać w błoto jak najbogatsze klapy!

Opublikowano

160 pojebów na świecie kupiło tego indyka za 350zł? to i tak dużo :yao:

Opublikowano

Ascent :dynia: przeciez ten indory może konkurować z fist co najwyzej:dynia: boty jaraja się tym o czym nie pamieta nawet juz niebieska brac:obama: To co dla xboxa jest sufitem dla plejki jest podloga:banderas:

Opublikowano

Gaddemet co za noc! Returnal daje w kość, a RE8 w najlepszej jakości to czysta poezja mistrzów gatunku i to na OLED, a nie jak boty na hdready jeszcze.

A wy co tam xzsczury? A gówno tam jak zwykle.

Opublikowano

Paolo trigger na Returnal czy RE8? Pewnie na to i na to. 

To je Xbox, nie pomalujesz.

Opublikowano

wszystkich pobanowali po donosach że tu dzisiaj tak cicho? 

Opublikowano
8 godzin temu, Donatello1991 napisał:

Gaddemet co za noc! Returnal daje w kość, a RE8 w najlepszej jakości to czysta poezja mistrzów gatunku i to na OLED, a nie jak boty na hdready jeszcze.

A wy co tam xzsczury? A gówno tam jak zwykle.

Nie wiedziałem, że masz Xboxa. Witamy w gronie posiadaczy najmocniejszej konsoli na rynku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.