Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

na plejstonie to samo co na xboxie. Dobre gry będą dopiero jak XGS wyda sztosingery.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mocna psycha chłopaki z tym wbijaniem platyny w tej rudej kurwie. Ja ledwo dałem radę skończyć grę i nawet olałem misje poboczne A nigdy tego nie robię  :) okropna gra 

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Zieloni wrzucaja twity jakis randomow to prosze, tutaj powazne media. Ale nie ma co sie napalac za wczesnie, poczekamy, pogramy, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Pokaż ukrytą zawartość

Zartowalem, zielona coorwa znowu jak gowno po polu, przejechana walcem w przod i tyl a na koniec zlana zimna woda z szlaufa. Dzien jak codzien :kaz:

No gracze są już zwarci i gotowi na Raczeta...

s4_dzieci_wracaja_do_szkol_i_przedszkoli_czego_nie_wiemy_1597052134_22395.jpg

Opublikowano

Czytam CW i patrze jak ci biedni wojownicy zielonej strefy bronią konsoli bez gier na sile bo wydali tyle kasy na xbox360 w nowym wydaniu, aż mi się przypomina ten filmik

Opublikowano

Zapraszamy jeszcze @nero2082, choć obstawiam, że psycha zbyt słaba, żeby udzielać gdzieś dalej niż statusy :) Mordo, tutaj też Ci schabek i rozi loda zrobią, spokojnie.

Opublikowano

Ja to bym jednak zaprosił @Square do statusów, ale pewnie będzie ciężko, bo trzeba klepać te same moby w borderlands :/

Kiedy zaczyna się cw poza cw, bo widzę, że granica bardzo cieniutka jest.

Opublikowano

Square uwali tylko jakiegoś bota, ewentualnie prawdziwego multiplatformowa jak ja :) Jedyna nadzieja w Colinie, ale on nie ma czasu na czytanie tej kloaki spod klawiatury klapów, a tymbardziej na dawanie im banów, co jest w pełni zrozumiałe. Szkoda życia.

Taka jest moja prawda konsol, dziękuje.

Opublikowano

Jeśli chodzi o bany to jak na razie botścierwa prowadzą także tego :lapka: 

Psycha wysiada i zaczyna się zgłaszanie niebieskich bo brakuje argumentów i siły przebicia.

Opublikowano

No juz nie pierdol bo akurat to Square zestrzelil dwoch klapow w ostatnim czasie na wezwanie bociarskiego konfidenta. Colin to ma totalnie wyjebane w te wasze placze i skamlania bo ktos najpotemzniejszo obrazil :) 

Opublikowano

Ja wiem, że jestem mocnym graczem, ale nie robię za dwóch, szczególnie za dwóch klapów :)

Opublikowano
  • Autor

Jak coś to używajcie opcji zgłoś na Statusach, ktoś się tym zajmie.

Opublikowano

No to zaraz serwery jebna jak sie wezyr z inchem wezma za robote

Opublikowano

Niech zrobią robotę bo jako senior nie będę brudził sobie rąk raportowaniem niebieskiego robactwa  :)

Opublikowano

Mam jedno marzenie, zostać konfidentem.

Opublikowano

Ooo, to ciwa ma bana na statusy. Ciekawe, ciekawe. Pies Kononowicza może też się załapie za jakiś czas :dog:

Opublikowano

to podniecanie się platynami przez schaboszczaka xD gra ujowa i na 4h ale wbije platyne....przejdź astro 9x, skocz klapem 10 000x, machnij padem 5000x, dmuchnij murzyńskimi ustami w pada 1000x no fajne przedłużanie gier dla przegrywów którzy nie mają w co grać na śmieciarce 4.5 :) 

Opublikowano

On grał 50 (!!!) godzin w returnal dla platyny :oh_you: kurwa, 20 pokoi w kółko

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

To o 50 więcej od jakiegokolwiek bota w cokolwiek na Xboxie.

50 godzin x 0 gier = 0 godzinogier :kaz:

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

pojebane te klapy :/   nic dziwnego że później latają po forum z cieczką jak męczą się w takich paździerzach dla ikonki w profilu xD

schaboszczak już z 5-6x dajesz ignora, tylko wytrzymaj tym razem dłużej największa PIZDO na forum i nie rozpierdol znowu pokoju ze złości   :kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Square uwali tylko jakiegoś bota, ewentualnie prawdziwego multiplatformowa jak ja :) Jedyna nadzieja w Colinie, ale on nie ma czasu na czytanie tej kloaki spod klawiatury klapów, a tymbardziej na dawanie im banów, co jest w pełni zrozumiałe. Szkoda życia.

Taka jest moja prawda konsol, dziękuje.

Co prawda to prawda, mnie już kiedyś uwalił.

Na amen. xd

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
11 minut temu, Daddy napisał:

pojebane te klapy :/   nic dziwnego że później latają po forum z cieczką jak męczą się w takich paździerzach dla ikonki w profilu xD

schaboszczak już z 5-6x dajesz ignora, tylko wytrzymaj tym razem dłużej największa PIZDO na forum i nie rozpierdol znowu pokoju ze złości   :kaz:

Przeciez ja mam cie w ignorze caly czas tylko czasami odwijam bo wiem ze gdyby nie ja to nie mialbys o czym pisac debilu jebany xDDDD

Spoiler

803654727_Zrzutekranu2021-05-12o23_05_47.png.eadc49455c7ef6132e407920354014c3.png

244041895_Zrzutekranu2021-05-12o23_05_52.png.9745414efdef0a20d13b0a43e3db69e7.png

774824820_Zrzutekranu2021-05-12o23_05_59.png.c30daf767204aaa40c9b7787a56dc856.png

1181296072_Zrzutekranu2021-05-12o23_06_04.png.5725a3e4f7fa970d03f77574d3ead3e4.png

1150356001_Zrzutekranu2021-05-12o23_12_39.png.59c5e2d374610f57492055ea64b552cb.png

Opublikowano

"Mam ciebie w ignorze cały czas tylko czasami odwijam'' tzn. zawsze xD ja jebie co za idiota ze słabą psycha :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.