Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

na plejstonie to samo co na xboxie. Dobre gry będą dopiero jak XGS wyda sztosingery.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 984,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Mocna psycha chłopaki z tym wbijaniem platyny w tej rudej kurwie. Ja ledwo dałem radę skończyć grę i nawet olałem misje poboczne A nigdy tego nie robię  :) okropna gra 

Opublikowano
Godzinę temu, schabek napisał:

Zieloni wrzucaja twity jakis randomow to prosze, tutaj powazne media. Ale nie ma co sie napalac za wczesnie, poczekamy, pogramy, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Pokaż ukrytą zawartość

Zartowalem, zielona coorwa znowu jak gowno po polu, przejechana walcem w przod i tyl a na koniec zlana zimna woda z szlaufa. Dzien jak codzien :kaz:

No gracze są już zwarci i gotowi na Raczeta...

s4_dzieci_wracaja_do_szkol_i_przedszkoli_czego_nie_wiemy_1597052134_22395.jpg

Opublikowano

Czytam CW i patrze jak ci biedni wojownicy zielonej strefy bronią konsoli bez gier na sile bo wydali tyle kasy na xbox360 w nowym wydaniu, aż mi się przypomina ten filmik

Opublikowano

Zapraszamy jeszcze @nero2082, choć obstawiam, że psycha zbyt słaba, żeby udzielać gdzieś dalej niż statusy :) Mordo, tutaj też Ci schabek i rozi loda zrobią, spokojnie.

Opublikowano

Ja to bym jednak zaprosił @Square do statusów, ale pewnie będzie ciężko, bo trzeba klepać te same moby w borderlands :/

Kiedy zaczyna się cw poza cw, bo widzę, że granica bardzo cieniutka jest.

Opublikowano

Square uwali tylko jakiegoś bota, ewentualnie prawdziwego multiplatformowa jak ja :) Jedyna nadzieja w Colinie, ale on nie ma czasu na czytanie tej kloaki spod klawiatury klapów, a tymbardziej na dawanie im banów, co jest w pełni zrozumiałe. Szkoda życia.

Taka jest moja prawda konsol, dziękuje.

Opublikowano

Jeśli chodzi o bany to jak na razie botścierwa prowadzą także tego :lapka: 

Psycha wysiada i zaczyna się zgłaszanie niebieskich bo brakuje argumentów i siły przebicia.

Opublikowano

No juz nie pierdol bo akurat to Square zestrzelil dwoch klapow w ostatnim czasie na wezwanie bociarskiego konfidenta. Colin to ma totalnie wyjebane w te wasze placze i skamlania bo ktos najpotemzniejszo obrazil :) 

Opublikowano

Ja wiem, że jestem mocnym graczem, ale nie robię za dwóch, szczególnie za dwóch klapów :)

Opublikowano
  • Autor

Jak coś to używajcie opcji zgłoś na Statusach, ktoś się tym zajmie.

Opublikowano

No to zaraz serwery jebna jak sie wezyr z inchem wezma za robote

Opublikowano

Niech zrobią robotę bo jako senior nie będę brudził sobie rąk raportowaniem niebieskiego robactwa  :)

Opublikowano

Mam jedno marzenie, zostać konfidentem.

Opublikowano

Ooo, to ciwa ma bana na statusy. Ciekawe, ciekawe. Pies Kononowicza może też się załapie za jakiś czas :dog:

Opublikowano

to podniecanie się platynami przez schaboszczaka xD gra ujowa i na 4h ale wbije platyne....przejdź astro 9x, skocz klapem 10 000x, machnij padem 5000x, dmuchnij murzyńskimi ustami w pada 1000x no fajne przedłużanie gier dla przegrywów którzy nie mają w co grać na śmieciarce 4.5 :) 

Opublikowano

On grał 50 (!!!) godzin w returnal dla platyny :oh_you: kurwa, 20 pokoi w kółko

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

To o 50 więcej od jakiegokolwiek bota w cokolwiek na Xboxie.

50 godzin x 0 gier = 0 godzinogier :kaz:

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

pojebane te klapy :/   nic dziwnego że później latają po forum z cieczką jak męczą się w takich paździerzach dla ikonki w profilu xD

schaboszczak już z 5-6x dajesz ignora, tylko wytrzymaj tym razem dłużej największa PIZDO na forum i nie rozpierdol znowu pokoju ze złości   :kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Square uwali tylko jakiegoś bota, ewentualnie prawdziwego multiplatformowa jak ja :) Jedyna nadzieja w Colinie, ale on nie ma czasu na czytanie tej kloaki spod klawiatury klapów, a tymbardziej na dawanie im banów, co jest w pełni zrozumiałe. Szkoda życia.

Taka jest moja prawda konsol, dziękuje.

Co prawda to prawda, mnie już kiedyś uwalił.

Na amen. xd

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
11 minut temu, Daddy napisał:

pojebane te klapy :/   nic dziwnego że później latają po forum z cieczką jak męczą się w takich paździerzach dla ikonki w profilu xD

schaboszczak już z 5-6x dajesz ignora, tylko wytrzymaj tym razem dłużej największa PIZDO na forum i nie rozpierdol znowu pokoju ze złości   :kaz:

Przeciez ja mam cie w ignorze caly czas tylko czasami odwijam bo wiem ze gdyby nie ja to nie mialbys o czym pisac debilu jebany xDDDD

Spoiler

803654727_Zrzutekranu2021-05-12o23_05_47.png.eadc49455c7ef6132e407920354014c3.png

244041895_Zrzutekranu2021-05-12o23_05_52.png.9745414efdef0a20d13b0a43e3db69e7.png

774824820_Zrzutekranu2021-05-12o23_05_59.png.c30daf767204aaa40c9b7787a56dc856.png

1181296072_Zrzutekranu2021-05-12o23_06_04.png.5725a3e4f7fa970d03f77574d3ead3e4.png

1150356001_Zrzutekranu2021-05-12o23_12_39.png.59c5e2d374610f57492055ea64b552cb.png

Opublikowano

"Mam ciebie w ignorze cały czas tylko czasami odwijam'' tzn. zawsze xD ja jebie co za idiota ze słabą psycha :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.