Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Ma obsesje. Pierdolnięty jak xbox ten daddy z inchem. 

Edytowane przez LiŚciu

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Schabek usuń z ignora Daddiego, a zmieni się w Twoich oczach na lepsze. Ja tak z Whiskerem zrobił i nawet wyszło :potter:

Opublikowano

Wy kurwa lepiej dajcie w ignora tego xboxa całego, bez gier, bez serwisu, bez życia. 

Boty i ignor, dechy. 

Opublikowano
2 godziny temu, Labtec napisał:

Czytam CW i patrze jak ci biedni wojownicy zielonej strefy bronią konsoli bez gier na sile bo wydali tyle kasy na xbox360 w nowym wydaniu, aż mi się przypomina ten filmik

Cudowny filmik, idealnie podsumowujący zielonych przegrywów. 

Opublikowano

Czy ja dobrze zrozumiałem? Dawać komuś ignora za to co wypisuje w CW?? Wyższa szkoła autyzmu. Ja rozumiem, zbanować choregowariata za debilizmy i szkodliwe społecznie poglądy w poważnych tematach o Coronawirusie, ale tu??!

comment_FpqCAEWPVLeRaz6m86nRdNYUKNFKN8wd.gif

Opublikowano

Szkodliwe to jest bieganie do kosciola pedofilskiego w wirusie z koszyczkiem zeby klecha ochlapal jajko kranowa i narzekanie ze takie tlumy byly a nie pierdolenie wariata :kaz:

Opublikowano

A po co komu next gen bez gier? Jak patrze na Ratchet vs Psychonauts to juz na prawde nie wiem dla kogo ms wysral tego klocka :yao:

Edit: naturalnie Psychogowno to multik tylko boty przypisuja sobie go jakby byl eksem xDDDDDDD

Opublikowano

Ratchet w innej grafice? Przecież on wyglada jak na PS4Pro, Ryan znowu odlewa się na klapy tylko klapy myślą ze to wiosenny deszcz.

Opublikowano

Nietuzinkowy :yao: platformowki jak Psychonauts wychodza co tydzien, ta wyroznia sie tylko tym ze wyglada jakby ktos sie zrzygal na nia

Ja natomiast jako coreowy gracz moge sobie wybrac w co zagram :kaz:

Opublikowano

Chciałbym wierzyć, że to co wypisuje tutaj schabek jest tylko na potrzeby cw, ale jego twórczość poza tym tematem temu przeczy. Smutne, że klaperstwo odrzuca dobre gry, bo nie spełniają ich "standardów" graficznych, ale jak wyjdzie coś brzydkiego i jest eksem, to wtedy jaranko. Returnal eks MS i w GP? Cisnęliby bekę przez miesiąc w statusach.

Opublikowano

No, a wy byscie sie spuszczali nad Returnalem :yao: ameby, gdyby Returnal wyszedl na smiecia to chetnie bym zagral. Jak w Medium. Niestety nie wydarzy sie to nigdy bo XGS to partacze i beztalecia. 
Dla nas gry ktore z miejsca staja sie legendarnymi dla was linki od asaxa o niczym, wrzucane w ramach ciekawostki.

Gdybym byl zatwardzialym klapem i mial tylko ps5 (tak wiem ze tam u was to moze jedna dwie osoby maja xsx) a caly szum dzialby sie na xsx, wychodzilyby eksy, redakcje pisaly ze to cos czego jeszcze nie widzieli, gracze czyscili polki sklepowe, wszyscy dyskutowali tylko o jednym a ja bym zostal jak ten smutny klap ze starymi grami z smyczpassa to tez by mnie chuj strzelil xD rozumiem wasza frustracje w ostatnim czasie :pawel: 

Opublikowano
13 minut temu, schabek napisał:

platformowki jak Psychonauts wychodza co tydzien

Pamiętasz szkrabek, w tym wszystkim nie jest najgorsze to, że próbujesz oszukać nas. Najgorsze jest to, że wiesz, że oszukujesz sam siebie. :( 

Opublikowano

Stan klapów na dziś:

schaboszczak.jpg

Opublikowano
16 minut temu, messer88 napisał:

hahahah

Jest mnostwo legendarnych marek po stronie PS. Ratchet jest legendarny, Reutrnal moze sie taki stac po zgarnieciu GOTY. A wy dobrze wiecie ze takie GOTY moze zgarnac. Dwie gry w przeciagu miesiaca.

Opublikowano

Returnal jak na razie faktycznie jest legendarnym eksem że coś go nie widać na PT, pewnie dlatego bo wyłączyć nie można xd

Opublikowano

Demowka do sprawdzenie pada na ps5 dziala i wyglada lepiej niz psychosraka w produkcji od 15 lat xDDDDDDD

Opublikowano

Dobra trochę zwolnijcie chłopaki bo widzicie że psycha schabka wyszła na spacer  :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.