Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Hehe słyszeliśta chlopy - jak macie podpietą plejkę do tv i chcecie tylko obejrzeć tiwik, to konsole tez wam włączy. Ale jest rozwiazanie! Wystarczy odpalic netflixa na pilocie. Iksde

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Kolega widzę pierwszy raz słyszy o control over HDMI. Jakbyś zobaczył jeszcze telewizor Samsunga, który sam mi włącza i wyłącza dekoder, konsolę, amplituner, w zależności od wyboru wejścia i do tego zastępuje domyślne piloty (również ten od PS5) swoim pilotem od telewizora, to chyba by ci mózg eksplodował.

Opublikowano

No tak, technologia nie jest dla wszystkich.

Opublikowano
2 hours ago, YETI said:

Jeszcze jak.
459404bd91b659c69eaa428a1607ce36.jpg

Ciekawe ile lat ten x-śmieć będzie czekał na tyle i tak ocenianych gier. Pewnie z 3 lata, a na Nadkonsoli 5 w przyszłym roku Ratchet, Gt7, FFXVI, Horiozn 2, Returnal czy GOTY 2021, czyli Gow2, i sam Kaz wie co jeszcze :obama: :fsg:

Ile z tych gier już ograłes? Odpowiem za Ciebie, ŻADNĄ. Demon'sow pewnie nawet w 2009 nie ograłes, co za typ, że jeszcze ma czelność jeszcze się tu pojawiać. 

Opublikowano

Yeti chyba dopiero co skończył chińskiego asasyna taki z niego fan marki i potężnych eksów. 

Opublikowano
2 godziny temu, Jakim napisał:

Exact- pl - czy można być bardziej suchym?

Pobiłeś nawet pustynię z exami na xbona.

ilosc argumentów w standardzie CW, bez zaskoczenia, pustynia, bo taka jest smutna ta konsola.

Opublikowano
3 godziny temu, eX4cT_PL napisał:

Fenomenalna jest ta lista

- Gra która każdy zainteresowany ograł 11 lat temu, nie wnosi nic, tylko się błyszczy.

- Gra która każdy zainteresowany ograł

-  DLC które kiedyś byłoby dodawane za free lub wycenione na 1/3 ceny aktualnej, dodatek na 4h, tyle to będzie można spędzić w kreatorze postaci w Cyberpunku.

- Darmowy pokaz możliwości ficzerow o których nikt za rok nie będzie już pamiętał, Sony pogrzebało Vite, pogrzebało VR, czy ktoś będzie się interesował dmuchaniem w pada? XD beka.

- co to? XD

- You Suck boy, czy to forum dla dzieci? Myślałem ze tu średnia ponad 30....

Szczerze? Trzeba  mieć albo za dużo pieniędzy albo być idiota żeby wybrać PS5 siedząc odchodząca generacje na PS4 - czyli jak większość.

'gra, która każdy zainteresowany juz ograł' 

mocne słowa jak na gościa, który kupił nowego Xboksa, żeby grać na nim w gry z poprzedniej generacji, lol

Opublikowano
2 godziny temu, WisnieR napisał:

Kolega widzę pierwszy raz słyszy o control over HDMI. Jakbyś zobaczył jeszcze telewizor Samsunga, który sam mi włącza i wyłącza dekoder, konsolę, amplituner, w zależności od wyboru wejścia i do tego zastępuje domyślne piloty (również ten od PS5) swoim pilotem od telewizora, to chyba by ci mózg eksplodował.

Na szczęście odhaczenie opcji Anynet+(HDMI-CEC) rozwiązuje tę bolączkę.

Opublikowano
Cytat

The PS5 footage here is from the 2160p output mode which renders at a native resolution of 2304x1296.

Xbox Series X renders at a native resolution of 2560x1440.

Xbox Series S renders at a native resolution of 1280x720.

Xbox Series X and Xbox Series S seem to use 16x anisotropic filtering and the PS5 uses lower quality texture filtering which can be seen at

dobra, to mamy w końcu punkt dla Xboxa ;)

Opublikowano

:banana:

JESZCZE JEST W GAMEPASSIE 

Opublikowano

:xboss:Jak dobra gierka, to i lepiej działa na xboxie

Opublikowano

Kochane Kingdom Hearts, tak dobre, że nigdy nie grałem.

Opublikowano

10:50, PS5 nie wyrabia przy większych akcjach z RT, a na Xboxie Series X stały FPS

Opublikowano
47 minut temu, Ludwes napisał:

'gra, która każdy zainteresowany juz ograł' 

mocne słowa jak na gościa, który kupił nowego Xboksa, żeby grać na nim w gry z poprzedniej generacji, lol

Mocne słowa jak na randoma

Opublikowano
23 minuty temu, Lokomotywa napisał:

10:50, PS5 nie wyrabia przy większych akcjach z RT, a na Xboxie Series X stały FPS

Oraz lepsze 120 FPS na PS5 czyli casus DMCSE5 raczej.

Opublikowano

A z rt lepiej na beastboxie. I CO TERAS?

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

A z rt lepiej na beastboxie. I CO TERAS?

Nic. W obu nie ma natywnego 4k a na S nie ma wcale RT więc myślę że 4k bez RT byłoby najlepsze. A przecież RT miał być HW accelerated, nie obciążać konsoli.

Opublikowano
39 minut temu, Lokomotywa napisał:

Ale resetuje użytkownikom konsole :pawel:. Nadal Xbox król ale mam ubaw z activision ;P

Opublikowano

u mnie tez sie resetowała, aż nie pobrałem wersji na X|S, bo z One ma osobną wersje i sie domyślnie chyba instaluje...

Opublikowano
40 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Mocne słowa jak na randoma

może gdybyś nie był forumowa lachudra, i to na dodatek uspoledzona, to jeszcze by się człowiek przejął, a tak :lapka: 

Opublikowano
14 hours ago, 20inchDT said:

Wolę mieć kontrolę nad konsolą

no i masz, taka bez gier wiec nie ma co nawet odpalać, full control

Opublikowano
Teraz, Labtec napisał:

nie spodziewałem się po tobie takiej krytyki Playstation 5

Opublikowano
13 minutes ago, Labtec said:

Ja w życiu nie miałem takiego wyboru jak teraz i to wszystko za paręnaście złotych... Deal życia

Opublikowano
14 minut temu, Labtec napisał:

Jak tam remaster need for speed ? :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.