Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To może poczekaj do E3, jest już za rogiem ;) 

Bo póki co nowe konsole to głównie SSD i 60 fps. 

Opublikowano

Dobra rada soula. Do tego gry XoX przeważnie wyglądają tak: 

8BCBB0A7-DEBB-4C35-AE66-F693CB47E1F4.jpeg

C4E11141-1726-4803-B450-68A67F261F74.jpeg

Opublikowano

Tak się kończy obcowanie z grami tylko na YouTube :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

Zdjęciami użytkownika-teoretyka @LiŚciu bym się nie sugerował. Poniżej kilka zrzutów z tego co fachowcy z The Coalition stworzyli na 1,3 terafanka.

c125ad71-5d03-4d60-b5ac-469d7deb1380.png

Wybacz kolego ale to są real foty z wczorajszego ogrywania tego „sztosa”. Nie powiem, bawię się super i myślałem ze te fotki to ściema ale musiałem na początku epizodu wysiąść ze ślizgacza żeby bramę otworzyć i kurwa myślałem ze QR mi grę na minecrafta przełączył :)

Opublikowano

Grałem w kazda czesc Gyrosów i nie kojarzę żadnej niedoruchanej grafiki. Jedynie zajebisty gameplay  :lapka:

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Moje też są real photo, po prostu magicy. :) 

Przecież Ci ludzie po dorwaniu się do UE5 zrobią nam graficzną masakrację czerepu, przy 12 terafankach Gearsy będą nie do odróżnienia od życia. :obama: 

No magicy, niezły system śledzenia postaci przez drzewa XD

https://youtube.com/shorts/BDPI3lgJFrE?feature=share

Opublikowano

Chciałbyś dojebać, ale ten argument się nie broni, bo każdy widzi jak ta gra wygląda, a Hivebuster to jest absolutna czołówka tego co można dostać obecnie na konsolach. :) Przy 12 terafankach playstation zostanie zapierdolone na śmierć. 

Opublikowano
45 minut temu, DamianGrecky napisał:

Posiadając XOX, nie jarając się 120 klatkami i exem w postaci symulatora chodzenia od Polaków, kiedy zdaniem specjalistów będzie optymalny moment na zakup XSX? Bo niby latają co rusz w TV reklamy nowego Bąka, ale nie potrafię się zmusić, by wywalić 2500 i w zasadzie nie poczuć różnicy pod kątem przeżywania samych gier. 

Kiedy Pan Spencer dostarczy i dlaczego wyczuwam w powietrzu kolejny zawód na E3? 

moim zdaniem jeżeli XOX i 30 klatek ci wystarcza to nie ma żadnego argumentu teraz za XSX,

na twoim miejscu poczekałbym na jakieś gierki które pokażą moc XSX i dopiero wtedy zdecydował się na ewentualną przesiadkę

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDD konsola zaraz rok na rynku a nadal nie ma powodu dla ktorego mozna to gowno kupic, zgadzam sie z asaxem wyjatkowo

Ale to pokazuje nieprawdopodbny syf jaki swoim fanom zaserowala microsraka. Tym smieszniej ze sa na tym forum ludzie ktorzy bronia najwiekszego klamstwa w dziejach gier wideo

Opublikowano
26 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Chciałbyś dojebać,

Nie musze. Xbox sam się zaorał nie wydając nowych gier.

Jest jak ten żuczek w lesie. Zjadł gówno, przewrócił się na plecy i macha teraz tymi swoimi nóżkami bo nie może się obrócić. :)

Opublikowano

Dopiero nadrobilem temat o Starfieldzie. :obama:

:obama:

Propagandzista wkurwiony w chuj samotny, sam przeciwko wszystkim, no, z Soulem. Czyli sam. 

Vesir? Dlaczego poza cw pisze jak jest z rigczem, patrzy na swiat trzezwym okiem i tak samo Czezare a w cw jak lunatycy? Nie wiem ale sie domyslam

Opublikowano

Przecież dużo osób pisze normalnie poza cw

Opublikowano

Statusy? Lepsze niz cw, jak widze jak wariujecie to przyznam ze jest to sol forumingu

Opublikowano

Wezyr? no dzisiaj leci full CW mode, nie pierwszy raz brakuje mu tez trzeźwego spojrzenia na rzeczywistość, nie dziwi mnie to że taka postawa znajduje poklask u Roziego i schabka.

Opublikowano

Full CW mode, bo śmiał napisać coś nieprzychylnego MSowi :yao: Niech mnie chuy

Opublikowano

No niezła beka. XD

Moze jakiś zestaw słów których można używać poza CW żeby nie było CW?

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Full CW mode, bo śmiał napisać coś nieprzychylnego MSowi :yao: Niech mnie chuy

full CW mode bo nie patrzy na gry tak jak zwykły normalny gracz.

Normalny człowiek, liczy że gierka będzie fajna, dobrze oceniona i będzie się dobrze przy niej bawić,

Wezyr ocenia gry takie gry jak Psychonauts 2 czy Microsoft Flight Simulator jako amunicja do CW i oręż do konkurowania z Playstation, co dla mnie jest niezrozumiałe

Czyli widać że mentalność z CW siadła na psychike, bo celem gierek wideo jest to żeby się dobrze przy nich bawić.

A do krytyki nic nie mam, jeśli ktoś krytykuje nieistniejący lineup startowy xboxa to się z nim zgadzam, ba sam wielokrotnie to krytykowałem

Opublikowano

No ASX ale juz nie placz jakby cie dziewczyna zdradzila. Wezyr napisal najprawdziwsze posty odkad siegam pamiecia. I nawet nie hejtowal msu, wylozyl prawde a ty tylko latales jakbys chcial powiedziec KURWA WEZYR CICHO BO KLAPY ZOBACZO. Napisal same fakty xd

I szukanie u kazdego cw poza cw czy cw ogolnie w zyciu xddddd sam jestes najbardziej przezarty tym cw. Ja tam pierdole bo calkiem komfortowo sie czuje w tej swojej pozie i calkiem mnie to bawi ale to ty jestes smiertelnie powazny. Sugerujac prawie ze zamordowalbym spencera czy kogos xDDDDDD to nic ze xsx pod telewizorem u mnie. Pieknie ci maska opada od dluzszego czasu, nie zebym byl zaskoczony :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.