Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

no i tyle to z potęgi PS5 :pawel:

módlcie się klapy, kurwa MÓDLCIE SIĘ żeby XSX dostawał gry dedykowane jak najpóźniej, bo jak The Coalition wyda Gearsy 6 na UnrealEngine5 to wy takiej grafiki nie zobaczycie do PlayStation 6 PRO

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Na ps4.5 i tak grają same stare niedowidzące fanboye więc różnica generacji w rozdzielczości nie robi im różnicy  :)

Opublikowano
6 minut temu, Soul napisał:

20210522_094356.jpg

20210522_094353.jpg

E18B3LpXIAcD7LY?format=jpg&name=large

Opublikowano
11 minut temu, Soul napisał:

20210522_094356.jpg

20210522_094353.jpg

No i na chuj kłamiesz? Zapłać za neta łachudro to film na YT lepiej ci się zbuforuje. Kurwa, nóż w kieszenie się otwiera na takie zagrywki tanich redaktorzyn 

bio.jpg

Opublikowano

Ty weź może zobacz na to:

image.png.e65251a4d39d2c2a780ccd6ec523e899.png

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Ty weź może zobacz na to:

image.png.e65251a4d39d2c2a780ccd6ec523e899.png

Ta gra wygląda tak na ps5 jak poniżej WIdzisz tam takie gówno rozmazane jak soul wrzucił?

bio2.jpg

Opublikowano

Wiem że ta gierka działa w 2k z upscalingiem. Nic nie pisałem jak daddy wrzucał wczesniej screeny z trawą. Ale jak soul wrzuca takie FAKE a paladyni xboxa jeszcze z tego beke krecą to nie mogę przejśc obojętnie.

Opublikowano

Czysta brudna prawda  :( sony was oyebało na hajs :nosacz2:

Opublikowano

Liściu nie ogrania, że to jest tak zwane daleki tło na zoomie, tak samo robi  DF :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

EA za to nie ogarnia, że konsole to nie PC. Chciałem sobie pograć w tego nowego "zbijaka" (Knockout City), bo ostatnia gra z tym co grałem to był chyba Kunio Kun, a tu nagle, że Twoje dane do konta wygasły, odnów je. Ok, ale nie mam dostępu do tego starego maila, co zakładałem chyba w czasach PS3. No ale mam konto połączone z PSN! No to próbuję zalogować się przez PSN, a tu że lipa i wygasłe dane, wyślemy Ci dane na maila... tego którego straciłem i na którego konto chcę się zalogować. Wszyscy jakoś to ogarniają, nawet jak zmienisz mail do konta, czy nazwę konta, a EA ni uja.

Serio, nie mogę grać w gry EA. Muszę pewnie dzwonić na infolinię, która oczywiście jest czynna w tygodniu w godzinach pracy normalnych ludzi...

Opublikowano

Wiemy, ze system $ony jest zjebany, ale dzieki za potwierdzenie mendrek.

Opublikowano

Co tu mówić, Sony nie przygotowało się na nową generację. Konsola zaczyna niedomagać w pół roku od premiery, a dystans między nią a XSX będzie się tylko powiększał. Na szczęście jest na rynku przynajmniej ten jeden next-gen i jak ktoś chce najlepszych doświadczeń to sięga po monolit MS-u, po prostu.

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

Wiemy, ze system $ony jest zjebany, ale dzieki za potwierdzenie mendrek.

To nie system Sony, tylko EA i jego dziwne własne usługi, jak na jakimś PC. Na Xboxie nie jest inaczej pewnie, ale nie jestem szambonurkiem by sprawdzać.

Opublikowano

Na xboxie wszystko jest podpiete po jednorazowej zabawie w zakładanie konta. Jak przeszedłem na xsx z xos, to nic nie musiałem robic, a w chmurce zapamietało dane. Sorry, ale sony to murzyn, ktory lepi chatke z gowna.

Opublikowano

Tak jak inch mówi, raz tylko połączyłem konto z gamertagiem (jeszcze za czasów X360) i po dziś dzień śmiga. To samo w przypadku konta Ubisoftu. No ale czego się spodziewać jak za usługi i sprzęt biorą się wykształceni inżynierowie, a nie stażyści po technikum informatycznym w Siemiatyczach.

Opublikowano

Siemiatycze to ty szanuj albo będziem się napierdalać Paweł :[ 

No ale na xboksiku żadnych problemów z kontem EA, to tylko u Sony średniowiecze. 

Opublikowano

Jeszcze sejwy trzeba zrzucać na pena jak niektóre gry mają problemy, bo sony też w dupie z chmurami xd jakieś średniowiecze. 

Opublikowano
17 minut temu, 20inchDT napisał:

Na xboxie wszystko jest podpiete po jednorazowej zabawie w zakładanie konta. Jak przeszedłem na xsx z xos, to nic nie musiałem robic, a w chmurce zapamietało dane. Sorry, ale sony to murzyn, ktory lepi chatke z gowna.

I na PlayStation jest tak samo, linkujesz raz i nie musisz nic rejestrować. Problem pojawia się, gdy nie grałeś długo i zmieniłeś maila do konta konsoli, to EA nie potrafi załapać już tego i wysyła prośbę o potwierdzenie konta. Na mail, który miałeś przed zmianą.

W swej ślepej zawiści do czegoś, co gniecie waszego zielonego smroda jak kluskę, nawet takich praktyk EA potraficie bronić. Ha, tfu zielone karaluchy...

Opublikowano

Zmieniłeś mail konta playstation czy ea? :usmiech: Zresztą trzeba było sobie zapisać gdzies dane do swoich kont, a nie płacz, bo nie są w stanie ciebie zweryfikowac. Taki spec od cyber security, a kazdemu by dawał dostęp.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Czego się spodziewacie po typie, który miał problem jeszcze z czymś innym na kompie XD

Opublikowano

Czego tam mendrek nie mógł odpalić? Spotify to było? xDD

Opublikowano

O właśnie, to był Spotify XDDD 

Opublikowano

Bardziej chodziło o problemy, które stwarzało po odpaleniu. Już działa, ale generalnie PC to g*wno nie nadające się do rozrywki (w tym grania) i jakakolwiek próba bronienia tego szamba to po prostu przyznawanie się do bycia zyebem ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.