Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Alez dee ma kompleks izona i liscia niech mnie chuj:xboss:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Połowa forum ma go w ignorze, druga połowa wie że to kapuś to się zesrał. Jeszcze żeby konsola za którą walczy jakiś poziom trzymała. A tak to wszędzie gówno. 

Opublikowano

tylko sie nie masturbujcie, fantazjując o mnie, zachowajcie to na grę w Kenę xDDDDD

Opublikowano

Skoro LiŚciu i izon to ostatnie osoby co czytają jego kopiuj/wklej posty to z kim innym ma rozmawiac?:notbad: pomyśleć, że gdyby nie paru hinduskich studentów stazystow w microkurwie to nigdy by nie powstal:notbad:

Opublikowano

Nie no szacunek panowie. Pulpet i LiŚciu ostry tag team. Nie bijta. xd

tenor-7.gif

Edytowane przez lpcl

Opublikowano
12 godzin temu, dee napisał:

ostatnio mnie twoja mama budzila, jak razem czytalismy wysrywy jej syna na forum to aż z łózka spadła ze śmiechu :shieeet:

14 godzin temu, dee napisał:

Na matki to kurvo nie wchodzimy

standardy i kultura zielonych w praktyce

ale to tylko dee, prowadzący kabaretony w Mrągowie jadący na tej samej płycie co event

z8471248Q,Tomasz-Jachimek.jpg

Opublikowano

Niebieski margines społeczny nie rozumie innego języka, więc niestety trzeba się zniżyć do ich poziomu :dunno:

Opublikowano

Ooo, zawsze chciałem miec czerwonego pada. Dzieki MS!

Opublikowano
46 minut temu, dee napisał:

https://www.videogameschronicle.com/features/opinion/forget-business-sense-sonys-cross-gen-u-turn-is-disappointing-for-ps5s-potential/

Ideologia plejstejszyn jak wyjasniona  w tym artykule :obama:

W całej Polsce trwa akcja tworzenia dodtakowych miejsc w szpitalach psychiatrycznych po fali załamań nerwowych wśród niebieskiego robactwa.

Dzień bez połykania przez klapów kolejnego stolca który ufundował im Jimbo, to stracony dzień.

No klapki, dziś czas na kolejny intelektualny fikolek i wyparcie. Opowiedzcie jak to będziecie sie sto razy lepiej bawić na PS5 w tych samych exach co inni na PS4.

Opublikowano
25 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Dzień bez połykania przez klapów kolejnego stolca który ufundował im Jimbo, to stracony dzień.

No klapki, dziś czas na kolejny intelektualny fikolek i wyparcie. Opowiedzcie jak to będziecie sie sto razy lepiej bawić na PS5 w tych samych exach co inni na PS4.

Boczek już to przecież dogłębnie wyjaśnił. Nie wiem czego mój zielony brat jeszcze nie rozumie...

"Crossgeny w takiej formie jak na sonkach czyli w zasadzie dwie totalnie inne wersje to dobra rzecz."

Opublikowano

O kurwa

"w zasadzie dwie totalnie inne wersje"

hahahahahahahahahahahahaahahhaha co za jebany naiwniak

Opublikowano

Zielone bydlo widze trzepie sie kolejny dzien do tego samego cytatu :yao: i elegancko, ma bolec. Lepiej tutaj niz zebyscie znowu zrobili syf i zesrali sie w dziale ps5

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Zielone bydlo widze trzepie sie kolejny dzien do tego samego cytatu :yao: i elegancko, ma bolec. Lepiej tutaj niz zebyscie znowu zrobili syf i zesrali sie w dziale ps5

...powiedział najsprawniejszy rozsadnik kału poza CW...

Opublikowano

schabek, rozi potrzebuje pomocy do wysrania się w temacie o gp, leć tam

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Ooo, zawsze chciałem miec czerwonego pada. Dzieki MS!

Pady na kartkach, gry w marzeniach - Xbox a.d.2021.

Spoiler

:xboxssie:

Opublikowano

czemu tyle klapisk mieszka niedaleko mnie, kurwa mać, wstyd

Opublikowano

Jest sprawa, Szkrabkowi podczas jego zamkniecia w psychiatryku ktos konto zhakował. Bo patrzcie sami

Typ codziennie ogrywa kolejne nowe eksy na sonkę, dumnie wspiera markę, bez mrugnięcia okiem płaci po 349 PLN za gry, zeby wspomóc developerów. No gracz- ideał.

A tu nagle:

23 godziny temu, schabek napisał:

FA160BDF-C8B4-4F2A-A98D-0D32F29996C3.thumb.jpeg.ea362f3cccfae093eb609d0e65fda6a8.jpeg

23 godziny temu, schabek napisał:

8301C650-ACC3-4225-8F66-FC1F30B0271C.thumb.jpeg.be01f1da3036daf0cd340ec7220f0317.jpeg
A921A1D3-B897-4617-9D7F-AB3EC8D0E2F1.thumb.jpeg.47b1da7b94fa61551e3ec19e4988386b.jpeg

0F15F305-4D77-46B0-AC18-15C473C35998.thumb.jpeg.6b659c2c9bd5a8228f26747ccefbdb9b.jpeg

F1 mialem pudelko w folii ale taka cena na cyfre w Turcji ze pudelko na olx a cyfra na dysk :cool:

Jakies starocie cebulone w dzikich krajach, gdzie za gry płacisz muszelkami i koralikami :obama:

Cytat

F1 mialem pudelko w folii ale taka cena na cyfre w Turcji ze pudelko na olx a cyfra na dysk

Prawdziwy Szkrabek nawet w stanie najgłębszego załamania nerwowego by tak nie napisał. Nie grałby w starocie, nie okradałby  developerów, nie cebulił.

Sytuacja jest poważna:shotgun:

Opublikowano

Z gier kupionych na tureckim storze tyle samo idzie do kieszeni dystrybutora, to jest jedna wersja, wypuszczona na ten sam region. Naturalnie z polskim jezykiem. To jest tak zwane gamingowe cwaniactwo. Zupelnie inna sytuacja niz wasze okradanie tworcow na brazyliskich regionach

Opublikowano

W temacie o ps5 ładnie wyjaśnione, że jimbo w chuja leciał od początku i te wszystkie "sztosy" powstawały z myślą o ps4. A te małpiszony się jeszcze cieszą, że no tak nic nie będzie ograniczało tych gierek, wizja designerska była taka, a GoW to nie ma miast z npc. Ja prdl nic oprócz jebanego jaguara i HDD z czasów ad 2000. Miłej zabawy bo ja już grałem w gow i hzd i na chuj mam grać znowu w to samo?

Opublikowano

To jest ten Rolls o którym pisze schabek.

Rolls-Royce Silver Shadow : FSD-500 | Flying Spares

Opublikowano

Gamingowy cwaniak nie nadąża z fikołami :yao:

Opublikowano
10 minut temu, Lord Protector napisał:

To jest ten Rolls o którym pisze schabek.

Rolls-Royce Silver Shadow : FSD-500 | Flying Spares

Kasia kupila w sklepie 5 jablek. Wracajac do domu zjadla jedno, a dwa wypadly jej z koszyczka. Oblicz ile tlenu potrzebuje soul aby przezyc dzien w szafie u maniaka 

Opublikowano
12 minut temu, lpcl napisał:

W temacie o ps5 ładnie wyjaśnione, że jimbo w chuja leciał od początku i te wszystkie "sztosy" powstawały z myślą o ps4. A te małpiszony się jeszcze cieszą, że no tak nic nie będzie ograniczało tych gierek, wizja designerska była taka, a GoW to nie ma miast z npc. Ja prdl nic oprócz jebanego jaguara i HDD z czasów ad 2000. Miłej zabawy bo ja już grałem w gow i hzd i na chuj mam grać znowu w to samo?

Czekaj czekaj. Czy ty przypadkiem nie masz nowego klocka? Konsoli, na której można grac tylko w kółko jedno i to samo bo kurwa nie ma nic innego?

Jeśli nie masz to przepraszam ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.