Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

W niedzielę ze strony cesarza Spencera tak to ma wyglądać, nie widzę inaczej...

ol3sAJC.gif

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 925,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Horizon Zero Dawn to multiplatforma, a klapy zawłaszczają jako ex:reggie:

Opublikowano

https://polygamia.pl/plotka-medium-trafi-na-ps5-xbox-traci-kolejnego-exclusivea,6648174306695840a

Cytat

Gra polskiego studia Bloober Team dostała kategorię ESRB dla wersji na PlayStation 5. Wygląda więc na to, że ten tytuł przestanie być konsolowym exclusivem Xboksa.

Xbox traci nie tyle kolejnego, co jedynego exa :)

ZABRAĆ IM WSZYSTKO! NIE MIEĆ LITOŚCI! ;)

Opublikowano

Czyzby Horizon ZD trafił na xboxa? No nie trafił. 

Czyżby czarko znowu się ośmieszył? No jasne. 

Przetłumaczy ktoś chłopakowi co znaczy skrót CW? 

I

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co tam ulaniec może dostarczyć? DLC do SoTa 

ASX trzeci rok z rzędu dopisze wtedy SOT do listy gier jakie MS przywiózł na E3:asax:

Opublikowano

A, no fakt. Przeoczyłem jakoś śmierć Xboxa (acz to niszowa sprawa). Mea culpa ;)

Opublikowano

W full hd na pewno. 

Opublikowano

Ratchet fajna gierka, ciekawe czy tego bym pamięta po pół roku ze go skończyłem.

Opublikowano
34 minuty temu, LiŚciu napisał:

Czyzby Horizon ZD trafił na xboxa? No nie trafił. 

Czyżby czarko znowu się ośmieszył? No jasne. 

Przetłumaczy ktoś chłopakowi co znaczy skrót CW? 

I

Przecież to nie ode mnie tylko od klapów wyszło, że jak coś można ograć na lapku z biedry (Hi YETI!:lapka:) to już nie jest ex:yao:

Opublikowano

Jeśli coś wychodzi na PC i X, albo PC i PS to jest exem. Jeśli coś wychodzi na te 3 platformy to exem nie jest. Wyjaśnijmy coś sobie. PC to żadna platforma do grania, a raczej mała gałąź z której może skorzystać albo MS, albo Sony, ale niekoniecznie musi to robić.

Psychogówno2 jest multiplatformą, która XbotyczopkiX uważają za exa, co jest absurdem do którego nas już przyzwyczaili.

Opublikowano
29 minut temu, Czoperrr napisał:

No fajny ten Ratchet, ale kiedy jakaś gra dla dorosłych?

Furrasy są to nie wiem czy można to kategoryzować jako gra dla dzieci

NSfZKUL.gif

Opublikowano
10 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Ratchet fajna gierka, ciekawe czy tego bym pamięta po pół roku ze go skończyłem.

Wątpie. Ostatni ex na playstation który pamięta się latami do bloodborne, ale to pewnie dlatego że nie robiło tego studio sony  :)

Opublikowano
1 minute ago, Pupcio said:

Wątpie. Ostatni ex na playstation który pamięta się latami do bloodborne, ale to pewnie dlatego że nie robiło tego studio sony  :)

TLOU2 nigdy nie zapomnę, rysa pozostanie na zawsze.

Opublikowano
15 minut temu, Donatello1991 napisał:

Wyjaśnijmy coś sobie. PC to żadna platforma do grania, a raczej mała gałąź z której może skorzystać albo MS, albo Sony, ale niekoniecznie musi to robić.

No szkoda ,że sam rynek gierkowy na PC łącznie jest wart tyle co cały konsolowy xD Czy wam się to podoba czy nie to mariaż Sony z PC będzie coraz większy :)

A Psychonauts 2 jest takim samym eksem jak Days Gone czy Horizon Zero Dawn xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.