Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Typie chcesz ograć bibliotekę z xboxa to czekasz do 2030 jak Kamilek radzi i odpalasz tv. 

:xboxssie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Specjalnie dla Piotera, RT na x-śmieciu i Nadkonsoli 5

Zdjęcie

Zdjęcie

Opublikowano

Te kosiarki tną trawę tak jak pan Spencer uciął łby niebieskim robakom w niedzielę :banderas:

Opublikowano

Spencer zajebał tego śmiecia playstation. Przepraszam, że tak powiedziałem i ugułem idę stąd.

Opublikowano

Klapy dostały takiego plaskacza w twarz tymi refleksami z Godrizona że aż zaczęły wyciagać jakieś obrazki z trybu foto z wiewiórki bez fizyki. 

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Teraz jeszcze spuścili EVERWILD w kiblu

Man Laughing GIFs | Tenor

Fajnie było czekać 3 lata na grę.... znaczy na wyperdolenie tych pokemonów do smieci? No ale na e3 2030 już na pewno się uda:yao:

Opublikowano
11 minut temu, 20inchDT napisał:

Spencer zajebał tego śmiecia playstation. Przepraszam, że tak powiedziałem i ugułem idę 

Ale to ty dzwonisz pajacu

Boty resztkami sil wmawiaja sobie ze kogos interesuja takie crapy jebane jak starfield XDDDDD jakie to szczescie dla gamingu ze bethujnia jest ekskluzywna na smieciu :banderas: niech biora jeszcze ea i ubi i onkologia oblozona w pelni

Opublikowano

Gra o kosiarkach z lepsza grafika niż exy na PS5, no beka, nie powiem.

Opublikowano
Teraz, eX4cT_PL napisał:

Gra o kosiarkach z lepsza grafika niż exy na PS5, no beka, nie powiem.

Ty przypadkiem nie przegrales jakiegos zakladu? Co tu jeszcze robisz?

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

Ty przypadkiem nie przegrales jakiegos zakladu? Co tu jeszcze robisz?

I kto to kurwa mówi :dynia:

Jak poprosiłem admina o usunięcie konta razem z Twoim to się rozpłakałeś.

Opublikowano

@20inchDT hahahahahahahahah pajac jak rozdaje odwetowe minusy ale zabolalo hahahahah azor noga, tutaj jestem XDDDDD

Exaxt daj spokoj zero honoru, przejebales zaklad dawno temu i sie nie wywiazales. Masakra

Opublikowano

Ale czemu plujesz na Roziego?

Przeciez jest po Twojej stronie.

Opublikowano

pI2dAX_PL chodzący dowód, że zakładów z botem się nie respektuje

Opublikowano

A właśnie @schabek co ty tu jeszcze robisz? Przejebałeś zakład, to pakuj manele. 

Opublikowano

Pisałem to już miesiąc temu że pizda schaboszczak i tak nie usunie konta, że też ASX łyka taki zakład. 

ale jeden uj, fajnie zawsze poczytać jak schaboszczak lata z bólem dupy po forum, zbieranie śrubek się skończyło, teraz będzie czekanie do 2026 z plejśmieciarą 4.5 bez gier  :kaz:

E34uEgoXEAA52nv?format=jpg&name=large

Opublikowano

7 godzinne zbieranie śrubek sie skończyło, to teraz niebieskie robaki wracają cichcem do gamepassa Pana Spencera:cw:

Opublikowano

No dobra pośmialiśmy się itd ale teraz niebiescy grają w gry a na xboxa PIZDA

Opublikowano

jaranko* skyrimem w kosmosie:pawel: po falloucie 4 i falloucie 76:dynia: kuwa, boty miały czyszczenie pamięci i nie wiedzą kim jest todd howardBethesda szykuje kolejną grę z serii Fallout? - komentarze - forum  dyskusyjne MiastoGier.pl

ale co się dziwić jak na xkurwie nie ma gier:kaz:

*jaranko jest udawane bo zenimax sprzedał w pizdu bethesde bo to gowno ledwo wiązało koniec z końcem xd

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
1 godzinę temu, Daddy napisał:

E35m2VxWEAEDZKo?format=jpg&name=large

niebieskie robale już marzą o kawałku kości ze stołu pańskiego, nie dla PSA kiełbasa :kaz:

Co za fake, przecież tej czerwonej z przepicia mordy w życiu by na pokład statku nie wpuścili. 

:kaz:

Opublikowano

ja pierdole :obama: 

klapy z osranymi ryjami, dzięki Playground :)

Opublikowano

A więc jednak xbox król A klapy dalej kupowanie nowych padów miesiąc od kupna konsoli bo stary się zjebał  :pawel:

Opublikowano

Podobno te pady wytrzymują 400 godzin. To podobno tyle, ile teraz ma zająć klapom zrobienie platyny w Rachetcie za 330zł :yao:

Opublikowano

Jak się robactwo pochowało pod szafkami :yao: pewnie z rozpaczy gryzą pudełko po szczurze od śrubek 

Opublikowano

Szkrabek już nie wie, które alter konto uruchamiać :notbad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.