Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Gry z PSX można emulować nawet na kalkulatorze. Ta konsola miała 2MB Ram (0.002 GB Ram)

Oczywiście nie zmienia to faktu, że funkcja emulacji na nowych konsolach m$ jest ZAJ.EB.ISTA. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Czaicie, tak podkręcili tego ps5, że gpu im zdechnie jak już w grach pojawiają się artefakty XD. Hitem i tak są te cewki, co większość ludziom strzela im konsola. Niezły bubel. Mówię, jak nie te wiatraki odrzutowce, to teraz z cewkami pojechali, no wkuwiałbym się jakby miał często słuchać tego strzelania XD

Za to Sex konsola, od 10 listopada do dziś dnia, zero problemów, zero grzania, latania, chodzi jak ta malina, to jest premium sprzęt.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

No to dlatego każdy świadomy klap miał juz zakupione sluchaweczki od Sony, bo wiedzieli co może być, przecież kochane japońce się nie zmieniają 

Opublikowano

Słuchawki nawet czasem nie pomogą, jak Ci takie turbo odrzutowce puszczą, że przebijają słuchawki XD

Opublikowano

Sony dało spoko chłodzenie na CPU. 80% konsoli, to chłodzenie. 

Zapomnieli jednak o pamięci, która grzeje się do 95 ku.rw.a stopni.

image.png

Edytowane przez C1REX

Opublikowano

no biorąc pod uwagę jak często i bardzo jest ten dysk obciążany oraz to, że jest wlutowany :obama: a to jeszcze nie lato :yao:

Opublikowano

95 stopni? Dziwię się, że to się jeszcze nie spaliło. Tymczasem na Sexie najwyższa temperatura była zarejestrowana na 65 stopni.

Opublikowano

@Figuś ile godzin trzyma bateria w nowych słuchawkach do PS5, dalej 8 godzin jak przy Goldach?

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

@Figuś ile godzin trzyma bateria w nowych słuchawkach do PS5, dalej 8 godzin jak przy Goldach?

ok 12h mi wytrzymują

Opublikowano

w końcu jakaś poprawa

Opublikowano

Po otestowaniu obydwu konsol stwierdzam, ze obydwie to gowno z o dziwo z  delikatnym wskazaniem na plus dla ps5. Na szerszy komentarz pozwolę sobie później. W każdym razie Switch i PC nadal niezastąpione.., a w skrócie nowy pad w ps5 robi robotę ale konsola i gry są nie warte swojej ceny, Xbox jest przerażająco nudny i nie ma żadnej dedykowanej nowej gry. Na ten moment kupowanie next gena mija się z celem, dobranoc.

Edytowane przez izon

Opublikowano

Ale switch to niezastąpiony w kategorii yebany w dupe śmieć czy jakiej?  :)

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Ale switch to niezastąpiony w kategorii yebany w dupe śmieć czy jakiej?  :)

A na jakim innym smieciu pograsz w najnowszego fire emblema, Mario karta z 3 znajomych albo wiedzmaka 3 w samolocie?

Opublikowano

Gówno bez gier dedykowanych, tylko portami ze starych konsol nintendont

Opublikowano
44 minuty temu, izon napisał:

Po otestowaniu obydwu konsol stwierdzam, ze obydwie to gowno z o dziwo z  delikatnym wskazaniem na plus dla ps5. Na szerszy komentarz pozwolę sobie później. W każdym razie Switch i PC nadal niezastąpione.., a w skrócie nowy pad w ps5 robi robotę ale konsola i gry są nie warte swojej ceny, Xbox jest przerażająco nudny i nie ma żadnej dedykowanej nowej gry. Na ten moment kupowanie next gena mija się z celem, dobranoc.

No właśnie. Mam tak samo, jedynie mogę odchaczyć że w premiere kupiłem dwa nextgeny. Jedyny plus że pleyka nie chodzi jak odkurzacz. Cała reszta mogłłaby wyjśc za rok

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał:

Gówno bez gier dedykowanych, tylko portami ze starych konsol nintendont

No i chuj jak gra się zajebiscie:) w sumie o next genach można powiedzieć to samo:) a przypomnę, ze Switch i tak ma właśnie więcej gier eksluzywnych i dedykowanych niż nowe graty razem wzięte :)

1 minutę temu, LiŚciu napisał:

No właśnie. Mam tak samo, jedynie mogę odchaczyć że w premiere kupiłem dwa nextgeny. Jedyny plus że pleyka nie chodzi jak odkurzacz. Cała reszta mogłłaby wyjśc za rok

Fakt, jak postawiłem ta rakietę to się bałem, ze odleci ale na szczęście nie ma lipy. Chyba, ze będzie jak z ps4 pro, które na początku tez było ciche i wraz z bardziej wymagającymi grami pokazało swoją „moc”.

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

niż nowe graty razem wzięte

Ciężko żeby nie uzbierało się te pięć gier od premiery konsoli trzy lata temu :) nextgeny mamy dopiero dwa tygodnie na rynku :lapka:

A Gerwant tylko na chacie przy pełnym bareczku :shotgun:

Opublikowano

Dla mnie Switch w tym momencie to niezastąpione urządzenie do zbierania kurzu. Dobrze, że mam kejsa.

Opublikowano

Daje pół roku nextgenom żeby przegonić N kurwe w liczbie exów  :)

Opublikowano
Teraz, Figuś napisał:

Ciężko żeby nie uzbierało się te pięć gier od premiery konsoli trzy lata temu :) nextgeny mamy dopiero dwa tygodnie na rynku :lapka:

A Gerwant tylko na chacie przy pełnym bareczku :shotgun:

Wierze w markę i tyle, ja tam jestem w chuj zadowolony ze Switcha choć podejrzewam, ze jak ktoś miał wszystkie konsole Nintendo przed ostatnich pare lat to może mieć odmienne zdanie. No ale to analogicznie z nowym xboxem, cieszy jak nie miałeś poprzednich konsol, inaczej to nie ma sensu..

Teraz, Pupcio napisał:

Daje pół roku nextgenom żeby przegonić N kurwe w liczbie exów  :)

Dawaj, rimejki tez liczymy?

Opublikowano

ja wiem że w grach liczy się gameplay ale NA LITOŚĆ BOSKĄ ile można ruchać tego mario? serio nie rzygacie jeszcze tą mordą i tym "uniwersum"?

Opublikowano
2 minuty temu, krzysiekp392 napisał:

ja wiem że w grach liczy się gameplay ale NA LITOŚĆ BOSKĄ ile można ruchać tego mario? serio nie rzygacie jeszcze tą mordą i tym "uniwersum"?

Nie wiem bo nie grałem w żadne Mario od Odysseya;) bardziej żygam cinematic experience i morda Abby..

Edytowane przez izon

Opublikowano

Jest taka chujnia na tym switchu że Pan Spencer musiał się zlitować i użyczyć jakiegoś randoma z maincampfa do smash brosa co by czerwone zboczki miały na co kasę wydać. No i zamiast jakąś grę nową rzucić to ruskie jajka sprzedają za dwie i pół bomby XD

Opublikowano

Odyssey petarda, ale jak odpaliłem Galaxy, z tym sterowaniem ruchowym to :reggie: Trzeba chyba sobie rok przerwy robić, bo inaczej nie da się w tę serię grać.

Opublikowano
Teraz, MYSZa7 napisał:

Odyssey petarda, ale jak odpaliłem Galaxy, z tym sterowaniem ruchowym to :reggie: Trzeba chyba sobie rok przerwy robić, bo inaczej nie da się w tę serię grać.

A jaki masz problem z Galaxy?? To mnie zdziwiłes bo joy conami gra się zajebiscie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.