Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, Whisker napisał:

Bomba prawdy, niestety zieloni muszą dalej czekać, Xbox Series X powinien dopiero na święta wyjść, miałoby to sens a takto przegryw od razu na premierze

Bomba z tm mlb w gpu day one? 

Chyba na ryje klapów. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 926,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Widzę że boty nadal w formie …

Spoiler

… betonowej

Opublikowano

Liściu ty masz czas na cw? Ps5 jeszcze działa? Nawet jeśli tak (chociaż wątpię bo ta konsola to yebany śmieć z czasem żywotności muchy) to idź do tematu awaryjności i poczytaj co Cię czeka w przypadku awarii konsoli  :)

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

Liściu ty masz czas na cw? Ps5 jeszcze działa? Nawet jeśli tak (chociaż wątpię bo ta konsola to yebany śmieć z czasem żywotności muchy) to idź do tematu awaryjności i poczytaj co Cię czeka w przypadku awarii konsoli  :)

Czeka mnie coś gorszego niż wysłanie serwisu do konsoli bo nie czytała płyt i otrzymanie konsoli upierdolonej, porysowanej i po upadku na ziemie co będzie widać bo ułamanym rogu? Jak w przypadku konsoli @Czoperrr? No chyba gorzej już nie będzie :)

Opublikowano

Przecież liściu nie gra w gry  :/ no chyba że gra i dalej się na nich nie zna ale to już byłaby pojebana akcja! :nosacz3:

Opublikowano

Czemu junior twierdzisz to co twierdzisz? Masz jakiś dowód czy pierdolisz jak Spencer o potędze Xboxa ?

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano

Podoba Ci się tlou2 więc ewidentnie coś jest nie tak  :(

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Podoba Ci się tlou2 więc ewidentnie coś jest nie tak  :(

Podoba mi się tez rdr2 i uważam ze Mary Linton to fajna dupa. Pewnie dlatego coś ze mną nie tak :/

Opublikowano
5 godzin temu, Czoperrr napisał:

switch oled was zayebie

Nintendno Świst ma tylko jedną jedyną zaletę: nie jest blachą:yano:

Opublikowano

Nintendo ma też jeszcze jedną znaczącą wadę - jeszcze nie zdechło, wprowadzając na rynek najbardziej rakowe, antykonsumerskie zagrania i dając przykład innym, że "słuchajcie chłopaki, te głupie gracze nic nie kumają, YEBAĆ RUCHAĆ NA NICH ZARABIAĆ :) ".

Opublikowano

a jest jakiś inny handheld, który żyje, ma się świetnie i nie jest smartfonem?

Opublikowano

jako posiadacz 5 sztuk 3DSa mogę śmiało powiedzieć, że to martwa konsola, która zakończyła cykl życia więc nie łapie się w wymóg "który żyje",

switch dzielnie przejął pałeczkę nie mając żadnej realnej konkurencji,

ale w sumie i tak dobrze, że nie wymieniłeś psvita :kaz:

Opublikowano

Klasyka. Paweł ma w zwyczaju walczyć w CW martwymi konsolami. :)

Opublikowano

Nie przypominam sobie by Paolo walczył przy pomocy PS5

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Nie przypominam sobie by Paolo walczył przy pomocy PS5

:shieeet:

Opublikowano

Switch to monopolista jeśli chodzi o granie przenośne, niestety. 

Opublikowano

Switch fajna konsolka przenośna. Do kibelka i na kanape. Sporo indyków i gierek z ery ps3/x360. Na przykład kilka dni temu skończyłem ponownie Bioshock: Infinity - było miło.

Paolo - wiesz co to za gra Bioshock?

Opublikowano

Kindly*

Opublikowano

Kuzwa Paolo, lecytyna. Nie ma chuja. Albo w te gry nie grasz albo pamięć jak u emeryta. :)

Teraz, XM. napisał:

Kindly*

Może czytał fabułe na kindlu od amazona. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.