Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Te nocne sesje grania trwają tyle ile seks w jego wykonaniu, skoro tyle czasu od premiery nie może przejśc gry na 5h.

Opublikowano

3 minuty temu, Czoperrr napisał:

H I T

xrnsHqs.png

Cory Barlog gdy patrzy na to

spacer.png

Opublikowano

Hehe, wszyscy to kupili, to nikt nie sprzeda. Chociaż raz dadzą zarobić dobrym chłopakom z insomniac.

Opublikowano

Od zawsze wiedziałem, że XGP >> weekendowe granie na wyścigi. :) 

Teraz, 20inchDT napisał:

Hehe, wszyscy to kupili, to nikt nie sprzeda. Chociaż raz dadzą zarobić dobrym chłopakom z insomniac.

Myślę, że klapy mają teraz potężny konflikt wewnętrzny:

• z jednej pomagasz swojej ukochanej marce, dajesz twórcom zarobić na nowych kopiach
  • z drugiej płytka się marnuje, bo jak to tak grać za pełną cenę? przecież to się nie opłaca
Opublikowano

No grając w gierki z XGP wiem, że twórcy zarabiają i nie muszę się nigdzie śpieszyć. Kupując używkę z 50 obiegu pokazuje twórcom środkowy palec :yao:

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Jak złym trzeba być człowiekiem by tak okradać twórców i jeszcze się tym szczycić? Niech puszczają gierki do żyda, tylko niech nie nazywają siebie graczami.

Opublikowano

Ale odeklejke widze. Spokojnie to tylko gaming konsolowy. Skoro na Xboxie nie widzieliście dobrej gry od dekady to nic dziwnego że screenshoty kolegi @Wesker działają na Was jak płachta na byka. Może jak więcej ludzi zapłaci te czterypeeleny to coś tam rzucą wartego ogrania. XGP - sztosik ale taki troche bez wyrazu, na razie. 

Opublikowano
10 godzin temu, Wesker napisał:

A jak zobaczył modele twarzy to powiedział że to PS6

E52563A3-AF9F-4F4B-995B-3630EC4EC8E4.jpeg

Ja mu na to, zobacz jaka jakość NEXT GEN

49394625-07E5-4C2F-9053-533D1DC79FA3.jpeg

Kolejna noc zarwana w NY

no to niezłe PS6

Opublikowano

Alkoholizm, urojenia, schizofrenia. Dzień jak co dzień u klaperów. Biedni ludzie :(

Edytowane przez dee

Opublikowano
38 minut temu, ASX napisał:

no to niezłe PS6

aż mi się przypomniał screen Kukuryku z Until Dawn xD

Opublikowano
42 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Niezly next-gen, prawie jak przerywniki Gearsow 5 z 2018.

Gears 5 na Xbox Series X ma zaoferować nową jakość. Twórcy podają dane  dotyczące redukcji input laga - PPE.pl

Opublikowano

Soul minusiki dostaje za aferę minusikową xd

Opublikowano

To forum ma dziwne, zasady np takiego roziego można szpagatować i jest gitarka. 

Opublikowano
5 minut temu, MYSZa7 napisał:

Soul minusiki dostaje za aferę minusikową xd

myśle że dla areki to tylko pretekst i tak naprawdę chodzi o nienawiść do markusa fenixa i xboksa xd

Opublikowano

Zostawcie soula w spokoju, bo zachleje mordę jak maniak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.