Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Czoperrr napisał:

Kobietami też lubicie się dzielić z kolegami? Jeden ją rozfoliuje, a kolejnych pięciu zabawi się w ciągu najbliższych dwóch miesięcy. Nieźle się bawicie w tym niebieskim kurwidołku.

Nieprzypadkowo wobec klapów używa się terminu CUCKOLDY GAMINGU :reggie:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
15 minut temu, Donatello1991 napisał:

Nie nazwyją mylnie MFS grą. To symulator/benchamrk. Obecnie gry nie działa głównie w 30fps tylko z opcją 60fps. Ten tytuł tego nie zapewnia, wyboru, więc jest z góry nakreślonym benchamrkiem pokazującym jak gry na Xszczura wyglądać nie będą, bo by musiały chodzić w 13 klatkah.

Ale ma chyba Rat Tracing co nie?

2 minuty temu, dee napisał:

Nieprzypadkowo wobec klapów używa się terminu CUCKOLDY GAMINGU :reggie:

Zapomnieli jak się dzielili kontami?

Opublikowano
22 minuty temu, maciucha napisał:

u mnie po 13 latach wciąż działa :notbad: 

a jak stosunkowo cicho chodzi :obama:

Opublikowano
1 godzinę temu, Sylvan Wielki napisał:

Natomiast u ciebie:

oiwCBc5.png

To serio spermantello?  on nie gra w gry, o exach nie słyszał. Moje stare konto na PSN ma więcej ukończonych gier na ps3/ps4 niż typowy klapers, kolejny listerin który pierdoli o grach a w nic nie gra.

Klapy, największy rak branży :) 

EDIT: to jordan xD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano
2 minuty temu, MYSZa7 napisał:

a jak stosunkowo cicho chodzi :obama:

stosunkowo do czego? do schabka biegnącego z ratchetem 16 do paczkomatu żeby nie stracić kolejnych 7zł przez 2 min zwłoki?

przyznam rację - jak makiem zasiał :shieeet:

Opublikowano
4 minuty temu, Daddy napisał:

To serio spermantello?  on nie gra w gry, o exach nie słyszał. Moje stare konto na PSN ma więcej ukończonych gier na ps3/ps4 niż typowy klapers, kolejny listerin który pierdoli o grach a w nic nie gra.

Klapy, największy rak branży :) 

Nie. To nie moje.

Opublikowano
47 minut temu, Whisker napisał:

Tez filmy oglądam na XSX i ciszej chodzi niż PS5 (tutaj Sony dało znowu dupy) ale…. Pad od XSX trzeszczy jak stara kurwa i zagłusza mi telewizor :/ 

To jak ty wytrzymywałeś za czasów tej wiertarki udarowej zwanej PS4Pro?

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

To jak ty wytrzymywałeś za czasów tej wiertarki udarowej zwanej PS4Pro?

W moim egzemplarzu tylko w dwóch grach włączał się tryb jumbo JET, w mapie Horizon i Far Cry 5 reszta chodziła cichutko

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

W moim egzemplarzu

Kupionym kiedy? Bo ja mam od premiery i gorszej spierdoliny niż ta konsola to nie można było wymyśleć.

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Kupionym kiedy? Bo ja mam od premiery i gorszej spierdoliny niż ta konsola to nie można było wymyśleć.

Premierowo, może brałeś w bundle paku bo tam wszystkie egz jakieś trefne

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Bez bundle. Sama konsola. I ilu ludzi bym nie spotkał którzy mieli te konsole to zawsze im wyły albo głośno działały. Nie chce mi sie wierzyć że twoja jest inna.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
Teraz, PIOTR8642 napisał:

Bez bundle. Sama konsola. I z ilu ludzi bym nie spotkał którzy mieli te konsolo to zawsze im wyły albo głośno działały. Nie chce mi sie wierzyć że twoja jest inna.

Już ja sprzedałem bo bym nagrał Ci jak cicho chodziła 

Opublikowano

Ten MFS ma na pewno dzisiaj premierę? Bo widzę, że marketing godny podziwu XD Chociaż w sumie jakby zrobili takie murale jak Sony, to by ich o wandalizm oskarżyli, bo takie brzydkie gry ma MS.

Opublikowano
23 minuty temu, Whisker napisał:

Już ja sprzedałem bo bym nagrał Ci jak cicho chodziła 

I założe sie że chodziła tak głośno jak moja i innych ludzi którzy kupili na premiere.  Cicho to działają Xboxy.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
16 minut temu, Donatello1991 napisał:

Ten MFS ma na pewno dzisiaj premierę? Bo widzę, że marketing godny podziwu XD Chociaż w sumie jakby zrobili takie murale jak Sony, to by ich o wandalizm oskarżyli, bo takie brzydkie gry ma MS.

Jakby na PS to wyładowało to mało osób by się zainteresowało bo serio ile osób zagrywa się w SYMULATORY? Popierdolka z ładna grafiką i tyle No jednak od gier wymagamy czego wiecej. Z drugiej strony wykorzystanie ADAPTACYJNYCH triggerow i pro haptyki mogłaby przykuć na dłużej niż godzinę ale to Sony…

2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

I założe sie że chodziła tak głośno jak moja i innych ludzi którzy kupili na premiere.  Cicho to działają Xboxy.

Możesz się zakładać, moja jak mówiłem chodziła cicho ale co do Xboxa to się zgodzę bo XSX to perfekcja w tej sprawie (chociaż nigdy gry z płyty nie odpalałem bo gejpass i chuj wie jakby to było bo na PS5 w cyfrze gry chodzą tak samo cicho) natomiast PAD, kurwa MS się nie popisał takie gowno wydać to wstyd :/ 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
1 minutę temu, Whisker napisał:

Popierdolka z ładna grafiką i tyle

TYLKO U NAS: ŁYSZKERS KONTROWERSYJNIE O GRACH SONY

Opublikowano
1 minutę temu, Bzduras napisał:

TYLKO U NAS: ŁYSZKERS KONTROWERSYJNIE O GRACH SONY

Bo mam XSX i mogę wypowiedzieć się ;) w przeciwieństwie do grona osób tutaj które wyłącza teoriami (nie mówię o Tobie) a o 17.00 sprawdzę o co tyle hałasu, jedyne co wiem że gra wyglada pięknie i to pewnik

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

A nawet dam Ci plusa, nie przepierdol go na głupoty.

Opublikowano
2 minuty temu, Whisker napisał:

Popierdolka z ładna grafiką i tyle No jednak od gier wymagamy czego wiecej.

brzmi jak The Order, Death Stranding albo inny Ratchet

Opublikowano
5 minut temu, Whisker napisał:

moja jak mówiłem chodziła cicho ale co do Xboxa to się zgodzę bo XSX to perfekcja w tej sprawie

5 minut temu, Whisker napisał:

natomiast PAD, kurwa MS się nie popisał takie gowno wydać to wstyd

No właśnie śmieszne jest narzekanie na głośność pada przez kogoś kto miał PS4Pro. 

Opublikowano
6 minut temu, Bzduras napisał:

A nawet dam Ci plusa, nie przepierdol go na głupoty.

Zamienię go na zimnego Heinekena, wszak gorąco dzisiaj a chce polatać samolotem :D  Łap plusa niech służy

5 minut temu, maciucha napisał:

brzmi jak The Order, Death Stranding albo inny Ratchet

The Order - świetna fabuła i klimat wiktoriański, dS od mistrza Kojimy ze świetnym ost i przemyśleniami j typowo jap gameplay który mimo prostoty wciąga na 100 godzin, Ratchet pokaz jak gry powinny wyglądać w kwestii grywalności, No nie popisałeś się kolego a jak mi wyjedziesz z psychonauts porównując do mistrzów z Insomniac to Ci pogratuluje

4 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

No właśnie śmieszne jest narzekanie na głośność pada przez kogoś kto miał PS4Pro. 

Niby śmieszne a prawdziwe bo tak jest, narzekanie się u mnie skończyło jak kupiłem słuchawki dedykowane do Xa

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Jeszcze 10 min do MSFS! Latamy wszyscy, czy po 8 piwach czy po litrze wódki. Lecimy wszyscy!

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Pad od XSX trzeszczy jak stara kurwa i zagłusza mi telewizor :/ 

Ja nie ogarniam jak ten pad może Tobie trzeszczeć :reggie:. Wolę nie dopytywać co z nim robisz :kaz:

Opublikowano

Wystarczy, że nie jest wystarczająco ciasno w miejscu na bateryjki na 2h grania i już się obijają i trzeszczy.

Po temacie MSF widać, że premiera wyborna XD Patch, niekończący się ekran ładowania itp XD

Edytowane przez Donatello1991

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.