Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

No prawdę.

Dla klapów gameplay dla bezmózgowców w oszukanym 4K

Dla koneserów gamingu potężny behemot gameplayu w prawdziwym 4K wymagający odrobinę pomyślunku i wysiłku, wynagradzający prawdziwie NEXT-GENOWYMI doznaniami

Klapy, nie zmieniajcie się nigdy xD

Opublikowano

Pijany czy nie prawda jest jedna, wyjebali nas na ten symulator (wszak sam posiadam XSX) i chciałem uzyskać maks możliwości, typy mi piszą że net za słaby, że spójrz na ogrom gry OK przyjmuje koledzy to wszystko i szacunek że ktoś stworzył GPS z samolocikiem w tle ale KURWA to nie jest gra NEXT GEN która ma powalać PSa a nawet inne gry! Odpalam Ratcheta wiewióra i kurwa jakość w lataniu między planetami jest o wiele ciekawsza.

Symulatory to zawsze była NISZA a teraz chcą z tego zrobić hit i wciskać to wprawionym konsolowcom No ni CHUJA, może jakieś cwele się znajdą co będą latać na konsoli po 500 godzin ale to już pomyleńcy co nie wiedzieli czy kulić konsole czy PC

Życie jest tak krotkie wiec spędzamy je na katowaniu ciagle nowych gier z jakością za którą KURWA płacimy! Nie dajmy się dymać bo jest tyle jakościowo lepszych gier niż WASZ ukochany Fortnite, minecraft czy latanie samolotem kurwa jego mać! Nawet Gearsy i Halo 1 kierują mnie ku sobie niż gówno gdzie za nowy samolot mam płacić 200zł. Sam mam licencje pilota i bywałem w wielu krajach samolotami typu BOEING uwierzcie mi, lepsze wrażenia niż w tym symulatorze.

Na PC może to i zdaje egzamin jako globus międzynarodowy z aktualizacjami co miesiąc ale na konsolach nie upodlajmy się tak nisko, miejmy godność - Amen.

Opublikowano

Ty jesteś kurva upośledzony xD 

Idź spać najebusie

Opublikowano

@Whiskerale te twoje zdjęcia coś za bardzo przypominają tryb offline. I pewnie dlatego coś tam mamrotałeś o tym że wygląda to jak na PS2, albo że Nowy York w Spidermanie lepiej wygląda.

Xi3hlVS.jpg

8928DD31-1C6F-4CA9-842D-DCF6D3DF3B30.jpeg

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

Ty jesteś kurva upośledzony xD 

Idź spać najebusie

Sam jesteś upośledzony, spać nie ide, bo ogrywam MSFS i Ratcheta do rana

Teraz, PIOTR8642 napisał:

@Whiskerale te twoje zdjęcia coś za bardzo przypominają tryb offline.

Xi3hlVS.jpg

8928DD31-1C6F-4CA9-842D-DCF6D3DF3B30.jpeg

A jestem online cały czas

Opublikowano
4 minuty temu, Whisker napisał:

A jestem online cały czas

Kurwa, whisker...to odepnij net od konsoli i zobacz czy grafika w NY ci sie pogorszyła (musi bo sam widzisz na zdjęciach jak tryb offline pogarsza grafike).

A jeśli nie pogorszyła, to znaczy że gra nie odpaliła ci z jakiegoś powodu trybu online. Nie wiem z jakiego. Może przeciążone serwery, może chuj wie co innego. Może napierdalasz przez wifi, a może z tysiąca innych powodów.

Opublikowano
18 minut temu, Whisker napisał:

Sam mam licencje pilota i bywałem w wielu krajach samolotami typu BOEING uwierzcie mi, lepsze wrażenia niż w tym symulatorze.

Xddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Xddddddddddddddddddddddddddd

Co w tym śmiesznego? Jesteś upośledzony czy co? To lata nauki i godzin wylatanych o czym ty pojęcia nie masz, takim łbom to nawet nie ma co tłumaczyć drogi szkolenia na licencje

14 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Kurwa, whisker...to odepnij net od konsoli i zobacz czy grafika w NY ci sie pogorszyła (musi bo sam widzisz na zdjęciach jak tryb offline pogarsza grafike).

A jeśli nie pogorszyła, to znaczy że gra nie odpaliła ci z jakiegoś powodu trybu online. Nie wiem z jakiego. Może przeciążone serwery, może chuj wie co innego. Może napierdalasz przez wifi, a może z tysiąca innych powodów.

Potestuje jeszcze, dzięki ;) 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

Człowiek gra prawie pół wieku, ale nigdy bym się nie spodziewał, że jakiś obóz konsolowy będzie rywalizował z największym konkurentem - symulatorem samolotu.

26 minutes ago, Whisker said:

ale na konsolach nie upodlajmy się tak nisko, miejmy godność - Amen.

Amen, Bracie.

Opublikowano
9 minut temu, Whisker napisał:

Potestuje jeszcze, dzięki

Zobacz czy masz jeszcze to ściągniete.

Graficzna różnica między trybem offline i online musi być bardzo duża. I nie ma chuja, u ciebie też. Więc potestuj, bo moim zdaniem grałeś na offline.

480121406.jpg

480121390.jpg

Opublikowano

Ok, dziś jeszcze potestuje i sprawdzę bo w grze jestem już dużo do przodu a do rana sporo czasu zostało :) wyspie się za tydzień 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

K#rwa, Whisker znów najebany wkleja te same screeny sześć postów pod rząd :yao:
I to jeszcze jakieś gówno rozmazane, gdzie chociażby po HUDzie widać, że chłop coś ewidentnie spierdolił, bo o ile tekstury mogły gdzieś się nie doczytać to HUD powinien być ostry, jak żyleta.

Opublikowano
8 minut temu, Wredny napisał:

K#rwa, Whisker znów najebany wkleja te same screeny sześć postów pod rząd :yao:
I to jeszcze jakieś gówno rozmazane, gdzie chociażby po HUDzie widać, że chłop coś ewidentnie spierdolił, bo o ile tekstury mogły gdzieś się nie doczytać to HUD powinien być ostry, jak żyleta.

Ty serio jesteś odklejony! To są screeny bezpośrednio z konsoli po magicznym użyciu  funkcji XSX o której pojęcia nie masz Grając nadal na x360 (ale podpowiem taki przycisk na dole)

66166A4A-D8F2-41D7-AC0F-9D87D10B7BC3.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
7 minut temu, Whisker napisał:

Ty serio jesteś odklejony! To są screeny bezpośrednio z konsoli po magicznym użyciu  funkcji XSX o której pojęcia nie masz Grając nadal na x360 (ale podpowiem taki przycisk na dole)

66166A4A-D8F2-41D7-AC0F-9D87D10B7BC3.jpeg

WREDNY jaka konfitura, rozdaje minusy za opinie, ale będziesz bojkotowany człowieku za takie coś, leć na komisariat 

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Słuchaj, jebany alkoholiku - rozdaję minusy za pijacki bełkot, wklejanie ch#jowo zrobionych screenów i przedstawianie tego jako dowód rzeczowy, a nie jak ty - gdziekolwiek, byle się zemścić.
No i za ten bezsensowny podjazd z "odklejonym" i zdjęciem pada - to raczej Tobie taka instrukcja by się przydała, bo ewidentnie nie potrafisz robić (albo zrzucać i wklejać na forum) screenshotów w normalnej jakości.
Konfitura? A gdzie ja na kogoś donosiłem? Dostajesz minusy, bo robisz śmietnik, jak najebany wujek na weselu - a nie "za opinie" :facepalm:

Opublikowano

Ojoj, czytam ten piracki bełkot i widzę, że kto się klapem urodził multiplatformowcem nie umrze.

Przypomnę tylko, że w Whisker ma coś z tymi screenami i chyba je retuszuje przed wrzuceniem ich na forum - była raz akcja, że pokazywał Valhallę z PS5, z wyblakłymi kolorami i w chuj nieostre. Zdjęcie z Origins które wwrzuciłem z mojego XOS wyglądało bez porównania lepiej - ostrzej i z piękniejszymi kolorami.

Kolego, taka rada, sprawdź proszę czy masz aktywne 4K w opcjach wyświetlania konsoli. Nie nabijam się, kiedyś wpadłem do znajomego na partycję Diablo na PS4 i pomimo ekranu 1080p wszystko ewidentnie było nie tak z ostrością obrazu (gram od ćwierćwiecza, to się zauważa). Sprawdzam w opcjach, a tam 480p. :shieeet: Serio, warto sprawdzić, bo szkoda gier i telewizora. ;)

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem to gra wygląda lepiej online jak offline? Że co proszę? W historii gamingu każda gra, która posiada online zwykle miała w tym online słabszą grafikę, żeby dać 60fps i było płynniej. Tutaj zaś mamy na odwrót? Hahahahhahahahahahhaa przecież nawet ludzie stękają co rusz, że w życiu nie chcą gier always online, a tu żeby mieć ciut lepszą grafikę trzeba być online XD MS robiło zawsze wszystko na odwrót, ale to jest już jakaś abstrakcja :D  Jeszcze te ceny DLC :D

Tak właśnie wyglądają popierdółki F2P. No, ale czym się właśnie staje GP jak nie usługą w pół do F2P. Brawo MS za takie dymańsko naiwniaków. BRAWO!

Najgorsza generacja w historii konsol jeśli chodzi o MS. Tego już nic nie przebije XD 

Opublikowano

jaka ofensywa na whiskera

hahahahahahahahahahahHahshaha

Opublikowano
6 minut temu, Donatello1991 napisał:

Tutaj zaś mamy na odwrót? Hahahahhahahahahahhaa przecież nawet ludzie stękają co rusz, że w życiu nie chcą gier always online, a tu żeby mieć ciut lepszą grafikę trzeba być online XD MS robiło zawsze wszystko na odwrót, ale to jest już jakaś abstrakcja

Czy ty masz choć gram mózgu między tymi uszami? Jak myślisz ile GB (tera?) zajmowała by gra z taką grafiką jak ta w online odwzorowująca cały świat (dosłownie)?

Opublikowano

Tu nie trzeba żadnej ofensywy, przecież on sam się wpierdala pod tory i krzyczy "jebać pkp". Nic dziwnego, że przegrywa w starciu z pędzącym po szynach składem :asax:

1 minutę temu, PIOTR8642 napisał:

Jak myślisz ile GB (tera?

Dane dla całego globu z map Binga liczone są w setkach petabajtów, uściślijmy. Ja zapytam inaczej: czy Ty na serio odpisujesz spermiakowi i oczekujesz jakiegoś dialogu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.