Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Wystarczy chwile pograć w ten symulator i samemu wyrobić opinie a widzę że tutaj tylko ja najwiecej pograłem w to gówno. 

Niekorzystne screeny, ja pierdole kto to wymyślił, grałem to wstawiałem bez koloryzowania z najlepszymi ustawieniami a nie „pod słońce” itd gdzie widać tylko HDR a nie podłoże. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 930,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 minuty temu, KarolJanuszGejmingu napisał:

No cały Twitter dziś płacze że śmiechu co oni wydali to jest symulator? XD

Zobaczcie gracze PlayStation na ten model zniszczeń XD

Ja pierdole Ace combat na PSX miał lepsze XD

No kilka niedociągnięć jest XD

https://youtu.be/jQ_DrDlluqQ

I tutaj idealnie jest pokazane jak po kolizji gra klatkuje wchodząc do MENU! ta gra czasami spadki ma do 5 klatek

Opublikowano

Po wczoraj wszystko jest jasne.

Jak bot wchodzi do cewu to tak
image.thumb.png.af9c8c292a58ff86c383a7e72535f3dd.png

A klapy? Tak tylko przemykają

image.thumb.png.3ddd34023ad0a3a00783edc0758422f8.png

Opublikowano
11 minut temu, Whisker napisał:

Niekorzystne screeny, ja pierdole kto to wymyślił, grałem to wstawiałem bez koloryzowania z najlepszymi ustawieniami a nie „pod słońce” itd gdzie widać tylko HDR a nie podłoże. 

Whisker dobra, już daj sobie siana. Odpaliłeś tryb offline z chujową grafiką, nawet o tym nie wiedząc. Później napstrykałeś zdjeć telewizora jakimś chujowym aparatem w telefonie temu trybowi offline. I tak ruszyłeś wczoraj na krucjate po forach przeciwko MFS. Ale dopiero później dotarło do ciebie że zrobiłeś z siebie debila. I teraz jeszcze sie tego trzymasz i sie usprawiedliwiasz bzdurami.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Chyba tylko najbardziej ortodoksyjne boty wierzyły, ze nadchodzi mesjasz generacji. Miało być jak nigdy skończyło się jak zawsze:

upokorzeniem i łzami zielonych karaluchów. Swoją droga jaranie się przed premiera jakiegoś podrzędnego symulatora to już niezła desperacja..

Opublikowano

Najlepsze w tym wszystkim jest to: Nie da się ukryć, że MSF wygląda bardzo ładnie ( o żadnym nextgenie nie ma mowy, bo ta gra to swego rodzaju streaming) ale w jakimś świetle postawi to takie HALO Infinity XD Przecież to będzie prank i kompromitacja generacji jednocześnie :D

Opublikowano

Najlepszy to tu będzie whisker który ustawił tryb offline z taką grafiką i poleciał z nią jebać MFS po forach...

480121406.jpg

...a później jak sie zorientował że ta grafika ale w online to tak wygląda...to nagle przestał zdjecia pstrykać i uciął temat.

480121390.jpg

Opublikowano

o kurwa chlopaki ktoś odpalił MFS na PS5 :obama: 

kurwa jak to wygląda, nie wiedziałem że PS5 stać aż na taką jakość :obama: 

Spoiler

aRMLfBa.png

wBqTyHn.png

7 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Opublikowano

Żeby chociaż IV dało się na PS5 odpalić :potter:

Opublikowano
36 minut temu, Bzduras napisał:

Jak bot wchodzi do cewu to tak
image.thumb.png.af9c8c292a58ff86c383a7e72535f3dd.png

A później ten niby git bot obskakuje wpierdol na spacerniaku za bycie frajerem ;)

Opublikowano

Ależ incydent kałowy u klaperskich :obama:

Miało być tak pieknie, mialy być eksy na sonkę, miała być dominacja. A tu pierwszy ex na najpotężniejsza konsole w historii ludzkości rozpyerdala klaperskich jak nawóz po polu buraków, Sonka technologicznie nie wyrabia pół roku po premierze, eksów ni ma, w CW zostały tylko klaperskie alterkonta i alkoholicy, a plejsmieciara5 zostaje najgorszą konsolą stacjonarną XXI wieku.

Nie dziwę się Whiskerowi, że pije z rozpaczy :shieeet:

Opublikowano

Ja tam Miętusa nie znam jakby co

Opublikowano

hahaha jak ten mfs wygląda biednie :dynia: tam gdzie jest dorobiony to jest 5 fps :dynia:

Pierwsza zasada mfs:

NIE LATAJ ZA NISKO BO TAK NIE WOLNO:dynia:

Opublikowano
10 minut temu, MYSZa7 napisał:

Żeby chociaż IV dało się na PS5 odpalić :potter:

a racja, zapomniałem że ta c0rva bez gier nie ma nawet wstecznej z prawdziwego zdarzenia, a 'hity' z ps4 i tak nie chodzą w standardzie nowej dekady 60fps/4k bez kupna remasterka za 3,5 bomby :dynia:

Opublikowano

Najśmiesznieje jest to, że testy pokazują mega stabilne 30 klatek ze sporadycznymi skokami powyżej tej wartości. Najważniejszy autorytet PC-towy na forum, który ma problemy ze znalezieniem ludzi do grania po sieci, jednak ma 5 fpsów i chuj. Działa u wszystkich, ale u niego znowu nie. :pawel: 

Opublikowano

Daj te filmiki z fpsami na series X. 

Nie ukrywam - u mnie też jest stabilnie, wystarczy włączyć autopilota i nie ruszać prawą gałką. 

Dopiszcie tam do instrukcji jak grać! :teehee:

Opublikowano

Ja kuźwa myślałem, że w tej grze można założyć własną firmę i dostawać zlecenia, wykonywać misję. Coś na zasadzie SnowRunner, albo EuroTrack, a tu ujaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. 

Opublikowano
17 minut temu, easye napisał:

Daj te filmiki z fpsami na series X. 

Nie ukrywam - u mnie też jest stabilnie, wystarczy włączyć autopilota i nie ruszać prawą gałką. 

Dopiszcie tam do instrukcji jak grać! :teehee:

no wiem, ale U CIEBIE NIE DZIAŁA I NIE MA LUDZI DO ONLINE :dynia: 

Opublikowano

No tak jak pisałem - chłop nawet kamery nie obraca, a co jakiś czas jest 18 klatek. Co dopiero jakby zaczął ruszać kamerą :reggie:

image.thumb.png.d2f65db95836ab45547bed0be60bf6f1.png

W kokpicie FPS counter już wyłączony.

Bo gałką obraca...

:dynia:

Opublikowano

To już są dwie zasady:

-NIE LATAJ NISKO BO TAK NIE WOLNO

-NIE OBRACAJ KAMERY BO TAK NIE MOŻNA

Komedia:yao:

Żeby ta gra jeszcze gameplay miała:ragus:

Edytowane przez PanKamil

Opublikowano
22 minuty temu, maciucha napisał:

kupna remasterka za 3,5 bomby

Pisze to kolega który daje się ruchać największemu rakowi branży czyli nintendont które sprzedaje zwykłe porty ze starszych konsol w rozdziałce 720p albo niższej w 2021 roku za trzy paki i tylko przez ograniczony czas a pózniej tylko używka za miliony monet.

c8b.jpg

Opublikowano

Pełny screen:

image.thumb.png.4cab0ba2cd400ea9b45555090c66245b.png

Wnioski:

- izi wyrwał sobie screena z Series S, słabszej konsoli

- z preview buildu

- z półsekundowym przycięciem

- z całego filmiku, w którym gość rzuca zdanie "framerate is pretty much solid 30fps"

- przyciął go odpowiednio na potrzeby swojej tezy

- i próbuje przekonać foruma, że tak to wygląda cały czas

That's how blacha works

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.