Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 minut temu, easye napisał:

W kokpicie FPS counter już wyłączony.

Bo gałką obraca...

:dynia:

masz na pierwszym filmie jak pięknie obraca kamerą, oczywiśc 30 klatek mocno, ale tobie znów nie działa

co za "zaskoczenie" :dynia: 

Opublikowano

Boty są niekonsekwentne. Zarzucają klapom, że Ci grają tylko w graficzkę, ale jak wyszło coś od :xboxssie:i mogą sobie obejrzeć graficzkę na YT, to już zbiorowe trzepanko i ochy i achy jaka ta graficzka jest ZAJEBISTA. 

Baronowie gamingowych światów walczą symulatorem.

Opublikowano

Ja się zastanawiam jak zieloni grają i podziwiają jak xsx bestia generuje.... 1440p:pawel:

Opublikowano
3 minuty temu, Figuś napisał:

Pisze to kolega który daje się ruchać największemu rakowi branży czyli nintendont które sprzedaje zwykłe porty ze starszych konsol w rozdziałce 720p albo niższej w 2021 roku za trzy paki i tylko przez ograniczony czas a pózniej tylko używka za miliony monet.

c8b.jpg

Kolega śmieje się z nintendo a nie kojarzę aby miał kiedykolwiek ich konsole więc akurat polecam sobie switcha sprawić. Odkryjesz tyle dobra co nigdy na playstation nie było ;)

A Whiskers może da speed test swojego łącza bo coś nie wierzę w ten szybki net. 

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

masz na pierwszym filmie jak pięknie obraca kamerą, oczywiśc 30 klatek mocno, ale tobie znów nie działa

co za "zaskoczenie" :dynia: 

image.thumb.png.e076a4d24732827dc616c3183b7ee835.png

Na 2 filmiku zawsze jak podlatuje blizeju i zaczyna mu spadac licznik przełącza widok - ewidentnie jakis bot to kręcił!

3 minuty temu, PanKamil napisał:

Ja się zastanawiam jak zieloni grają i podziwiają jak xsx bestia generuje.... 1440p:pawel:

Też nie rozumiem dlaczego wszędzie piszą o grafice 4k, skoro gra działa w 1440p.

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

Kolega śmieje się z nintendo a nie kojarzę aby miał kiedykolwiek ich konsole więc akurat polecam sobie switcha sprawić. Odkryjesz tyle dobra co nigdy na playstation nie było

Nie jestem ich targetem, raptem jedna gra mnie od nich interesuje ale od 3 lat nic w tym temacie nie słychać

Opublikowano

Kupić Switcha dla ogrania Odyssey i Zeldy, a później ojebać szrota. Tyle.

Opublikowano

Nie wierze, boty wojują kurwa symulatorem tupolewa, wrzucają screeny, analizy, prowadzą dyskusje jak na forum diablo, a mówimy o grze, w której startujesz i idziesz spac. 

Zieloni chcieliby latać, a prezentują  niziny upodlenia i upokorzenia. Jaki będzie następny hit, symulator traktora?

p.s Switch nie dla zielonej biedoty, analogicznie jak z nextgenowymi grami ;)

Edytowane przez izon

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Też nie rozumiem dlaczego wszędzie piszą o grafice 4k, skoro gra działa w 1440p.

ty pisałeś, że 1260p z PS5 na 4K wygląda obłędnie, więc 1440p to już w ogóle poziom PS6 :pawel: 

pięknie wyjaśniany klapoblacharz, aż miło patrzeć :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Kupić Switcha dla ogrania Odyssey i Zeldy, a później ojebać szrota. Tyle.

Tak też zrobiłem :lapka:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

ty pisałeś, że 1260p z PS5 na 4K wygląda obłędnie, więc 1440p to już w ogóle poziom PS6 :pawel: 

No gdyby tylko nie te 24 fpsy...

Wolalbym 1260 w 60 jak to jest na PS5. 

Opublikowano

Nie no ale jakbym miał tak obiektywnie (i zupełnie bez sensu, bo przecież skala jest nieporównywalnie inna) zestawić najnowszego Ratcheta i MFS to sorry, ale gra insomniac powoduje opad szczęki przepiękną graficzką, zatrzęsieniem efektów cząsteczkowych i zajebiście intensywnym gameplayem, a MFS to... no cóż... symulator - grafika spoko, jak na skalę programu, "użytkowa" rzekłbym, a gameplay nudny i tylko dla fanów tego typu doznań.

Opublikowano

MSF dla mnie to wyłącznie ciekawostka, przelecieć się nad swoimi rodzinnymi stronami i jeszcze w kilka innych miejsc i tyle. Jak za darmo to czemu nie? A tutaj się kurwa o 5 fpsów kłócą, idź się easy spytaj lepiej czy czezky z Tobą w pokoju będzie spać na następnym zlocie, bo Ci się nudzi widze.

Opublikowano

Ok, to znowu czekamy na jakiegoś exa, ktory nie wyleci z dysku po godzinie :frog:

Szybko odwiesiliście rękawice.

Opublikowano
8 minut temu, Wredny napisał:

Nie no ale jakbym miał tak obiektywnie (i zupełnie bez sensu, bo przecież skala jest nieporównywalnie inna) zestawić najnowszego Ratcheta i MFS to sorry, ale gra insomniac powoduje opad szczęki przepiękną graficzką, zatrzęsieniem efektów cząsteczkowych i zajebiście intensywnym gameplayem, a MFS to... no cóż... symulator - grafika spoko, jak na skalę programu, "użytkowa" rzekłbym, a gameplay nudny i tylko dla fanów tego typu doznań.

Równie dobrze mogę porównac za chwilę FH5 do Ratcheta... Nie wiem czemu ma to służyć :) 

Teraz, easye napisał:

Ok, to znowu czekamy na jakiegoś exa, ktory nie wyleci z dysku po godzinie :frog:

Szybko odwiesiliście rękawice.

Przylecisz z podkulonym ogonem w listopadzie, oj przylecisz :)

Edytowane przez Shago

Opublikowano

Jak ta GRA prezentuje się na oledzie to ja nie mam pytań, next gen pełną parą

863C5184-C4E3-4225-8070-5F147D57197C.jpeg

68710E23-B193-48EC-99EE-227C0430FFAB.jpeg

Opublikowano

no izi zejdzie za moment z leków i będzie "OMG tylko PlayStation", potem w listopadzie "Godrizon 5? SZCZYTOWA FORMA GAMINGU" aż z końcem roku kupi sobie RTXa 30xx i foruming będzie wyglądał niej więcej tak "KONSOLE? GÓWNO DLA DZIECI"

whisker, na plejaku znalazłeś ustawienia 4K czy też śmigasz w 480p?

Opublikowano
3 minuty temu, Shago napisał:

Równie dobrze mogę porównac za chwilę FH5 do Ratcheta... Nie wiem czemu ma to służyć :) 

To ma służyć CW, przecież w drugą stronę są śmieszki z Ratcheta, że ma jakąś śmieszną rozdzielczość, podczas gdy MFS to prawdziwy next gen i 4K (a gówno prawda z tym ostatnim).
Zresztą napisałem, że takie porównanie jest

11 minut temu, Wredny napisał:

zupełnie bez sensu, bo przecież skala jest nieporównywalnie inna

więc zrobiłem to tylko na potrzeby CW w odpowiedzi na śmieszkowanie z drugiej strony.

Opublikowano

No ale i tak chyba lepiej przelecieć się na majorke i wyjebać z dysku niż kupić ratcheta 15 z tym samym gameplayem od 20 lat za 3 i pół bomby  :)

Opublikowano
12 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

no izi zejdzie za moment z leków i będzie "OMG tylko PlayStation", potem w listopadzie "Godrizon 5? SZCZYTOWA FORMA GAMINGU" aż z końcem roku kupi sobie RTXa 30xx i foruming będzie wyglądał niej więcej tak "KONSOLE? GÓWNO DLA DZIECI"

whisker, na plejaku znalazłeś ustawienia 4K czy też śmigasz w 480p?

No widzisz nie zaszufladkujesz mnie - gram w co chce na czym chce - prawdziwy pasjonat gier, przeciwieństwo chłopaków z Podlasia teoretyków gamingu, którzy trzepią najwięcej postów nie posiadając żadnego nextgena, ani dobrej karty graficznej. :dunno:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.