Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 932,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
9 minut temu, Ins napisał:

Ani Returnal, ani Ratchet to nie jest true next-gen. Nie chlaj tyle. Ratchet i te wymiary to niezła ściema i nic nie warty feature. Returnal fajna gierka ale i nawet grafiki ta gra nie ma nie mówiąc o next genowych ficzerach.

Pokaz mi lepiej wyglądający tytuł na XSX i nie chodzi o Dual sense ani ssd tylko o jakość. Nie lubię się posiłkować Digital F ale obi przyznali jednoznacznie ze lepiej wyglądającej gry nie ma. Zreszta mam obie konsole i ogrywam na bieżąco nowości i powtórzę! Nie ma lepiej wyglądającej gry niż Ratchet i jest to jedyna gra w której czuć przeskok między generacjami

7 minut temu, messer88 napisał:

Returnal 1080p nextgen chyba procenty są spożywane :)

No można tez grać w DOOM 1 w 8k, już przestańcie się tak spuszczać nad rozdzielczością bo chuja wam to daje, liczy się jakość, wykonanie, detale, już kiedyś pececiarze chcieli się w to bawić i przegrywali z kosnolami

Opublikowano

Ratchet wygląda jak next gen na cutscenkach. W grze nawet przy najlepszych momentach nie ma tego skoku, o którym biadolisz. No i trzeba dodać, że czesto gra nie wyglada zbyt nextgenowo. No ale klapy przecież prawdy nie powiedzą. Tak samo jest w przypadku MFS, czasem lepiej niż życie, czasem średnio.

Tak więc przestań ściemniać pijaku. Mam te same konsole, te same gry i ten sam telewizor więc w dupe sobie wsadź tę twoją prawdę objawioną. 

Natomiast co do Returnala to proszę zamilcz. Fajny rogalik ale jakby to wyszło na PS4 to nikt by nawet tam nie piał z zachwytu nad oprawą.

Opublikowano
5 minut temu, Ins napisał:

Ratchet wygląda jak next gen na cutscenkach. W grze nawet przy najlepszych momentach nie ma tego skoku, o którym biadolisz. No i trzeba dodać, że czesto gra nie wyglada zbyt nextgenowo. No ale klapy przecież prawdy nie powiedzą. Tak samo jest w przypadku MFS, czasem lepiej niż życie, czasem średnio.

Tak więc przestań ściemniać pijaku. Mam te same konsole, te same gry i ten sam telewizor więc w dupe sobie wsadź tę twoją prawdę objawioną. 

Natomiast co do Returnala to proszę zamilcz. Fajny rogalik ale jakby to wyszło na PS4 to nikt by nawet tam nie piał z zachwytu nad oprawą.

Jaki masz telewizor? Bo jak masz G1 to serio ślepy jesteś, nie powiesz mi że Ratchet  nie jest next genowy, dalej rzucasz pierdoly a nie argumenty, dasz w końcu jakieś porównanie? Co widziałeś lepszego niż Ratchet? 

Opublikowano

Dyskusja z Insem o czymkolwiek co dotyczy Sony...:dafuq:

Opublikowano
Godzinę temu, Whisker napisał:

Jaki masz telewizor? Bo jak masz G1 to serio ślepy jesteś, nie powiesz mi że Ratchet  nie jest next genowy, dalej rzucasz pierdoly a nie argumenty, dasz w końcu jakieś porównanie? Co widziałeś lepszego niż Ratchet? 

Tak mam G1 w 65 calach. Jak mi powiesz, że MFS nie jest next genowy to ślepy jesteś. Rzucasz pierdoły, a argumentów brak. To że nie widziałem ładniejszej strzelanki od ratcheta nie oznacza, że czuć next gena. To takie samo pierdololo jakbym powiedział, że skoro nie ma ładniejszej ścigałki niż Forza Horizon 4 oznacza, ze ten tytuł jest next genowy. Dasz w końcu jakieś porównania?

PS. Niezły z ciebie chlor. Pytałem na PW Ciebie w sprawie promocji G1 i jak to wyglądało w Twoim przypadku i nie pamiętasz. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano
7 minut temu, Ins napisał:

Dyskusja z izim w ogóle :yao:

Nie no, za bardzo merytoryczne porady w kwestii PC to dla easye nic tylko :hi:

Opublikowano

A nie wiem. Nie zaglądam tam od premiery serii 3xxx, czyli od momentu kiedy nie udało mi się kupić 3070/3080 w normalnej cenie. 

Opublikowano
42 minuty temu, Whisker napisał:

Nie czaruj już tutaj telewizorem. @Ins pieknie wyjaśnił to twoje pierdololo o next genowości Racheta. A te brednie o Returnalu i według ciebie next genowej oprawie pozostawie bez komentarza, bo taki ze mnie miły gość.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
39 minut temu, Whisker napisał:

Stary po co się wysilasz. Chuj, że większość redakcji, DF oraz GRACZE uznali, że są to najlepsze graficznie gry na rynku, ale jakiś gościu co nie umie sobie dobrze skalibrować tv będzie piardolić kocopoły:) Jakby te gry były dostępne w gamepassie to zieloni pisali by krolspencer i najlepszy next gen w historii - taka smutna prawda jeżeli chodzi o to community..

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

gościu co nie umie sobie dobrze skalibrować tv będzie piardolić kocopoły

Róznica w grafice Racheta na skalibrowanym vs nieskalibrowanym G1 = gamechanger. Klapy nie zmieniajcie sie.

Opublikowano

Izon właśnie osiągnął wyższy poziom autyzmu z tym tekstem o kalibracji. Coś nie bardzo ogarniasz temat jeżeli chodzi o moją osobę i telewizory. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Komuś się chce dyskutować z botami? Tam niema żadnej gry która ukazałaby moc kloca, nawet dobrego exa niema. Z czym te pachołki tu wyskakują. 

Z nimi taka licytacja na temat gier to głupota, tak samo jakbyś zobaczył gościa co przyszedł na licytacje czegoś ekskluzywnego z 4zł w kieszeni. 

Przypominam, że teraz Xbox to taka biedna odnoga świata PC gdzie jest prawie wszystko, a na klocu sporo niema i jeden sklepik. 

Masz Xboxa? Czekasz co miesiąc w modlitwie o dobrego indyka, bo kupiłeś konsole dla GP? Można uszanować, ale powinniście znać swoje miejsce. 

Opublikowano

Czy można być bardziej suchym o żuroma? Ano można. Wystarczy być żuromem i pisać więcej. Jak tam twój next gen?

Opublikowano

Pamiętajcie klapy. Wystarczy jeden nie z waszej sekty i nagle narracja zaczyna się sypać:

E83Alq2WEAwl3mK?format=jpg&name=large

E83AkGZX0AYW9FA?format=jpg&name=large

E83AQ5HXEAYpiEb?format=jpg&name=large

E83AYf5XIAA3H-9?format=jpg&name=large

Tak jak pisałem, czasem jest meh, a nie next gen. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano
2 godziny temu, Whisker napisał:

Najlepiej w temacie HADES, wszyscy z Xboxa biorą tryb Easy to czujecie jakby dostawali po twarzy w takim wybornym Demon Souls które każdy gracz na PS5 skończył?

A co miał innego do roboty ten każdy gracz na ps5 na tej szmacie bez gier? Nie ma w co grać to można robić 150 podejść do jednego bossa, a jak się ma listę 200 sztosów za 4zł od Spencera, to trzeba szanować swój czas.

Opublikowano

No gra wszech czasów. A na klocu co? Samolociki? :yao:

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

@Dave Czezky

Czy mógłbyś wyjaśnić jeszcze raz czemu najlepsze klaperskie soulsy (bo excluzywne) są kupskiem nawet w porównaniu do DMC2? Nie ma sensu niszczyć tego sonowskiego exa ze "zwykłym" Ninja Gaiden więc liczę na kreatywność w przypadku odpowiedzi.

Opublikowano

Zestawiać slashera z arpg... :yao: Taki właśnie obraz niedouczonych i bez gustu botów dla których liczy się, że dają za darmo. :xboxssie:

Opublikowano

Żulom whisker i izon ostatnimi obroncami plejsmieciary xD

To jest kurva upokorzenie i ostateczny upadek marki.

Reszta klapów zwiała z CW w panice jak USA z Afganistanu :shieeet:

Opublikowano
Godzinę temu, maciucha napisał:

A co miał innego do roboty ten każdy gracz na ps5 na tej szmacie bez gier? Nie ma w co grać to można robić 150 podejść do jednego bossa, a jak się ma listę 200 sztosów za 4zł od Spencera, to trzeba szanować swój czas.

W ogóle sugerowanie że jakiekolwiek soulsy są trudne xD 

Opublikowano

Upadek? Raczej kolejne zwycięstwo marki Playstation nad Xboxem w tej generacji. Czyli jak zawsze. :kaz:

Opublikowano
6 godzin temu, Jordanensis napisał:

Upadek? Raczej kolejne zwycięstwo marki Playstation nad Xboxem w tej generacji. Czyli jak zawsze. :kaz:

Tutaj chyba nikt nie ma wątpliwości, główny temat dla botów to gry z PlayStation więc coś jest na rzeczy. Nawet te szoty od Insa z Ratcheta to jak na razie pierwsza liga w porównaniu z brakiem takich tytułów na Xa i nawet Psycho 2 do tego poziomu nie dobije.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.