Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Najlepszym exem jakiego ma Xbox to mozliwosci ogrania tych wszystkich sztosow za max 55 Pln miesięcznie, tym czasem niebiescy drugi raz ta sama gra za jedyne 319 pln nawet mi was nie żal :yao:

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

55zł, 319zł, 4zł, 350zł... 

Jak to mówią kto bogatemu zabroni. Przynajmniej kupujemy co chcemy, gramy w lepsze gry i jak kupimy to posiadamy. Nie żebrzemy i nie wypożyczamy jak wy.

Wam już tak siadło na głowę boty, że wojujecie grami multi :yao:

Opublikowano

Nie masz jakiegos filmiku z lore z soulsow do obejrzenia? 

JA PIERDOLE, JARANIE SIE FABUŁA W SOULSACH XDDDD Jeszcze kasztan skleja jakies historyjki z tekstow z opisu przedmiotów XDD chory łeb

Opublikowano
34 minuty temu, Jordanensis napisał:

Jak to mówią kto bogatemu zabroni. Przynajmniej kupujemy co chcemy, gramy w lepsze gry i jak kupimy to posiadamy. Nie żebrzemy i nie wypożyczamy jak wy.

Wy tylko napierdalacie speedruny ze stoperem w ręku, żeby zdążyć przed poniedziałkiem nakleić etykiete inposta i dalej gonić gre do żyda. Czy można sobie wyobrazić wiekszy poziom zezwierzęcenia? Tacy z was bogacze że koń by sie uśmiał. 

Opublikowano

Jedyną grą jaką kiedykolwiek sprzedałem to był Dead Space 3 - 2 dni po premierze. Sprzedałem za połowę ceny i kupiłem wersję Deluxe dla stroju Witness The Truth.

Straciłem 20funi dla stroju, a potem zamówiłem jeszcze koszulkę. Dlaczego? Bo dbam o szczegóły. Moje postacie wyglądać muszą mrocznie i klimatycznie.

Nigdy też nie kupiłem i nie kupię używki. Mam swoje zasady :mog:

Spoiler

hzH7TVc.jpg

Teraz u mnie Digital wersja PS5... :kaz:

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

Przewidywana sprzedaż PSychonauts 2

PS - 800 tyś egzemplarzy

Xboxy - 20 egzemplarzy 

Gra promowana i ocyganiona jako ex Xśmiecia i zerowe wsparcie od fanbazy. Firmie grozi upadek, następuje przejęcie przez Sony i grafa w końcu przy trójce trzyma wielki poziom.

Opublikowano
23 minuty temu, Jordanensis napisał:

Teraz u mnie Digital wersja PS5... 

Kupiłeś?

Opublikowano
35 minutes ago, Donatello1991 said:

Przewidywana sprzedaż PSychonauts 2

PS - 800 tyś egzemplarzy

Xboxy - 20 egzemplarzy 

Gra promowana i ocyganiona jako ex Xśmiecia i zerowe wsparcie od fanbazy. Firmie grozi upadek, następuje przejęcie przez Sony i grafa w końcu przy trójce trzyma wielki poziom.

Microsoft nie jedne super studio zepsuł - np Rare które pod skrzydłami Nintendo wydawało super gierki, a po przejściu do Microsoftu nakazano im robienie avatarów do X360. 

Lionhead też zaorany. Karva przecież pierwszy Xbox miał umowę na exy z FROM i nawet to spierdzielili. Remedy, Mistwalker i kilka innych.

Wiecie jakie studio następne padnie z powodu głupoty Microsoftu? Arcane Studio. Wspomnicie moje słowa. Deathloop będzie jeszcze spoko, a dalej już tylko nieciekawe kupska. 

Opublikowano

Dyskutowanie z klaperskimi nt gier, powodzenia :shieeet:

Te tumany nie rozpoznają dobrej gry nawet gdy im ją pod nos podstawisz. Mózgi nieuleczalnie zjechane cinematic experience i ideologią plejstejszyn, te przypadki nie kwalifikują się do leczenia.

Pan Spencer podsuwa GRACZOM sztos za sztosem, wszystko za grosze w Godpassie. Klapy jaranko remasterami, wróć, directors cutami, po 3 stówki :kaz:  Proszę nie nazywać tych niebieskich robali GRACZAMI, to zniewaga dla graczy.

Opublikowano

Posiadacze Xboxa chwalą się usługą za 700 pln rocznie, w której mają multiplatformy dostępne czasowo.

Gdybym powiedział Mendrkowi 10 lat temu, że Xbox będzie w tak ujowej kondycji jak dziś, to by uznał że stałem się potwornym trollem ;)

Opublikowano

No, debilizm u niebieskich gównojadów jest większy niż sądziłem. 

Opublikowano

Najlepsza beka jak w regularnych topicach naczelni boto-bezbecy fanatycy Xboxa wymieniają sztosy w GP pisząc że nastał wspaniały okres dla tej beka-konsoli. MFS, Ascent, 12 minutes, Psychonauts 2 VS DS,Returnal, Rachet, GoT IKI. XDXDDDDDDD

Opublikowano

Gearsy, Forzy Horizon, Halo, Ori, MFS to też czasowe multiplatformy? 

W którym temacie się nie pojawisz, to od razu jesteś do wyjaśnienia, taki slinotok bez ładu i składu produkujesz na tym forum :)

Opublikowano
1 minutę temu, Shago napisał:

Nie widzę żebym pisał o czasowości.

Opublikowano
11 minut temu, Mendrek napisał:

Posiadacze Xboxa chwalą się usługą za 700 pln rocznie

700pln?

To ja chyba po znajomości od dawna mam po 4zł/3msc albo 4zł/1msc. Ale nie mów innym klapom bo z zazdrości znowu obsrają sobie majty i płacąc 350zł za gre o wiewiórce na 7 godzin, zrozumieją że sa etatowymi frajerami z czapeczką ze śmigiełkiem :kaz:

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał:

Nie widzę żebym pisał o czasowości.

O lol, to akurat do Mendrka było ;), się wladowaliscie we 3 w międzyczasie..

Opublikowano
4 minuty temu, Shago napisał:

W którym temacie się nie pojawisz, to od razu jesteś do wyjaśnienia, taki slinotok bez ładu i składu produkujesz na tym forum :)

A tak zapomniałem o starociach z POPRZEDNIEJ generacji

I o jednej grze która ledwo jest grą brrrrr puste niebo nuda śmigiełko brrrrr.

Sam się jak zwykle orasz.

Opublikowano

Za 4zł w gamepassie jakoś przeboleje brak polskiego. Gorzej jakbym miał jak ostatni niebieski frajer zapłacić za to 250zł.

Opublikowano

Piekne cenowe jebanko Sony urządza swoim retardom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.