Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Nikt nie każe nikomu tego kupować w tej cenie, tak jak i wam nikt nie każe kupować gamepassa po normalnej cenie.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 935,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Z tym że Game Pass za pełną cene czyli 55 zł to nadal świetny deal, jeśli weźmiemy pod uwage ile i jakie gry są w usłudze

Opublikowano
3 minuty temu, Jakim napisał:

Nikt nie każe nikomu tego kupować w tej cenie, tak jak i wam nikt nie każe kupować gamepassa po normalnej cenie.

No ale ale...ale przecież was stać!

Opublikowano
7 minut temu, Jakim napisał:

Nikt nie każe nikomu tego kupować w tej cenie

Kupisz za rok jak będzie po 150zł. Akurat razem z pecetowcami :dynia:

Tylko ty bedziesz ogrywał wtedy bieda wersje :D

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

dobre guwno obesrane jest na plejkach że klapy dlckiem wojują wyspą kiki a pewnie żaden nawet w to nie zagra, no ale cena nextgenowa to trzeba się jarać 

Opublikowano

Sam fakt wojowania DLC...czy można jeszcze bardziej upaść?

Opublikowano

Przecież playsztama 4,5 jest bez gier. Na XSX ciągle wychodzą jakieś gierki w GP od Pana Spencera. 

A u was w tym niebieskim szambie co tam wyszło od czasu wiewiórki zbierającej śrubki? Coś sie zanosi w tym roku, czy ni chuja?

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano

Może na jesień bo w tym roku plejbeka nie domaga z exami więc remasterek tlou 2 za 3 i pół bomby dla owieczek wjedzie aż miło  :)

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

A tak zapomniałem o starociach z POPRZEDNIEJ generacji

I o jednej grze która ledwo jest grą brrrrr puste niebo nuda śmigiełko brrrrr.

Sam się jak zwykle orasz.

MFS w dniu premiery na konsole to staroć? FH5 w dniu premiery to staroć? Psychonauts 2 w dniu premiery to staroć? Halo: Infinite w dniu premiery to staroć? Outriders w dniu premiery to staroć? Mam dalej wymieniać? Co ty typie pierdolisz? :)

Opublikowano

Mendrek i reszta klapiszczy pierdoli głupoty? No tego to się nie spodziewałem  :)

Opublikowano

Mendrek to już praktycznie przestał dyskutować. Rozyebany przez #fakty_i_argumenty musiał zamknąć się na dialog i nieudolnie wybielać Sony, ale co tu dużo mówić? Wystrzelali się z wszystkiego co mieli w ciągu pół roku (a i tak było tego nie wiele), a w ich planie wydawniczym zieje taka wyrwa, że ratują się gównododatkami i remsterami tak słabymi, że nawet bezkrytyczny izi pisze, że czuł się wydymany iki.

Cóż, PS5 najlepszy sprzęt do ogrywania gier z PS4 w najlepszej jakości, ale przyszłość to jedynie XSX i ich potężne 23 (+4) studia dostarczące najlepiej i najróżnorodniej. :banderas:

Opublikowano

Ciekawe jakie jeszcze dostaniemy ekskluzywne wersje demonstracyjne od sony w przyszłości! Mi się marzy demko asasyna w Japonii :wub:

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

Z tym że Game Pass za pełną cene czyli 55 zł to nadal świetny deal, jeśli weźmiemy pod uwage ile i jakie gry są w usłudze

No chyba że ktoś ma ograne wszystko co chciał to wtedy słaby deal. :cool:

Opublikowano
17 minut temu, Shago napisał:

MFS w dniu premiery na konsole to staroć? FH5 w dniu premiery to staroć? Psychonauts 2 w dniu premiery to staroć? Halo: Infinite w dniu premiery to staroć? Outriders w dniu premiery to staroć? Mam dalej wymieniać? Co ty typie pierdolisz? :)

No ty zacząłeś wymieniać gearsy czy forzy, jakieś ori ze Switcha.

Nie wspomniałeś, że grasz w wyobraźni w zapowiedzi za 7 bomb rocznie. Acz patrząc na nie, to są tak bardzo CPR-ami (copy-paste-reskin) że w sumie to zagrasz w starocie :dynia:

Outriders? Ta gra tak słaba, że wydawca nie miał z czego wypłacić tantiem twórcom? No idealna giera do gniot passa.

MSF? Ta pseudo gra wypełniona kokpitami i nudą? Plz, szanujmy się.

Sorry, tylko najgorszy frajer dziś kupiłby nowego Xboxa. Po globalnych wynikach widać, że świat już wybrał combo PS5 + Switch. A Sony i Nintendo zobowiązali się dostarczać najlepszy content.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.