Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 23.08.2021 o 21:54, Jordanensis napisał:

Wojować Psychonautem 2? Grą multi? :obama:

Gracze z Xboxem zagrają, bo przyzwyczaili się, że grają we wszystko co się im rzuca. Podkreślam słowo ''rzuca'', daje pasuje mniej, bo po czasie będzie zabrane.

A gracze Sony? Przeanalizują czy warto, czy im się podoba, czy warto poświęcić czas na tą produkcję i kupią lub nie. 

Trochę śmieszne czasy. Posiadacze Gamepassa niczym bogate Swagi się zachowują i wygląda to komicznie :yao: 

Sony Bogiem branży. 

giphy-downsized-large.gif

Ja tutaj widzę 4 super oceniane tytuły. Cztery na PS5 i jeden na XSX 

Ja tam widzę 3 fajne platformery na PS5 i jedną gówniana, przehypowana multiplatforme, która gameplayem została w czasach 360tki.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 936,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
14 minutes ago, messer88 said:

taki nowy ten Tomb RAider prawie jak Demon soulsy. 

Ale na XSX niema ładniejszej gry od Demonów. Wyjdzie dopiero DLC do Forzy Horizon i to tyle.

Opublikowano
19 minut temu, easye napisał:

Ja tam widzę 3 fajne platformery na PS5 i jedną gówniana, przehypowana multiplatforme, która gameplayem została w czasach 360tki.

No Ratchet to też raczej się nie rozwinął w ciągu ostatnich 20 lat.

Opublikowano

Wazne, ze graficzka jest, a na pc to w ogole by juz mu odpowiadalo, bo bylaby jeszcze wyzsza rozdzielczosc.

Opublikowano

Boty - „klapy to się tylko graficzka jaraja, janusze”

Also boty - „4k kurwa ma xboxie a space karen jest brzydka „

pajace XD 

Opublikowano

Microsoft niezle ma wyjebane na polskich graczy. Psychonauts 2 nawet bez napisów. Srają tym kakakanom na ryj, a Ci proszą o więcej. Sony to jednak inna liga..

8 minut temu, LiŚciu napisał:

Boty - „klapy to się tylko graficzka jaraja, janusze”

Also boty - „4k kurwa ma xboxie a space karen jest brzydka „

pajace XD 

To samo pomyślałem, debile do kwadratu :)

Opublikowano

polskie napisy xd w szkole nie bardzo szło klapom

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Microsoft niezle ma wyjebane na polskich graczy. Psychonauts 2 nawet bez napisów. Srają tym kakakanom na ryj, a Ci proszą o więcej. Sony to jednak inna liga..

To samo pomyślałem, debile do kwadratu :)

Gierka

- Press X to start. 

Izon 

- o chuj nie gram. 

Opublikowano

Swoją droga zieloni w końcu dostali bdb grę i jadą po niej aż (nie)milo. Idioci nie doceniają świetnego platformera bo nie dali tutoriala jak skakać po polsku. Prawdziwi janusze gamingu, rak branży.

Edytowane przez izon

Opublikowano

czaicie być izonem, jechać na jakieś all excuse me do turcji, leżeć ze switchem na balkonie i kłócić się z konsolomaniakami na forum dla dzieci?

to niezły izon

Opublikowano
1 minutę temu, maciucha napisał:

czaicie być izonem, jechać na jakieś all excuse me do turcji, leżeć ze switchem na balkonie i kłócić się z konsolomaniakami na forum dla dzieci?

to niezły izon

Kto izonowi zabroni :)

Opublikowano
4 minuty temu, izon napisał:

Kto izonowi zabroni :)

ktoś powinien

Opublikowano
Teraz, maciucha napisał:

ktoś powinien

Napewno nie zielone przygrywy :)

Opublikowano

izon obrażony że po całym dniu grania na balkonie w turcji nie może pograć w łóżku bo zielone przegrywy chcą spać

Spoiler

fiona-kids-shrek_wide-cee17fd25070088052

Opublikowano
10 minut temu, maciucha napisał:

izon obrażony że po całym dniu grania na balkonie w turcji nie może pograć w łóżku bo zielone przegrywy chcą spać

Ukryj zawartość

Przejebane macie, wam to nie psychonauts tylko psychiatrę :geek:

Opublikowano
Godzinę temu, maciucha napisał:

Ukryj zawartość

Wspaniała rodzina panie Maciucha. Ta rudzieńka do koleżanka Daddy?  A pośrodku proszek, gardziel i piotruś. A te wielkie uszy to do nasłuchiwania czy może jakieś fajne gry nadchodzą?

Opublikowano
1 godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Dziś w nocy sprawdze psychoszczura 2. Nastawiam się na niezły zakalec. 

Nastaw się na grę typu indyk, ja spędziłem z nią 2 godziny i szału nie ma, nawet w 120 klatkach ta gra jakościowo poszła by na Vicie, plus za klimat starych platformerow z czasów PS2 No i pomysłów. 

Opublikowano

Dlaczego nie ma żadnych komentarzy po evencie Sony na Gamescom?

Och nie, czyżby potwierdziła się prawda, że plejśmieciara5 jest już martwym sprzętem bez przyszłości i nawet Sony  kładzie lachę na najgorszą konsolę stacjonarną XXI wieku?

Kto by pomyślał :kaz:

Opublikowano
12 minutes ago, dee said:

Dlaczego nie ma żadnych komentarzy po evencie Sony na Gamescom?

Dlatego, że Sony nie było na Gamescom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.