Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

PC master race to największe kłamstwo branży, obok magii Nintendo

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 931,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Nie no akurat większość premierowych gierek Nintendo jest przede wszystkim masakrycznie grywalna i ma jakąś tam konsolową magię. 

Ale samo Nintendo to taka sama dojarnia jak wszystkie firmy, a nawet gorzej bo porty starych gier za kosmiczne ceny to już wogóle wyzsza półka yebania w dupe starych chłopów 

Opublikowano

Chodzi o to, że nikt nie będzie bronił np Girsow argumentem w postaci magii Microsoftu.

Opublikowano

Haha konsolarze jakie chojraki a dopiero zaznali rzeczy które pecetowcy mają od kilku lat. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

No dla mnie Gearsy > gry od Sony template :dunno:.

Prawdziwa magia to jest być ruchanym na remastery i dlc za 3 i pół bomby i się z tego cieszyć :)

Opublikowano
14 minut temu, creatinfreak napisał:

No ale, ale, na pc jest 60 klatek!!! Chuj, że rozdzielczość HD ready. Jak to dobrze być konsolowcem i od 3 lat grać w rozdzielczości 2160p z pięknym HDRem :banderas:

oho, typowa graphic whore, nieważne, że gameplay w 30fps upośledzony, no ale ładnie się świeci :) no i prawdziwy gracz pecetowy z hdready to chyba jeszcze rzadszy widok niż klap z godnością

Edytowane przez Gość

Opublikowano
35 minut temu, aph napisał:

Czyli RT oraz 60 FPS to nic niewarte bajerki, rozumiem.

Zle zrozumiałeś miałem na myśli tylko RT, co druga połowa zdania jasno to sugeruje.

Opublikowano
1 godzinę temu, MYSZa7 napisał:

Tyle o pecetowych kurwach :)

Niby beka z tych 85% ale u konsolowców to % też będzie podobnie z osobami które grają w 1080p lub mniej.

Opublikowano
11 minut temu, suteq napisał:

Haha konsolarze jakie chojraki a dopiero zaznali rzeczy które pecetowcy mają od kilku lat. 

Chodzi o 1080p czy o czym pierniczysz znów?:yao:

8 minut temu, Soul napisał:

Zle zrozumiałeś miałem na myśli tylko RT

Jasne, luz. Tak czy owak MM uciszył krytyków.

Opublikowano
6 minut temu, aph napisał:

Chodzi o 1080p czy o czym pierniczysz znów?:yao:

Przecież pecetowcy elegancko sobie grali w 1080p w 2010 kiedy na konsoli królowało 640p. :pawel: 

Opublikowano

Klapy podczas doskonałej zabawy na PS5 

Opublikowano
2 godziny temu, MYSZa7 napisał:

Tyle o pecetowych kurwach :)

i co to ma dowodzić? większość kąsolowców gra na g ó wnianych podstawowych Xboxach One i PS4, gdzie gry chodzą poniżej low, jeśli mamy sie już tak licytować

serio karta ze średniej półki zjada te oba nextgeny, a Ray Tracing? w WD Legion to jest jakaś tragedia która nie stała nawet obok najniższych ustawień z PC

Opublikowano

Te 2.2% bedzie nagrywac 30 minutowe gameplaye z klatkazem i jakimis zoltymi napisami wyjebanymi na pol ekranu z parametrami obrazu a reszta sobie to obejrzy na youtube.

Opublikowano
1 minutę temu, Lokomotywa napisał:

podstawowych Xboxach One i PS4, gdzie gry chodzą poniżej low, 

X!d!dddddddddd

Ustawienia konsolowe to mix medium/high w większości przypadków.

27 minut temu, suteq napisał:

Przecież pecetowcy elegancko sobie grali w 1080p w 2010 kiedy na konsoli królowało 640p. :pawel: 

No widać im się spodobało bo już dekadę siedzą;-) 

Opublikowano
4 minuty temu, aph napisał:

No widać im się spodobało bo już dekadę siedzą;-) 

Bardzo ładnie omijasz fakt, że dużo osób gra w rozdzielczości wyższej niż 1080p, a przypominam, że znakomita większość konsolowców grała w takiej do zeszłego miesiąca. :) 

Opublikowano

8 minut temu, aph napisał:

X!d!dddddddddd

Ustawienia konsolowe to mix medium/high w większości przypadków.

medium to masz na PS4 Pro i One X

Opublikowano
3 minuty temu, suteq napisał:

Bardzo ładnie omijasz fakt, że dużo osób gra w rozdzielczości wyższej niż 1080p, a przypominam, że znakomita większość konsolowców grała w takiej do zeszłego miesiąca. :) 

Ja pyerdole zabierzcie go x!!ddddddddddf

Nie słyszałeś o ps4 pro i xbox one x?

Opublikowano

A słyszałeś o czytaniu ze zrozumieniem? Bo mocno kuleje w twoim przypadku. :) 

większość =/= wszyscy

Opublikowano
3 minuty temu, Lokomotywa napisał:

medium to masz na PS4 Pro i One X

Nie, nie mam, wiesiek 3 np. na zwyklym ps4 to mix medium/high i coś na ultra.

1 minutę temu, suteq napisał:

większość =/= wszyscy

Tak dokładnie, większość gra na starych lapkach i bazowych konsolach i ci na konsolach mają lepiej - wyjątkiem Switch śmieć w dupe walony.

Opublikowano

zabawny jesteś, ale żyj sobie dalej w tej swojej bańce kąsolowej ;]

Opublikowano

Dobra Switch to ma jeszcze jakiś konsolowy feeling z dawnych lat ale te PCty w konsolowej obudowie jak nowy Xbox czy PS5? W obecnych czasach niczym to się nie różni od grania na PC. Xbox śmiga na zmodyfikowanym windowsie i bibliotekach directx a PS5 na linuksie. 

Grę i tak musisz zainstalować, ściągnąć łatkę z neta i dopiero możesz grać. Tak samo jak chcesz grać na dobrych ustawieniach musisz zmienić sprzęt ~co 3-4 lata. Jestem pewny ,że najpóźniej za 4 lata wyjdą nowe mocniejsze wersje obecnych konsol które będą miały RT na zadowalającym poziomie i rozdzielczość będzie mniej pływać:turned: Jedyny plus to jak jesteś pudełkowcem to możesz część kasy odzyskać ale za to na PC masz kilka platform i nie jesteś uwiązany do jednej firmy. Do tego na PC masz wszystkie gry z Xboxa i sporo "konsolowych exów" z PS. Jak ktoś ma hajs to nie widzę przeszkód do przesiadki. 

Opublikowano
11 minut temu, Lokomotywa napisał:

zabawny jesteś, ale żyj sobie dalej w tej swojej bańce kąsolowej ;]

Jak sobie chcesz ale nie opowiadaj kocopołów o jakimś niżej niż low na konsolach, thx.

2 minuty temu, Ukukuki napisał:

Dobra Switch to ma jeszcze jakiś konsolowy feeling z dawnych lat 

No Age of Calamity w 540p i takich 20 fps to będzie poziom PS2?

Opublikowano

No fajne te statystyki, ciekawe jak tam konsolowcy gdzie większość gra na tanich chińskich telewizorach 1080p z marketu. Fajnie wam forumek rzeczywistość zakłamuje jeśli myślicie że przeciętny konsolowiec kupuje OLEDa 60" do grania w gierki.

Kupujących PCta specjalnie do gier jest mniej niż januszy i casualowych użytkowników laptopów. Nie rozumiem co jest w tym dziwnego i skąd ten szok jakby Dark Cuck odkrył jakiś sekret. To chyba oczywiste?

Kolejna sprawa to co mnie obchodzi jakiś 8letni maciuś grający na 10 letnim laptopie ojca wliczający się w statystyki Steam?

Opublikowano
2 minuty temu, UberAdi napisał:

Kolejna sprawa to co mnie obchodzi jakiś 8letni maciuś grający na 10 letnim laptopie ojca wliczający się w statystyki Steam?

i tak ci nie uwierzą, że masz porządny sprzęt, nie stac cię i tyle ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.