Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, MYSZa7 napisał:

Co za kurwa pierdolone śmiecie xDDDDD

Po prostu $ony :). Skoro mogą, to golą frajerów.

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 938,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

To delikatnie mówiąc trochę nieporozumienie żądać, aby ktoś zapłacił dwa razy za tę samą grę. Nawet najbardziej fanatyczni fani nie są w stanie tego obronić.

Opublikowano

Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Gdzie takie koszulki?

43 minuty temu, MYSZa7 napisał:

gdzie dorwałeś?

:sir:Nie kupiłem tego badziewia. Wolałem tę za 339 plnów. 

Screenshot_20210902-181258_Gallery.jpg

Widziałem ją w takko :lapka:

Edytowane przez triboy

Opublikowano

@ASX

Cooo? Przecież te zjeby zapłacą i 10 razy jeśli na pudełeczku będzie nowy napis, bądź kolor okładki będzie im pasował do regału z Ikea. 

Rzuć okiem na psychopatów z obozu Nintendo, kolejny remaster 20 letniej gry. Ile? 250 zł? Och jaka piękna okładka, nie ma sprawy już przelewam pieniążki Panie Czeski xD

Opublikowano

Niektórzy zaślepieni pewnie tak zrobią, ale myślę że prawdziwi fani, czyli ci którym zależy na grze czy ogólnie marce powinni wymagać od Sony więcej.

Moje zdanie i tak nie ma większego znaczenia, jestem w końcu botem i bezbekiem roku i powinienem skupić się na krytykowaniu działań Spencera i spółki (co staram się robić), a Horizona i tak nie ma zamiaru kupować bo jeszcze nie skończyłem pierwszej części (jestem przy samej końcówce) ale inni powinni mówić głośno o nieuczciwych działaniach Sony, zwłaszcza że jeszcze kilka miesięcy obiecywali co innego:

E-SYO0QVQAISPqu?format=jpg&name=large

Opublikowano

Wierzyli tez w generacje, ale wiadomo jak sie skonczylo

Opublikowano

50 zeta za taką, czy taką wersję mnie jebie ale brak fizycznej kopii gry w edycji kolekcjonerskiej, do której dodają STEELBOOKA NA PŁYTĘ to sraka na ryj i poczucie humoru na poziomie Bezbeka.

Opublikowano
7 godzin temu, Bigby napisał:

Fajne to The Medium na PS5, takie niezbyt dopracowane. :rayos:

Opublikowano

Żałuje, ze przeszedłem średniaka na xboxie, coś czuję, że DualSense i płynność na PS5 robią robotę..

Opublikowano

XD widać ze fanbaza Xboxa to festyniarze :)

Opublikowano
36 minut temu, Figuś napisał:

mmm te edycje specjalne xszmaciury

E-Suxg6VIAYZM3o?format=jpg&name=large

XD

Co to kuwa? Jakiś turystyczny sracz z bidetem?

Opublikowano
Godzinę temu, YETI napisał:

Po co ja się męczyłem na XSX??? Teraz wyszła dopiera pełna wersja i wsparcie DS, grałem w wersje Alpha :(

Opublikowano

Ciesz się. Te triggery pożyją trochę dłużej.

Opublikowano
14 minut temu, 20inchDT napisał:

Ciesz się. Te triggery pożyją trochę dłużej.

Na razie katuje ostro jednego pada od premiery i zero problemów i z triggerami i z dryfowaniem :) zaraz minie równy rok a już na demonach powinien paść według Was ;) 

Ależ dziś pogrom zielonego obozu, aż trochę szkoda ich ale z drugiej strony tez mam już jakiś czas XSX i gdybym wcześniej nie grał w hity z X360 czy One to serio ta konsola by się zakurzyła niczym popielniczka chociaż już mam pewne obawy bo seria Halo i Gearsy dobiega powoli końca i co dalej? :/ No Forza zostanie i czekanie na Infinite. W sumie fajnie się bawiłem przy The Medium ale okazało się że grałem w wersje Alpha a teraz nawet Tormented Souls tylko na PS5 ehh ciężkie życie u zielonych

Edytowane przez Whisker

Opublikowano

ziew

musi sie wam nudzic z tym playstation, ze wymyslacie takie pierdoly

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

To delikatnie mówiąc trochę nieporozumienie żądać, aby ktoś zapłacił dwa razy za tę samą grę. Nawet najbardziej fanatyczni fani nie są w stanie tego obronić.

Nie doceniasz tych jebanych klapów. Pazerność tych śmieci z sony chyba nie zna granic  :) tragedia  :/

Opublikowano

Nom, wszystko obronią. Na stwierdzenie, ze gra nie wnosi nic do gatunku i serii klap udziela odpowiedź:

"Brak loadingów, przesadzona grafa z RT, 60 klatek, skakanie po wymiarach, nowe fajne postacie, poboczne questy. "

XDDDDDD

Opublikowano

Jumbo w tym momencie

ezgif-7-80588b3d39ba.gif

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał:

Jumbo w tym momencie

ezgif-7-80588b3d39ba.gif

Wódzia znieczula na bodźce zewnętrzne. Cholerny moczymorda  :/

Opublikowano

Jeszcze niedawno pouczał jakiegoś ziomka, że to ściek i nie warto brać udziału w wojenkach :dynia:

Opublikowano

Ja się klaperskim nie dziwię.

Muszą jakoś odreagować kolejne lepy na pysk jakie im Sony wypłaca. 

Sto postów w CW, trochę taniej gorzały, jakiś gameplay na YT i jakoś lepiej smakuje te pieskie życie niebieskiego niewolnika marki :dog:

Opublikowano

Lubię tego dee, gdyby tylko pisał z sensem.

To co dziś Xbox dostał na mordę to nie tylko ciężkie K.O, ale i zniesienie na noszach.

A będzie jeszcze gorzej w przyszłości z Retroboxem. 

Już kasacja Evolved i wszyscy związani z projektem uciekli :yao:

Microsoft lubi kasować gierki. Ciekawe co następne. Szkoda mi Arcane, bo firma zawsze dostarczała piękne i klimatyczne single player gry.

A teraz? Jakaś kupa multi na zlecenie Spermcera.

RedfallWallpaper_1280x720-01.jpg

Tylko tytuł powinien być GreenFall.

Opublikowano
14 godzin temu, dee napisał:

Grupa wsparcia szambonurków działa na pełnej mocy. "Chłopaki jest dobrze, już w 2026 będa eksy na Xboxa plejsmieciarę i PC" :xboss:

Dee celnie ocenia sytuacje w branży gamingowej. Swoją drogą PC to jedyna platforma na jaką wychodzą tytuły ekskluzywne od Microsoft Studios. Użytkownicy Retroboxa traktowani są jak piąte koło u wozu, a mniej eufemistycznie: jak gówno:shieeet:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.