Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

klapy jak sekciarze z PiS’u, na temat niewygodnych faktów nie wspominamy, w temacie Horizona zero informacji o antykonsumenckim zagraniu Sony

a nie, przepraszam, @Ma_niek jedyny z rigczem, który mówi prawdę, szanuje

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 938,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

„nie rozmawiamy o pieniądzach, ale poczekamy aż stanieje”

Opublikowano

Widać że natura nie znosi próżni i miejsce schabka szybko zajął Jerome, szkoda tylko że tyle pisze o studiach M$, a mimo to wciąż nie nauczył się pisać poprawnie, bo nie ma takiego studia jak "Arcane"

W dniu 26.06.2021 o 00:19, Jordanensis napisał:

Uwielbiam Arcane za Dishonored i cos w tym klimacie chcialbym zeby zrobili jeszcze raz :)

W dniu 24.08.2021 o 00:51, Jordanensis napisał:

Wiecie jakie studio następne padnie z powodu głupoty Microsoftu? Arcane Studio. Wspomnicie moje słowa. Deathloop będzie jeszcze spoko, a dalej już tylko nieciekawe kupska. 

W dniu 26.08.2021 o 23:40, Jordanensis napisał:

Zwróćcie uwagę co już robi Arcane. Co im nakazał Microsoft. Szkoda, bo to będzie kolejna firma do zaorania. 

8 godzin temu, Jordanensis napisał:

Szkoda mi Arcane, bo firma zawsze dostarczała piękne i klimatyczne single player gry.

A teraz? Jakaś kupa multi na zlecenie Spermcera.

Opublikowano

On ostatnio pisał że remedy to studio Microsoftu. Taki obeznany w branży.

Opublikowano
34 minuty temu, ASX napisał:

Widać że natura nie znosi próżni i miejsce schabka szybko zajął Jerome, szkoda tylko że tyle pisze o studiach M$, a mimo to wciąż nie nauczył się pisać poprawnie, bo nie ma takiego studia jak "Arcane"

Zeby napisać posta w celu ośmieszenia bo gość pisze C zamiast K to już naprawdę trzeba nie mieć argumentów. Przecież wszyscy doskonale wiedza o jakie studio chodzi. Podobnie jak ktoś pisze X śmieć X to też wszyscy wiedza ze chodzi o Xboxa Series X. :)

Opublikowano

W sumie coś w tym jest. Jak na ulicy, w pracy czy w telewizji usłyszysz "debil" to wiadomo, że gościu lubi Xboxa.

Xbox-Briefing-Photo-Aaron-Greenberg-Fans.jpg

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

gratulacje Liściu, zastąpiłeś użytkownika Mroku jako fagas Jeroma

Opublikowano

To się nazywa psia natura, gość musi mieć pana, któremu co dzień będzie lizał rowa :shieeet: Brak schabka to jest żurom :reggie:

Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał:

gratulacje Liściu, zastąpiłeś użytkownika Mroku jako fagas Jeroma

Nie wiem skąd wyciągnąłeś takie wnioski, ale proszę nie rób tego więcej bo od razu wywołujesz wicebezbeka - dee. :)

Opublikowano

A co tam u Was klapeczki? 420 zł na horajzona 2 odłożone?

image.png.cfae6db684f624c7df581b3e60486c27.png

lol-rofl.gif

Opublikowano

Ogra się na pc w najlepszej jakości z zatoki żeby te skurwysyny z sony nie zobaczyły nawet złotóweczki  :)

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Za tydzień od kolegi będzie za 250zł, a z trzeciej to już w ogóle za połowę. 

opcja dla lubiących kontrolę nad własną biblioteką gier xD

Opublikowano

gry sony tylko second hand, zeby courwy nie zarobiły

Opublikowano

No dobra, a do czasu premiery Rudej 2, to zostaje im tylko granie w DLC do Spajdermana, remake 20 letniej gry, ratchet i jakiś pif paf indyk, czy coś tam jeszcze mają do zaoferowania? 

A tak, psycho 2 ostatnio wyszło. 250 ziko cyfrowo za wersję z PS4.

Niezłą chujnią wieje u sony.

Opublikowano

Frajerzy i game pass w jednym zdaniu? Jak najbardziej ma to sens:obama:

Coming Soon to Xbox Game Pass: Final Fantasy XIII, The Artful Escape, and  More - Xbox Wire

Spoiler

:dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia::dynia:

Opublikowano

Nadal lepiej niż

image.png.71ff1622c249407ffe931f47dc26ddf7.png

I proszę szanować The Artful Escape.

No ale Nie dla psa kiełbasa :kaz:

Opublikowano

L E P I E J 

:dynia::dynia::dynia:

Boże, jakie piekne oranie czarnej smieciary:banderas::banderas::banderas::banderas::banderas::banderas:

Opublikowano

hitman 2 zajebisty. Takich devów trzeba wspierać, więc edycja gold kupiona :banderas:

Opublikowano

O kurwa, reakcje na twiterze jako argument w wojence konsol, co wam się odpierdala w tych łbach, to ja nawet nie chce wiedzieć.

Opublikowano

Ja wiem, że boli, że świat ma w doopie tą śmieciare gdzie dowożą tylko indie gruz co miesiąc i...

ma boleć:banderas: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.