Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Klapy jak widzę mocno w myśl zasady:  slaves shall serve. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 938,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano

Może gdyby sony miało powazna konkurencję to by walczyli cenami a tak na rynku konsol jest tylko playstation I nintendo ale w sumie obie firmy nie mają gdzie nawet walczyć bo nie wchodzą sobie w drogę.

Opublikowano

Dokładnie. Nie ma z kim walczyć wiec robią co chcą z tymi cenami. To świadczy o tym ze Sony PlayStation to potęga a Xbox popierdółka skoro kilkanaście razy wyższa cena z grę nadal doprowadza do wyniku 14:1. Jakby tępe boty chciały wiedzieć to Hiszpania wybitnie zamożnym krajem nie jest. XD

Opublikowano

Czyli okrężną drogą, ale jednak.. Sony złe ale dobre :)

Ja pierdole, wy to robicie nieświadomie czy jak? 

Opublikowano

Czyli wychodzi na to że jak Sony robi coś źle to jest to wina Xboxa :dafuq:prawie jakbym oglądał Wiadomości TVP, które wszystkie porażki PIS zrzuca na Tuska i PO 

Opublikowano

Za czasów PSX też nie mieli konkurencji, ale porównać Sony kiedyś a teraz to jak porównywać czekolade wedla z guwnem

Opublikowano

Z Sony to problem ma kilku botów z tego forum, którzy nawet nie maja Seriesa. Tacy ludzie narzekają nawet jak coś jest prawie za darmo o czym świadczą ostatnie wpisy w temacie o gamepassie. Mentalni 500 plusowicze :reggie:

Opublikowano

Klaperskie to znani miłośnicy gówna więc porównanie jak najbardziej uprawnione :reggie:

Opublikowano

Ze w gamepassie gowno? Mocna opinia, uważam, ze jednak kilka dobrych gier tam jest..

Opublikowano

Większość wybierze ładna panienkę do zaliczenia. Co z tego że pusta. 

Życzę wam byście się w końcu znudzili i przejrzeli na oczy. 

Opublikowano
Cytat

Ze w gamepassie gowno?

Nie, mam na mysli zawartośc twojej czaszki :shieeet:

Edytowane przez dee

Opublikowano
5 minut temu, dee napisał:

Nie, mam na mysli zawartośc twojej czaszki :shieeet:

Typowy dee, jak już nie ma co napisać to podjazdy jak w podstawówce. I pomyśleć, ze to jeden z „mocniejszych” botów :reggie:

Opublikowano

Zawsze zniżam sie do poziomu interlokutora, bardziej wyszukanego języka niestety nie jesteś w stanie zrozumieć.

Opublikowano
3 minuty temu, izon napisał:

Typowy dee, jak już nie ma co napisać to podjazdy jak w podstawówce. I pomyśleć, ze to jeden z „mocniejszych” botów :reggie:

Mocniejszych botów? To jakbyś się bił z niepełnosprawnym. Głupie to i nawet śmieszne w swojej głupocie.

Opublikowano
5 minut temu, LiŚciu napisał:

Mocniejszych botów? To jakbyś się bił z niepełnosprawnym. Głupie to i nawet śmieszne w swojej głupocie.

Faktycznie sam nie wiem co gorsze Bezbek roku, Pioterek „daj screena” czy atencjusz dee piszący zazwyczaj sam ze sobą :reggie: 

Opublikowano

Szkoda, że już niema z kim walczyć w CW i Sony jedzie 14:1 na fotelu lidera daleko z przodu - gdy Spermcer rozdaje gry za darmo. :(

Nic już ich nie uratuje. Teraz chciałbym by jakaś porządna firma zrobiła konsole i próbowała rywalizować z Sony, bo te barany mając budżet z kosmosu od 20 lat nie potrafią nawet lekko powalczyć. 

Opublikowano

Mixer? Too miał być ten pogromca Twitcha? 

Brzmi jak Xbox co chciał być pogromcą Sonki. 

Opublikowano

To jest 'Tormented Souls'?

Patrzyłem dziś i nie ma wersji na PS4 :pechowiec:

Opublikowano
14 minut temu, 20inchDT napisał:

A wyglada jak z ps2 :/

14 minut temu, 20inchDT napisał:

A wyglada jak z ps2 :/

Nie! Nie wygląda :)  

Opublikowano

No Sony ostatnio rozpieszcza nowościami i gatunkami, jebani mistrzowie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.